- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Diceksin daha erken esimde bende belli bi zaman istemiyoruz zamni gelince olur dicen gecistircen cnm ..ya bende hic kvleri yemege cagirmadim simdiye kadr .cagirsam ne yemek yapicam ben onlara iftarda diye dusunuorum yemek yapmasini severim ama bu aralar cnm hic yemek yapasim yok cagirmasam esim dicek niye iftara cagirmoosun .hep ayri bi dert.bende bana bebek dusunmuomusun diyenlere daha erken dusunmuyorum simdilik deyip gecistiriorum. Herkez bilio bir bebegin kolay olmadigini .ama nedense dusuncesizce soruyorlar....Esin yapiyo sandilar heralde hahaa:)yaranilmaz bunlara. Bende baktm olmucak. Yemege cagirdim kvdemleri yeni evliydik. Iftara cagrmstm. Dokturdum ama ben de az cok biliyodum yapmayi. Cesit cesit yaptm. Snra her yerde anlatmaya baslams cok biliyo ymk yapmayı diye . Boyle bu millet. Agzinin payini guleryuzlulukle vercen. Ama stresliyim ben cok. Sinirlerim bi zipliyo kmseyi gormuyo gozum o an. Mesela bu aksam iftara cagrdi esimin tarafi. Kesin bebek muhabbeti olck. Ne dicem onlara ben
Bende direk atladim konuya sorun olmaz insallah tostosu gorunce rahatladim biraz bi kac topikte tostos ile bir aradayiz ...Ayy iyiki actik bu topigi yaa. Pek mesaj birikmiyo herkes tanidik.
Diceksin daha erken esimde bende belli bi zaman istemiyoruz zamni gelince olur dicen gecistircen cnm ..ya bende hic kvleri yemege cagirmadim simdiye kadr .cagirsam ne yemek yapicam ben onlara iftarda diye dusunuorum yemek yapmasini severim ama bu aralar cnm hic yemek yapasim yok cagirmasam esim dicek niye iftara cagirmoosun .hep ayri bi dert.bende bana bebek dusunmuomusun diyenlere daha erken dusunmuyorum simdilik deyip gecistiriorum. Herkez bilio bir bebegin kolay olmadigini .ama nedense dusuncesizce soruyorlar....[/QUOTE
Ne kadarlik evlisin canim? Bence cagir maksimuma cikar menuyu. benim kv yi cagrdm. Iftar vakti geldi hazira. Ben hep onceden gider yardm ederdm. bnde artik son zamanlarda gidiyorum yemege. Kendi annem oglen gelir yardima. Iste fark var malesef. Keske olmasa ama hissettiriyorlar o farki
Yok canim sende yabanci degilsn biliyoruz senide. ya diger topik özünden uzaklasti konunun. Ve cok kisi var. Birbirimizi bulamiyoduk. Ben bizim kizlar yazmstir belki diye tek tek okuyodum.yarn saat sürüyorduBende direk atladim konuya sorun olmaz insallah tostosu gorunce rahatladim biraz bi kac topikte tostos ile bir aradayiz ...
Kadinlar arasinda olursa dersin ki kişa geliyor ya bakimi zor ben dogumun yazin olmasi istiyorum ama nasip tabiki Allah ne zaman nasip ederse dersin :)) gercekten yaranilmaz .. Bende senin gibiyim acayip sinirleriniyrm bi anda canim. Susuyorm sonra kotuluk olmasin diyeEsin yapiyo sandilar heralde hahaa:)yaranilmaz bunlara. Bende baktm olmucak. Yemege cagirdim kvdemleri yeni evliydik. Iftara cagrmstm. Dokturdum ama ben de az cok biliyodum yapmayi. Cesit cesit yaptm. Snra her yerde anlatmaya baslams cok biliyo ymk yapmayı diye . Boyle bu millet. Agzinin payini guleryuzlulukle vercen. Ama stresliyim ben cok. Sinirlerim bi zipliyo kmseyi gormuyo gozum o an. Mesela bu aksam iftara cagrdi esimin tarafi. Kesin bebek muhabbeti olck. Ne dicem onlara ben
Canim sen erkek istedigin icin mi tek iliski ile hamile kalmaya calisiyorsn ?Yaklasik 9 aydir dusunuyorduk. Ilac falan kullanmadim ve bu 9 ayda sadece tek ilişki olma sarti ile degerlendirdim .daha once hic gecikmem olmadi .hakkimda hayirlisi ne ise o olsun
Saol cnm evet ole olunca zor durum ya bende bazen okuyamiorumYok canim sende yabanci degilsn biliyoruz senide. ya diger topik özünden uzaklasti konunun. Ve cok kisi var. Birbirimizi bulamiyoduk. Ben bizim kizlar yazmstir belki diye tek tek okuyodum.yarn saat sürüyordu
Hic cocugu olmayana kiz erkek fark etmez bence .belki ilk cocugu olan cinsiyet ayrimi yapabilirCanim sen erkek istedigin icin mi tek iliski ile hamile kalmaya calisiyorsn ?
