- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
O zaman sen doktora gidersen kalp atisini bile dinlersinEn son baya oldu test yapmayali silik cizgi vardi bidaha yapmadim kan vermem gerekte esim bi turlu gotururse vericem insallah.
Kendin bilirsin ama gebelige hazirlanirken bile doktor bebege zararli olan seylerden uzak durun dio .arastirip yapabilirsinOlsa bile daha belirlenen birsey yoktur ki neresine zarar verirki
Insallah keske gitsem keske hamile olaamda duysam cok istiyorum cunkiO zaman sen doktora gidersen kalp atisini bile dinlersin
Ins oylesindir canimInsallah keske gitsem keske hamile olaamda duysam cok istiyorum cunki
Bilmiyorum ya geçen dipleri yapayim dedim az gelmişti nasil olsa hamile olmam yaparim demistim keske o zaman yapsaydim cunku biraz beyaz var 3 ay kafayi yerimKendin bilirsin ama gebelige hazirlanirken bile doktor bebege zararli olan seylerden uzak durun dio .arastirip yapabilirsin
Organik boya al kullan onunla yap ozmn ne kadr organik bilemem ama illa yapicm diosan onu kullan daha az etki eder diye dusunuorumBilmiyorum ya geçen dipleri yapayim dedim az gelmişti nasil olsa hamile olmam yaparim demistim keske o zaman yapsaydim cunku biraz beyaz var 3 ay kafayi yerim
Insallah yaa cok istiyorum ilk evladim olucak cunki cok istyorumIns oylesindir canim
Daha birşey yokki testte bile çıkmadığınagore olsa cok yenidir neyi etkiler kiBebeginden kıymetli mi tüm hayatı fonksiyonları şekillenirken kimyasala maruz bırakmamak gerek diye düşünüyorum
Ins canimInsallah yaa cok istiyorum ilk evladim olucak cunki cok istyorum
Eğer varsa etkiler kimyasal sonuçta ama yok olduğunu düşünüyorsan sorun yok senin bebeğin senin hayatın senin seçimin üzerinde bu kadar yorum yapmak gereksizDaha birşey yokki testte bile çıkmadığınagore olsa cok yenidir neyi etkiler ki
Ilk olusuunda daha cok etkilenir aslinda diyorum ben genede kendin bilirsinDaha birşey yokki testte bile çıkmadığınagore olsa cok yenidir neyi etkiler ki
Neyse kalsin artik aslında test negatif cikinca umutlu degilim ondan yapayım dedim.haklısınız kalsinIlk olusuunda daha cok etkilenir aslinda diyorum ben genede kendin bilirsin
Daha cok cok yeni eger varsa bile etkilenmez diye dusunuyorum. Sonucta haberi olmadan hamile kalan cok kisi var.Olsa bile daha belirlenen birsey yoktur ki neresine zarar verirki
Hani kotu niyetle yazdimizi dusunme kesinlessin ole yap boyani icin rahat olur en azindanNeyse kalsin artik aslında test negatif cikinca umutlu degilim ondan yapayım dedim.haklısınız kalsin
Hayordir tatlim nolduKızlar ne yapıyorsunuz yaa benm canım sıkıldı fena
Valla kendiniz bilirsiniz cnm bnm sadece uyariydi benimki kotu niyetle solemedimDaha cok cok yeni eger varsa bile etkilenmez diye dusunuyorum. Sonucta haberi olmadan hamile kalan cok kisi var.
Benimde hicbirsey yapasim yok bugün :) dun enerjim bayagi yerindeydiKızlar ne yapıyorsunuz yaa benm canım sıkıldı fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?