Biz Bize Yeteriz...

Ayyy kızlar iftarda arkadaşım bende o yüzden bakamadım çok ne çok konuşmuşsunz yaa :) okuyamadım bi gidince okucam inşallah yemeklerden falan konuşulmuş. Bende etli yemekleri sevmem ama onların ailesi çok sever bana hep etli yemek yedirmeye çabalar, bana sürekli bak öğren bu yemekleri falan der hep halbuki yemem.ama yaparım het seferinde söylerm ama işte.. :)

Bu konuda sansliyim esim kofte disinda et yemez.tavuk dahi yeemez .benim sevmedigim yemekleride sevmio ama sevidklerimin bazilarinida sevmior oyuzden biraz sanssizim .sana allah kolaylik versin cnm :)

Benimde bir kizim var oglum olsun isterim tabiki sirf giydirme yönünden :) baska birsey degil yani. Yok soyum devam etsin erkek olsun diye degil. Yoksa artik damatlar daha iyi oluyor gelinle ugrasmasi zor :)))) şaka bi yana hayirlisi ne ise onu versin Rabbim yeterki versin )

Bizimkilerde herseye et koyarlar :)) ben etsizde yerim yani. Birde iç yag filan yedirmeye calisirlar ölsem yiyemem. Eltilerim bana sen yaşamiyorsun ic yag yenmez mi diyor bide :))

Olan olmustur canim namaz derken nasil kiliniyor bes vaktimi zaten kiliyorum
Yok canim erkek olsun diye iki rekat namaz kilip dua ediyorsun. İstersen bulup msj atayim yada buraya yazayim. Birde hamile oldugunu ilk igrendiginde eşin elini karnina tutup adini Muhammed koydum diyordu gliba unuttum :) bir yerde okumustum. Ama namazi var onu bulayim ben :)

Kizlar ben ayrim yapmiyorum ama ikiside olsun istiyorum . Memuruz iki cocuktan fazlası zor bizim icin bu yuzden iki duyguyu tatmak adina oglum da olsun isterim. Ama tabi sağlıklı rabbim ne verse kabulum ama gonlumden gecen erkek olması yonunde herkesin dusuncesine saygi duyarim. Ben ikisinide istiyorum . Rabbim saglikla versinde gerisi bos

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten." = "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

Gonlunce olsun ozmn cnm ben gelinimi el ustunde tutarim asla karismam gdiyorum ama ilk cocuhum erkek olursa gelinim yanar cunki ilk cocugu ben zor bulmus olucam baya kiskanirim yani .ama ben yillardir hep kvlideyle arkadas gibi olmayi istemisimdir iui anlasayim istemisimdir.ama nasip deilmis anlasioruz ama hayal ettim gibi deil.. . Soy dedigin mutlaka devam ediyo ole yada boyle cnm bizde oyle esimin sulale benimki gibi kalabalik yani muhtemelen birisinin elbet soyunu devam ettrecek oglu dogar .benim esimde kizi olsun istio ama ben kucuklugumden beri erkek istemisimdir ne diye istediysem bilmiorum ama kiz evladdanda yanayim ikilemdeyim sanki birini daha cok istesem orekine haksizlik edecek rabbimin gucune gidexek hic cocuhum olmuycakmis gibi geliyo cinsiyetten once hayirli bir evlat istiyorum....

Peygamber Efendimiz buyurdu: "Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur."

Bizimkilerde herseye et koyarlar :)) ben etsizde yerim yani. Birde iç yag filan yedirmeye calisirlar ölsem yiyemem. Eltilerim bana sen yaşamiyorsun ic yag yenmez mi diyor bide :))
Ayyy benmkilerde aynı işte kayınpederm diyo bunu hep, eşim ben ne yapsam yer sesini çıkarmaz yani. Zaten ona da istediği zaman et te yaparım gocunmam. Geçen kayınpederlerim geldi et haşlama yaptım çok hoşlarına gitti ama ben yiyemiyorm heleki kurban eti. Sebzr yemeklerine bile et koyarlar genelde yiyemem bide ye ye tutturuyorlar ya o çok sinir bozucu ben halimden memnunum diyorum bu sefrr sen yersen çocuklarında yer diyolar sanki bana bağlı yiyip yemicekleri benim annem eti çok sever yer, ben yemem. Alakası yok yani. Bende babacm sizi görür sizle birlikte yer o diyorum :)

Kizlar birsey sormak istiyorum 31 aralik 2015 te ilk dusugum oldu ve ilk bebegimdi ve 22 mayis 2016 da 2. Bebegim dustu daha cok yeni ve bu ay yumurtlama gununden 2 gun once ve 2 gun sonra esimle birlikte olduk sizce hamilelik ihtimali var midir ?

Gerçekten mi bu

Aynen benim kizima ic yagli yemk yefirmeye calisiyorlar. Yeme kizm yeme ben yapmam oyle diyrm :))

Susuyorum ama sonra icim icimi yiyo. Nabzim cikiyo stresten.

Ayy canim hepsi ayni anda cagirilirmi yaa. Ben annemleri ayri kvdeleri ayri cagiriyorum. Daha rahat. Onlarda daha rahat oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…