- 24 Temmuz 2016
- 422
- 203
- 18
- 39
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.201
Günaydın abla, yine günün en aktifleri olarak sahalardayız :)
Benim hiç değişmez hep 8 gün sürer cnm bi catlatma ignesi olduğum ay bi gün erken olmuştum hayırlı olsun şimdiden arabanız bizde düşünüyoruz bakalmBikac gun girmedim muhabbetlere yetisemadim yani:) selam kızlar :) benim adet bitti. bu ay evdeyim bol bol degerlendircdz artik. Yalnz su an pek dusunemiyoruz bebis isini araba alicaz kismetse. Haftaya da tatile cikmayi dusunuyoruz .
Sadece adetim 5 gun surerdi genelde bu ay 7 gun surdu ve 8. Gun yunurtlama akintisi basladi. Tam kaygan malum sekilde degil. Ama yinede yapiskan yani o doneme erken girdim ne hikmetse. Ne kdr cabuk oldu bnde anlamadim.
Tünaydın diyim artık ben :)Gunaydın kızlar
nasılsın canımTünaydın diyim artık ben :)
Burda iki buçuk oldu saat :)
Bugn eşimin hafta tatili ondan geç girdim :)
Herkes kayıplarda yine :)
Hamd olsun abla bugün biraz ağrım var ama yinede iyiyim çok şükür :)nasılsın canımikimiz yıne basbasayız
Canım dikkatHamd olsun abla bugün biraz ağrım var ama yinede iyiyim çok şükür :)
Evet yine yanlızları oynuyoruz. Allahtan sen varsın, sen yokken ben tek başıma takılıyodum buralarda.
Canım elbette tedavısı vardır ..Allahın izniyle bugünlerde geçer sıkma canınıKızlar nasılsınız biz Tatildeyiz giremiyorum ama benim moralim bozuk biraz eşimin sperm testi sonuçları iyi çıkmadığı ileri hareketliliği düşük çıktı sayıda sorun yok ama hareketlilik düşük olunca bi anlamı yok sanırım Çarşamba tekrar gidicez yorumlayacak doktor tedavi falan verir heralde 7 aydır olmamasının sebebi belli oldubu şekilde olupta hamile kalabilen var mı tanıdığınız moralim çok bozuldu
Gecmiş olsun canımKizlar ya ben hastayım kV de deyim oturuyoruz birde kışlıklarla uğraştım giremedim pek ama özledim burayı :)
Dün de misafirliğe gitmiştim zaten hastaydım sıcaklardan bi de beni iki gündür mide bulantısı tuttu şimdi iyiyim gözlerim çok yaniyo vücut ağrım var
İnşallah canım çok sağol ben olacağına inanıyorum geç olsun ama sağlıkla hayırla gelsin kuzumuz inşaAllahCanım elbette tedavısı vardır ..Allahın izniyle bugünlerde geçer sıkma canını
Bende haberler can sıkıcıydı şuan iyiyim hamd olsun. Akşam üzeri sancı oldu rahimde. Doktora gittim ihmal etmeyim dedm. Araştırma Hastanesi bi sürü şey söyledi kafam allak bullak oldu. Düşük riskin var dedi kese ve yolk kesesi görünmesine rağmen. Sadece ağrı olduğu için. İlişki yasak bebeği görene kadar bide kalp atışı duyana kadar. Bol su içeceksin yatacaksın hiç.bi iş yok haftays bebek görünür dedi. Tabi ben bdaha oraya gitmem Allâh düşürmesin inşallah. Düzgün bi doktor bulup ona gideceğim. İnşallah bebeğimi görürüz sağlıklı bi şekilde inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin..Canım dikkatsende yoktun bugun
Ablacm hiç canını sıkma ve derhal benm kullandıklarıma başlayın. Benim eşimde bildiğimiz hiç bi problem yoktu.İnşallah canım çok sağol ben olacağına inanıyorum geç olsun ama sağlıkla hayırla gelsin kuzumuz inşaAllah
Hiç bişi olmaz canım Allah ın izniyle ama sen tabii bol bol dinlen ve su önemli bol su iç ve sakin ol tedbir kuldan takdir Allah tanBende haberler can sıkıcıydı şuan iyiyim hamd olsun. Akşam üzeri sancı oldu rahimde. Doktora gittim ihmal etmeyim dedm. Araştırma Hastanesi bi sürü şey söyledi kafam allak bullak oldu. Düşük riskin var dedi kese ve yolk kesesi görünmesine rağmen. Sadece ağrı olduğu için. İlişki yasak bebeği görene kadar bide kalp atışı duyana kadar. Bol su içeceksin yatacaksın hiç.bi iş yok haftays bebek görünür dedi. Tabi ben bdaha oraya gitmem Allâh düşürmesin inşallah. Düzgün bi doktor bulup ona gideceğim. İnşallah bebeğimi görürüz sağlıklı bi şekilde inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin..
Tamam canım Allah razı olsun çok sağol nasıl hazırlıycam peki bunları eşim içer asla hayır demez tarif yazar mısın müsait oluncaAblacm hiç canını sıkma ve derhal benm kullandıklarıma başlayın. Benim eşimde bildiğimiz hiç bi problem yoktu.
Çakşır kökü suyu
Keçiboynuzu özü
Aksuvital avicenna
Bu üçünü iyice araştır eşine kullandır mutlaka. Aşırı faydası var hemde gözle görülür. Sen onun değil o senn peşinden koşacak çakşırı içince :)))
Tabikide yazarım.ablacım.Tamam canım Allah razı olsun çok sağol nasıl hazırlıycam peki bunları eşim içer asla hayır demez tarif yazar mısın müsait olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?