- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Bu konuda sansliyim esim kofte disinda et yemez.tavuk dahi yeemez .benim sevmedigim yemekleride sevmio ama sevidklerimin bazilarinida sevmior oyuzden biraz sanssizim .sana allah kolaylik versin cnm :)Ayyy kızlar iftarda arkadaşım bende o yüzden bakamadım çok ne çok konuşmuşsunz yaa :) okuyamadım bigidince okucam inşallah yemeklerden falan konuşulmuş. Bende etli yemekleri sevmem ama onların ailesi çok sever bana hep etli yemek yedirmeye çabalar, bana sürekli bak öğren bu yemekleri falan der hep halbuki yemem.ama yaparım het seferinde söylerm ama işte.. :)
Benimde bir kizim var oglum olsun isterim tabiki sirf giydirme yönünden :) baska birsey degil yani. Yok soyum devam etsin erkek olsun diye degil. Yoksa artik damatlar daha iyi oluyor gelinle ugrasmasi zor :)))) şaka bi yana hayirlisi ne ise onu versin Rabbim yeterki versinKiz evat cennettir oncelikle yani evin bereketi cennetidir .cok dogru dusunuosun o aileler halen neyin baskisini yapio anlamis deilim yapicak olsa basta peygamber yapardi rabbim plelerini ıslah etsin bska diycek lafim yok
Ben kizdan sonra erkek
ERkekden sonra kiz istenmesini anliyabilirim hani oevladinda tadini sevgisino yasamak istoyorlardir haklilarda ama buyukkonusmak olmasin 5tanede kizim olsaa illede erkek demem 5 rkek cocugum olsa illede kiz demem rabbim neyi uygun gorurrse olur
Olan olmustur canim namaz derken nasil kiliniyor bes vaktimi zaten kiliyorumNamazi denesene canim ?
Bizimkilerde herseye et koyarlar :)) ben etsizde yerim yani. Birde iç yag filan yedirmeye calisirlar ölsem yiyemem. Eltilerim bana sen yaşamiyorsun ic yag yenmez mi diyor bide :))Ayyy kızlar iftarda arkadaşım bende o yüzden bakamadım çok ne çok konuşmuşsunz yaa :) okuyamadım bigidince okucam inşallah yemeklerden falan konuşulmuş. Bende etli yemekleri sevmem ama onların ailesi çok sever bana hep etli yemek yedirmeye çabalar, bana sürekli bak öğren bu yemekleri falan der hep halbuki yemem.ama yaparım het seferinde söylerm ama işte.. :)
Yok canim erkek olsun diye iki rekat namaz kilip dua ediyorsun. İstersen bulup msj atayim yada buraya yazayim. Birde hamile oldugunu ilk igrendiginde eşin elini karnina tutup adini Muhammed koydum diyordu gliba unuttum :) bir yerde okumustum. Ama namazi var onu bulayim ben :)Olan olmustur canim namaz derken nasil kiliniyor bes vaktimi zaten kiliyorum
Kizlar ben ayrim yapmiyorum ama ikiside olsun istiyorum . Memuruz iki cocuktan fazlası zor bizim icin bu yuzden iki duyguyu tatmak adina oglum da olsun isterim. Ama tabi sağlıklı rabbim ne verse kabulum ama gonlumden gecen erkek olması yonunde herkesin dusuncesine saygi duyarim. Ben ikisinide istiyorum . Rabbim saglikla versinde gerisi bosBenimde bir kizim var oglum olsun isterim tabiki sirf giydirme yönünden :) baska birsey degil yani. Yok soyum devam etsin erkek olsun diye degil. Yoksa artik damatlar daha iyi oluyor gelinle ugrasmasi zor :)))) şaka bi yana hayirlisi ne ise onu versin Rabbim yeterki versin)
Hayirlisi canimYok canim erkek olsun diye iki rekat namaz kilip dua ediyorsun. İstersen bulup msj atayim yada buraya yazayim. Birde hamile oldugunu ilk igrendiginde eşin elini karnina tutup adini Muhammed koydum diyordu gliba unuttum :) bir yerde okumustum. Ama namazi var onu bulayim ben :)
Gonlunce olsun ozmn cnm ben gelinimi el ustunde tutarim asla karismam gdiyorum ama ilk cocuhum erkek olursa gelinim yanar cunki ilk cocugu ben zor bulmus olucam baya kiskanirim yani .ama ben yillardir hep kvlideyle arkadas gibi olmayi istemisimdir iui anlasayim istemisimdir.ama nasip deilmis anlasioruz ama hayal ettim gibi deil.. . Soy dedigin mutlaka devam ediyo ole yada boyle cnm bizde oyle esimin sulale benimki gibi kalabalik yani muhtemelen birisinin elbet soyunu devam ettrecek oglu dogar .benim esimde kizi olsun istio ama ben kucuklugumden beri erkek istemisimdir ne diye istediysem bilmiorum ama kiz evladdanda yanayim ikilemdeyim sanki birini daha cok istesem orekine haksizlik edecek rabbimin gucune gidexek hic cocuhum olmuycakmis gibi geliyo cinsiyetten once hayirli bir evlat istiyorum....Benimde bir kizim var oglum olsun isterim tabiki sirf giydirme yönünden :) baska birsey degil yani. Yok soyum devam etsin erkek olsun diye degil. Yoksa artik damatlar daha iyi oluyor gelinle ugrasmasi zor :)))) şaka bi yana hayirlisi ne ise onu versin Rabbim yeterki versin)
Ayyy benmkilerde aynı işte kayınpederm diyo bunu hep, eşim ben ne yapsam yer sesini çıkarmaz yani. Zaten ona da istediği zaman et te yaparım gocunmam. Geçen kayınpederlerim geldi et haşlama yaptım çok hoşlarına gitti ama ben yiyemiyorm heleki kurban eti. Sebzr yemeklerine bile et koyarlar genelde yiyemem bide ye ye tutturuyorlar ya o çok sinir bozucu ben halimden memnunum diyorum bu sefrr sen yersen çocuklarında yer diyolar sanki bana bağlı yiyip yemicekleri benim annem eti çok sever yer, ben yemem. Alakası yok yani. Bende babacm sizi görür sizle birlikte yer o diyorum :)Bizimkilerde herseye et koyarlar :)) ben etsizde yerim yani. Birde iç yag filan yedirmeye calisirlar ölsem yiyemem. Eltilerim bana sen yaşamiyorsun ic yag yenmez mi diyor bide :))
Gerçekten mi buPeygamber Efendimiz buyurdu: "Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur."
