Biz Bize Yeteriz...

Evet ac karina diyebiliyorum .. Adet duzenliyse hormonla alakali degildir diye dusunuyorum canim
Cnm benim en fazla bi hafta gecikir hiç günü gününe olmaz
Gerçi doktorlar 10 günü geçerse adette düzensizlik var diyorlar ama benim 10 günü geçmez hep bi hafta hormon bozukluğu varmi dır yine acaba
Bi yandan diyorum ki resmen vardır da rahim filmine gerek kalmaz ilaçlarla düzeltirim

Canım umarım sıkıntı olmaz..zaten hormon bozukluğunda ilaçlar faydasını çabuk gosterıyor.ne olur sankı ıstegımız an olsa da bukadar uğraşmasak

Gördümmm meleğimin kesesini. Ohh annesinin aşkı ya :) herşey güzel gidiyor hamd olsun şuan. İki hafta sonra virüs değerlerimize bide kalp atışımıza bakacağız :)
Maşallah cnm adına çok sevindim inşaallah kucağına sağ salim almanı nasip eder Rabbim

Canım umarım sıkıntı olmaz..zaten hormon bozukluğunda ilaçlar faydasını çabuk gosterıyor.ne olur sankı ıstegımız an olsa da bukadar uğraşmasak
Cnm vala öyle bi durumdayım ki keşke hormon bozukluğum vardır da rahim filmine gerek kalmaz ve hemen düzelir beterin beteri vardır derlerya o misal benimki de madem olmuyo bi nedeni vardır inşallah diyorum nedensiz hamile kalamamaktan korkuyorum asıl açıkçası kısır miyim acaba diye düşünmek istemiyorum burda bi kuaför var bayan denemediği kalmamış ama Allah da vermemiş işte çok 13 sene oldu diyo o kadar üzüldüm ki öyle olmak istemiyorum ((((

Tabiki oyle olmayacaksın. Canım bır sorun çıkmayacak içini ferah tut testlerı yaptır bakalım ne olacak ama içimden bir ses kötü bişey olmayacak dıyor ..hislerım kuvetlıdır bu arada

İyiyim uzanıyorum abla çok sıcak yaa. Hamd olsun çok sıcaklars gelmicek ağır dönemlerim kışın hamiş olcam :) mart sonu Nisan bşı doğcak Allâh izin verirse
Oy oy aynı ben gıbı dusunuyorsun. kızım yazın doğmuştu oyuzden sevmiyorum yaz çocuklarını..bu seferde planladım kışın doğsun dıye olmadi.yıne yaza doğar bu gıdısle

Oy oy aynı ben gıbı dusunuyorsun. kızım yazın doğmuştu oyuzden sevmiyorum yaz çocuklarını..bu seferde planladım kışın doğsun dıye olmadi.yıne yaza doğar bu gıdısle
Düşünmek lazım bu sıcakta yükü olanlara Allâh yardım etsin inşallah rabbimin var bi bildiği hamd olsun olmadı olmadı güzel zamana denk geldi

Bikac gun girmedim muhabbetlere yetisemadim yani:) selam kızlar :) benim adet bitti. bu ay evdeyim bol bol degerlendircdz artik. Yalnz su an pek dusunemiyoruz bebis isini araba alicaz kismetse. Haftaya da tatile cikmayi dusunuyoruz .
Sadece adetim 5 gun surerdi genelde bu ay 7 gun surdu ve 8. Gun yunurtlama akintisi basladi. Tam kaygan malum sekilde degil. Ama yinede yapiskan yani o doneme erken girdim ne hikmetse. Ne kdr cabuk oldu bnde anlamadim.

Amiiinn bitanem amin seninde sonuçların tertemiz çıkar inşallah. Tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişleriniz gelsin inşallah
Amin cnm inşaallah ne güzel tanımadığımız bir birbirimizin yüzünü dahi görmediğimiz arkadaşlarımıza burdan dua ediyoruz Allah im kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…