- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Kuzucum o değilde ben şimdi doktorun verdiği.ilacı aldım. Emziriyomusun diye sormasının nedeni ilaç hamileyken veya emzirirken kullanılmıyormuş. Sanırım biraz adet söktürücü etkisi de var. İlacın adı: CYCLO-PROGYNOVA iki fazlı hormon preparatı yazıyor altında. Bildiğin hormon. Sanki bunu içersem dengem kaçacakmış ve işler dahada karışık olacakmış gibi hissediyorum. Sence veya sizce ne yapmalıyım?Ay damak tadi iste canim benim midem almiyor. Kuyruk kagi ic yag hepsi :) herkes ne sebiyorsa onu yesin demi
Sana kan tahlili yapmismiydi peki ?, Neye gore verdi bunu ? Sen duzenli adet goruyordun ama . .Kuzucum o değilde ben şimdi doktorun verdiği.ilacı aldım. Emziriyomusun diye sormasının nedeni ilaç hamileyken veya emzirirken kullanılmıyormuş. Sanırım biraz adet söktürücü etkisi de var. İlacın adı: CYCLO-PROGYNOVA iki fazlı hormon preparatı yazıyor altında. Bildiğin hormon. Sanki bunu içersem dengem kaçacakmış ve işler dahada karışık olacakmış gibi hissediyorum. Sence veya sizce ne yapmalıyım?
Yapıldı canım düzenli görüyorum sadece adetim uzun süreli geldiği için verdi. Bidahaki ay ne olcak bilmiyorum şuan başlamam çok mantıklı gelmedi bana. Benim gitme nedenim acaba rahimde bi problem mi var o yüzden mi bu kadar geldi diye korktum gittim rahim hakkında hiç bişey söylemeden bunu yazdı bunu kullan düzene girer dedi. Bence rahimde bişey yoktu, olsa söylerdi. Bunu da sırf vermek için verdi bence. Sence canım? Bişi olsa söylerdi dimi? Bunun açıklamasında da çok riskli şeyler yazıyor resim atçam şimdiSana kan tahlili yapmismiydi peki ?, Neye gore verdi bunu ? Sen duzenli adet goruyordun ama . .
Sonuc kagidin yanindaysa lh fsh degerlerini soyler misin canim ? Bence kullanma duzenli cunku adetin. Simdi okudum kullanip hamile kalanda var hormonlari bozulanda. İlaclar bir yeri yaparken mutlaka bir yeri bozuyor.Yapıldı canım düzenli görüyorum sadece adetim uzun süreli geldiği için verdi. Bidahaki ay ne olcak bilmiyorum şuan başlamam çok mantıklı gelmedi bana. Benim gitme nedenim acaba rahimde bi problem mi var o yüzden mi bu kadar geldi diye korktum gittim rahim hakkında hiç bişey söylemeden bunu yazdı bunu kullan düzene girer dedi. Bence rahimde bişey yoktu, olsa söylerdi. Bunu da sırf vermek için verdi bence. Sence canım? Bişi olsa söylerdi dimi? Bunun açıklamasında da çok riskli şeyler yazıyor resim atçam şimdi
Sana kan tahlili yapmismiydi peki ?, Neye gore verdi bunu ? Sen duzenli adet goruyordun ama . .
Sonuç kağıdı vermedi, ayrıca onlarada bakmadı zaten sadece beta ve hemogram baktı onlarda normal dedi. Nerde okudun canım bu ilacı kullanıp hamile kalan mı varmış?? Bu resmen hormon ilacı. Bi kere geciktirici kullanmıştm da bütün düzenim kaçmıştı. Belkide şuan bile onun eseridir yani bi seneyi geçti ama çok etkilemişti. Buda onun gibi bi hormon. Bilmiyorum kullanmam çok gereksiz olacak galibaSonuc kagidin yanindaysa lh fsh degerlerini soyler misin canim ? Bence kullanma duzenli cunku adetin. Simdi okudum kullanip hamile kalanda var hormonlari bozulanda. İlaclar bir yeri yaparken mutlaka bir yeri bozuyor.
Keske sadece progestan verseydi oda adet olmak icin. :) bilemedim simdi sen kullananlari oku en iyisi .. Ama adet duzensizligin yok bir kere olabilir. İlac dursun tekrar oyle olursan icersin.Bu arada ben kac doktora gittim hepsi sonuclar temiz hamile kalabilirsin dedi ama yumurtlama tembelligi varmis. O kadar kan tahlilleri yaptirdim hepsi bakip temiz deyip gonderdi degerlerden anlasiliyormus oysaki..
İşte devlette o kadar sallıyorlar ki anlatamam. Benim doktorum var ama özelde. Hamile kalsam gideceğim doktor yani ama muayene ücreti bu gibi durumlarda verebileceğim dozda değil. Acaba araştırma hastanesine mi gitsem diycem ama oruç tutmamak istemiyorum. Bilmiyorum yaa uff kafam çok karışıkBu arada ben kac doktora gittim hepsi sonuclar temiz hamile kalabilirsin dedi ama yumurtlama tembelligi varmis. O kadar kan tahlilleri yaptirdim hepsi bakip temiz deyip gonderdi degerlerden anlasiliyormus oysaki..