Bir kizi var canim arkadasin ondan sordm :) sanki diger topikye oyle bi muhabbet hatirliyorm daHic cocugu olmayana kiz erkek fark etmez bence .belki ilk cocugu olan cinsiyet ayrimi yapabilir
Evet canim hic gecikmez bide hic aklimda degildi ins bakalimSenin gecikmen olmuyo ya normalde. Bide stres yapmadn bu ay sen. Olmadi diyodun hep. ama bak belli mi olur:)
Evet canim aynen oyleCanim sen erkek istedigin icin mi tek iliski ile hamile kalmaya calisiyorsn ?
Dogru hatirliyorsun canim bakalım kismet gerci ovulasyon sasirtti beni iki defa yumurtladim hayirlisi bakalimBir kizi var canim arkadasin ondan sordm :) sanki diger topikye oyle bi muhabbet hatirliyorm da
Canim dualari filan varmis neden onlari arastirmiyorsun? Tek seferde cok zor yani :) bizim bi tanidik simdi namazi filan varmis onu kildi ilk ayda hamile kaldi. Birde iliskiden sonra saga yatincada erkek oluyormus. Namazini kilip bi dene bence sen internetten bi bakta. Bende olmazsa oyle yapicam. Muhammet ismini koyacagim diye niyet etmek gerekiyormus. Benm cevremde herkes muhammet :) o yuzden denemedim. Hatta bebegi olmayan bi arkadasim yapti simdi alti aylik oglu var :)Dogru hatirliyorsun canim bakalım kismet gerci ovulasyon sasirtti beni iki defa yumurtladim hayirlisi bakalim
Yok canim tek iliski arti eşime iliskiden once aci kahve icirdim ve saga yattimCanim dualari filan varmis neden onlari arastirmiyorsun? Tek seferde cok zor yani :) bizim bi tanidik simdi namazi filan varmis onu kildi ilk ayda hamile kaldi. Birde iliskiden sonra saga yatincada erkek oluyormus. Namazini kilip bi dene bence sen internetten bi bakta. Bende olmazsa oyle yapicam. Muhammet ismini koyacagim diye niyet etmek gerekiyormus. Benm cevremde herkes muhammet :) o yuzden denemedim. Hatta bebegi olmayan bi arkadasim yapti simdi alti aylik oglu var :)
Namazi denesene canim ?Yok canim tek iliski arti eşime iliskiden once aci kahve icirdim ve saga yattim
Anladim ama bence sunuda dusunun ne yaparaniz yapin rbbimin dediginden oteso olmaz .birde peygamberimisin meni ile ilgili bi sozu var erkek kiz anlaminda. Birde su bi gercek cinsoyei erkek belirler yani erkekten gecerNamazi denesene canim ?
Canim zaten benim dedigim dini bir konu.. Bazi aileler hâlâ erkek istiyor baski yapiyor .. Malesef boyle insanlar var. Şöylede birsey var Allah kiz evladi İSTEDİGİNE erkegi ise İSTEYENE veriyormus. Kiz evlat herkese nasip olmuyormus. Kadinin bereketini gosteriyormus. Ben erkek bebekleri kucuklugumden beri severdm hepte oglum olacak diye icime dogardi ama kizim oldu. İyikide kiz oldu az buyuyunce bana arkadas olacak insallah.. Yani suan kiz erkek evlat olarak farki sadece kiyafet gibi geliyor bana . Rabbim hayirli evlat versin oncelikle ve saglikli.. Cinsiyet onemli degilAnladim ama bence sunuda dusunun ne yaparaniz yapin rbbimin dediginden oteso olmaz .birde peygamberimisin meni ile ilgili bi sozu var erkek kiz anlaminda. Birde su bi gercek cinsoyei erkek belirler yani erkekten gecer
Kiz evat cennettir oncelikle yani evin bereketi cennetidir .cok dogru dusunuosun o aileler halen neyin baskisini yapio anlamis deilim yapicak olsa basta peygamber yapardi rabbim plelerini ıslah etsin bska diycek lafim yokCanim zaten benim dedigim dini bir konu.. Bazi aileler hâlâ erkek istiyor baski yapiyor .. Malesef boyle insanlar var. Şöylede birsey var Allah kiz evladi İSTEDİGİNE erkegi ise İSTEYENE veriyormus. Kiz evlat herkese nasip olmuyormus. Kadinin bereketini gosteriyormus. Ben erkek bebekleri kucuklugumden beri severdm hepte oglum olacak diye icime dogardi ama kizim oldu. İyikide kiz oldu az buyuyunce bana arkadas olacak insallah.. Yani suan kiz erkek evlat olarak farki sadece kiyafet gibi geliyor bana . Rabbim hayirli evlat versin oncelikle ve saglikli.. Cinsiyet onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?