Biz Bize Yeteriz...

Benim hiç değişmez hep 8 gün sürer cnm bi catlatma ignesi olduğum ay bi gün erken olmuştum hayırlı olsun şimdiden arabanız bizde düşünüyoruz bakalm

Kizlar ya ben hastayım kV de deyim oturuyoruz birde kışlıklarla uğraştım giremedim pek ama özledim burayı :)
Dün de misafirliğe gitmiştim zaten hastaydım sıcaklardan bi de beni iki gündür mide bulantısı tuttu şimdi iyiyim gözlerim çok yaniyo vücut ağrım var

Kızlar nasılsınız biz Tatildeyiz giremiyorum ama benim moralim bozuk biraz eşimin sperm testi sonuçları iyi çıkmadığı ileri hareketliliği düşük çıktı sayıda sorun yok ama hareketlilik düşük olunca bi anlamı yok sanırım Çarşamba tekrar gidicez yorumlayacak doktor tedavi falan verir heralde 7 aydır olmamasının sebebi belli oldu bu şekilde olupta hamile kalabilen var mı tanıdığınız moralim çok bozuldu

Canım elbette tedavısı vardır ..Allahın izniyle bugünlerde geçer sıkma canını

Gecmiş olsun canımbiz yanlı kalıyoruz boyle kimse yok merak ettık sızı

Canım dikkatsende yoktun bugun
Bende haberler can sıkıcıydı şuan iyiyim hamd olsun. Akşam üzeri sancı oldu rahimde. Doktora gittim ihmal etmeyim dedm. Araştırma Hastanesi bi sürü şey söyledi kafam allak bullak oldu. Düşük riskin var dedi kese ve yolk kesesi görünmesine rağmen. Sadece ağrı olduğu için. İlişki yasak bebeği görene kadar bide kalp atışı duyana kadar. Bol su içeceksin yatacaksın hiç.bi iş yok haftays bebek görünür dedi. Tabi ben bdaha oraya gitmem Allâh düşürmesin inşallah. Düzgün bi doktor bulup ona gideceğim. İnşallah bebeğimi görürüz sağlıklı bi şekilde inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin..

İnşallah canım çok sağol ben olacağına inanıyorum geç olsun ama sağlıkla hayırla gelsin kuzumuz inşaAllah
Ablacm hiç canını sıkma ve derhal benm kullandıklarıma başlayın. Benim eşimde bildiğimiz hiç bi problem yoktu.
Çakşır kökü suyu
Keçiboynuzu özü
Aksuvital avicenna
Bu üçünü iyice araştır eşine kullandır mutlaka. Aşırı faydası var hemde gözle görülür. Sen onun değil o senn peşinden koşacak çakşırı içince :)))

Hiç bişi olmaz canım Allah ın izniyle ama sen tabii bol bol dinlen ve su önemli bol su iç ve sakin ol tedbir kuldan takdir Allah tan

Tamam canım Allah razı olsun çok sağol nasıl hazırlıycam peki bunları eşim içer asla hayır demez tarif yazar mısın müsait olunca

Tamam canım Allah razı olsun çok sağol nasıl hazırlıycam peki bunları eşim içer asla hayır demez tarif yazar mısın müsait olunca
Tabikide yazarım.ablacım.
Çakşırı suyunu hazır şişede alıyorsun aktardan 1 lt 10 tl. Çay bardağının 4/1 çakşır kalanı su dolduruluyor sabah öğle akşam içiliyor.
Çakşır içince arkasından bi yemek kaşığı keçiboynuzu özü. Günde üç.kere buda
Avicenna da aksuvital markalı aktardan alıyosun bi tatlı kaşığı günde. Ya gece yatarken yada sabah uyanınca.
Bu şekilde abla. Bende maydonoz süt viks kürüne oturmuştum adetten sonra ilk üç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…