Oruc etkilemez canim igne yapilmadikca birsey olmaz. Orucu bozacak yani.. :) iyi doktor bulmak cok zor ben belkide 10 doktora gittim :)İşte devlette o kadar sallıyorlar ki anlatamam. Benim doktorum var ama özelde. Hamile kalsam gideceğim doktor yani ama muayene ücreti bu gibi durumlarda verebileceğim dozda değil. Acaba araştırma hastanesine mi gitsem diycem ama oruç tutmamak istemiyorum. Bilmiyorum yaa uff kafam çok karışık
Canım vajinal bakılıyor ultrasonda ucuna sürülen jel orucu bozuyor :)Oruc etkilemez canim igne yapilmadikca birsey olmaz. Orucu bozacak yani.. :) iyi doktor bulmak cok zor ben belkide 10 doktora gittim :)
Kist olsa soylerdi canim. Hep alttan mi bakiyorlar ya ? Bana bakmiyorlar hep ultrasyondan bakiyorlarCanım vajinal bakılıyor ultrasonda ucuna sürülen jel orucu bozuyor :)
İlacı kullanmam mümkün değil, araştırdım. Kullananlarda ciddi yan etkiler yapmış, bulantı baş dönmesi en önemlisi hızlı kilo artışı. Ve hamile kalmayı engelliyormuş. Birine bu ilacı kullanmasan bu ay hamile kalırmışsın ama adet olcaksın demiş olmuş ilacı bırakmış sonraki ay hamile kalmış.
Ben hiiiiççç bulaşmaym bence zaten kullananlar adet görmedikleri için kullanmış ama ben gününde oldum sadece uzun sürdü. Off acaba kist falan varmı ondan mı, olsa söylerdi herhalde değilmi? İçim rahatlasın yaa uff
Bana kürtajdan beri hep alttan bakıyorlar, kolaylarına geliyo sanırım. Ama kesinlikle hamileyken alttan baktırmayın. Ben çok pişmanım. Bidaha da elletmem alttan. Yeter yaa vallahi bunaldım. İnşallah bidaha düşmem hastanelere rabbm düşürmesin. Kullanmıcam ilacı. Bidahaki ayda böyle olursa araştırma hastanesine gitçem. İnşallah bidaha böyle bişi olmaz tabi bu kesin inofolic kullandım.ondan oldu. Zaten çok ağrılı ateşli şekilde yumurtldm. Çok sıkıldım ilaçlardan rabbm düşürmesinKist olsa soylerdi canim. Hep alttan mi bakiyorlar ya ? Bana bakmiyorlar hep ultrasyondan bakiyorlarsen fazla takilma canim en iyisi kullanma .. Doktorlar ilaclari bazen vermek icin veriyorlar. Seni düsunen kim .. En iyisi hormonlarini bozma..
Bende mi inofolicten oldm acaba :) ayy etkisi olmaz mi ki ? Pkolulara veriliyormus normalde zatenBana kürtajdan beri hep alttan bakıyorlar, kolaylarına geliyo sanırım. Ama kesinlikle hamileyken alttan baktırmayın. Ben çok pişmanım. Bidaha da elletmem alttan. Yeter yaa vallahi bunaldım. İnşallah bidaha düşmem hastanelere rabbm düşürmesin. Kullanmıcam ilacı. Bidahaki ayda böyle olursa araştırma hastanesine gitçem. İnşallah bidaha böyle bişi olmaz tabi bu kesin inofolic kullandım.ondan oldu. Zaten çok ağrılı ateşli şekilde yumurtldm. Çok sıkıldım ilaçlardan rabbm düşürmesin
Amin canim gercekten hastaneler cok zor. Bende dogum yaptiktan sonra dahada gelmeyecegim hastaneye dedim hastanelerden geri gelmiyrm :) en iyisi cok cok zorda kaldikca gitmemek ilac kullanmamakBana kürtajdan beri hep alttan bakıyorlar, kolaylarına geliyo sanırım. Ama kesinlikle hamileyken alttan baktırmayın. Ben çok pişmanım. Bidaha da elletmem alttan. Yeter yaa vallahi bunaldım. İnşallah bidaha düşmem hastanelere rabbm düşürmesin. Kullanmıcam ilacı. Bidahaki ayda böyle olursa araştırma hastanesine gitçem. İnşallah bidaha böyle bişi olmaz tabi bu kesin inofolic kullandım.ondan oldu. Zaten çok ağrılı ateşli şekilde yumurtldm. Çok sıkıldım ilaçlardan rabbm düşürmesin
Amin canim gercekten hastaneler cok zor. Bende dogum yaptiktan sonra dahada gelmeyecegim hastaneye dedim hastanelerden geri gelmiyrm :) en iyisi cok cok zorda kaldikca gitmemek ilac kullanmamak
Gelde bunu benim kaynanaya soyle soyluyemezsin dedigim dedik yaptirir istediginiAyy canim hepsi ayni anda cagirilirmi yaa. Ben annemleri ayri kvdeleri ayri cagiriyorum. Daha rahat. Onlarda daha rahat oluyo.
Canim bogurtlen kurunu kullan baska topikte kullanan cok arkadas var yumurtalık cabuk catliyo ilaci bosverBana kürtajdan beri hep alttan bakıyorlar, kolaylarına geliyo sanırım. Ama kesinlikle hamileyken alttan baktırmayın. Ben çok pişmanım. Bidaha da elletmem alttan. Yeter yaa vallahi bunaldım. İnşallah bidaha düşmem hastanelere rabbm düşürmesin. Kullanmıcam ilacı. Bidahaki ayda böyle olursa araştırma hastanesine gitçem. İnşallah bidaha böyle bişi olmaz tabi bu kesin inofolic kullandım.ondan oldu. Zaten çok ağrılı ateşli şekilde yumurtldm. Çok sıkıldım ilaçlardan rabbm düşürmesin
Canim ipleri vermeaeydn keske. Bnmki bana karisamazGelde bunu benim kaynanaya soyle soyluyemezsin dedigim dedik yaptirir istedigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?