Bilmiyrm canim. Bi arkadss denedi simdi hamile bakayim erkek olursa soylerim :) kesin olup olmadiginiGerçekten mi bu
Aynen benim kizima ic yagli yemk yefirmeye calisiyorlar. Yeme kizm yeme ben yapmam oyle diyrm :))Ayyy benmkilerde aynı işte kayınpederm diyo bunu hep, eşim ben ne yapsam yer sesini çıkarmaz yani. Zaten ona da istediği zaman et te yaparım gocunmam. Geçen kayınpederlerim geldi et haşlama yaptım çok hoşlarına gitti ama ben yiyemiyorm heleki kurban eti. Sebzr yemeklerine bile et koyarlar genelde yiyemem bide ye ye tutturuyorlar ya o çok sinir bozucu ben halimden memnunum diyorum bu sefrr sen yersen çocuklarında yer diyolar sanki bana bağlı yiyip yemicekleri benim annem eti çok sever yer, ben yemem. Alakası yok yani. Bende babacm sizi görür sizle birlikte yer o diyorum :)
Haha :)) iç yağ zararlıymş zaten yaa hayvanın yediği bütün zararlı maddeler yağında birikirmişAynen benim kizima ic yagli yemk yefirmeye calisiyorlar. Yeme kizm yeme ben yapmam oyle diyrm :))
Susuyorum ama sonra icim icimi yiyo. Nabzim cikiyo stresten.Kadinlar arasinda olursa dersin ki kişa geliyor ya bakimi zor ben dogumun yazin olmasi istiyorum ama nasip tabiki Allah ne zaman nasip ederse dersin :)) gercekten yaranilmaz .. Bende senin gibiyim acayip sinirleriniyrm bi anda canim. Susuyorm sonra kotuluk olmasin diye
Ayy canim hepsi ayni anda cagirilirmi yaa. Ben annemleri ayri kvdeleri ayri cagiriyorum. Daha rahat. Onlarda daha rahat oluyo.H Hayaller_hayatlar
Ay sorma hep bi dert cnm 16aylik evliyim 17ye giricez bu ay .1yildir cocuk icin ugrasioruz..olmuuo vardir rabbimin bi hikmeti diyoruz .bi bu ay iste kan vesaire vericem yine ..
Ne yapsam acaba y emek vesaire. Genelde bazen yemege cagiriim kvlide pek glemz kpderde ole bana yemege gelmislikleri ya ikidir yada 3 bunlrin bi tanesi annem gelince oldu. Kvlideme nerdeyse hergun giderdim orda cok yemek yapmisligim var ama kendi evin ve ramazan olunca is degisio.bana acik acik annenleri iftara cagir dedi kendi evine dedi ki sadece annemler olsa iyi halamlar(2hla 2 eniste 4kisi) amcamlar 4kisi.annemlerde isin icine girince 3 kisi 11kisi tam bide kv.kpder 14 biz 16 ee gorumcemlerinde gelmesi lazm kaynanasiyla gelir kucuk olan cocuklarda isin icine girince 3+3:6 22 kisilik yemek yapmam lazim ki eve 22 kisiyi sigdirmam mumkun deil ztn en fazla 12 kisilik masasandalye toplami 10 kisi nereye sigcak dusunemio iste...bu sefer ben cagirayim dedi yine ayni duruma dusucez.yine yemekleri yapicak benim hizmet edicek benim .benimde ramaz olunca derdim basimdan askin valla ...simdilik kvyi iftara daha sonra sessiz sedasiz sadece annemle babami akrdesimi iftara cagirmayi dusunuorum ...ama ne yapsam dusuncesi buyuk..
Ay damak tadi iste canim benim midem almiyor. Kuyruk kagi ic yag hepsi :) herkes ne sebiyorsa onu yesin demiHaha :)) iç yağ zararlıymş zaten yaa hayvanın yediği bütün zararlı maddeler yağında birikirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?