Biz Bize Yeteriz...

Diceksin daha erken esimde bende belli bi zaman istemiyoruz zamni gelince olur dicen gecistircen cnm ..ya bende hic kvleri yemege cagirmadim simdiye kadr .cagirsam ne yemek yapicam ben onlara iftarda diye dusunuorum yemek yapmasini severim ama bu aralar cnm hic yemek yapasim yok cagirmasam esim dicek niye iftara cagirmoosun .hep ayri bi dert.bende bana bebek dusunmuomusun diyenlere daha erken dusunmuyorum simdilik deyip gecistiriorum. Herkez bilio bir bebegin kolay olmadigini .ama nedense dusuncesizce soruyorlar....

Bende direk atladim konuya sorun olmaz insallah tostosu gorunce rahatladim biraz bi kac topikte tostos ile bir aradayiz ...
Yok canim sende yabanci degilsn biliyoruz senide. ya diger topik özünden uzaklasti konunun. Ve cok kisi var. Birbirimizi bulamiyoduk. Ben bizim kizlar yazmstir belki diye tek tek okuyodum.yarn saat sürüyordu

Kadinlar arasinda olursa dersin ki kişa geliyor ya bakimi zor ben dogumun yazin olmasi istiyorum ama nasip tabiki Allah ne zaman nasip ederse dersin :)) gercekten yaranilmaz .. Bende senin gibiyim acayip sinirleriniyrm bi anda canim. Susuyorm sonra kotuluk olmasin diye

H Hayaller_hayatlar
Ay sorma hep bi dert cnm 16aylik evliyim 17ye giricez bu ay .1yildir cocuk icin ugrasioruz..olmuuo vardir rabbimin bi hikmeti diyoruz .bi bu ay iste kan vesaire vericem yine ..
Ne yapsam acaba y emek vesaire. Genelde bazen yemege cagiriim kvlide pek glemz kpderde ole bana yemege gelmislikleri ya ikidir yada 3 bunlrin bi tanesi annem gelince oldu. Kvlideme nerdeyse hergun giderdim orda cok yemek yapmisligim var ama kendi evin ve ramazan olunca is degisio.bana acik acik annenleri iftara cagir dedi kendi evine dedi ki sadece annemler olsa iyi halamlar(2hla 2 eniste 4kisi) amcamlar 4kisi.annemlerde isin icine girince 3 kisi 11kisi tam bide kv.kpder 14 biz 16 ee gorumcemlerinde gelmesi lazm kaynanasiyla gelir kucuk olan cocuklarda isin icine girince 3+3:6 22 kisilik yemek yapmam lazim ki eve 22 kisiyi sigdirmam mumkun deil ztn en fazla 12 kisilik masasandalye toplami 10 kisi nereye sigcak dusunemio iste...bu sefer ben cagirayim dedi yine ayni duruma dusucez.yine yemekleri yapicak benim hizmet edicek benim .benimde ramaz olunca derdim basimdan askin valla ...simdilik kvyi iftara daha sonra sessiz sedasiz sadece annemle babami akrdesimi iftara cagirmayi dusunuorum ...ama ne yapsam dusuncesi buyuk..

Dogru hatirliyorsun canim bakalım kismet gerci ovulasyon sasirtti beni iki defa yumurtladim hayirlisi bakalim
Canim dualari filan varmis neden onlari arastirmiyorsun? Tek seferde cok zor yani :) bizim bi tanidik simdi namazi filan varmis onu kildi ilk ayda hamile kaldi. Birde iliskiden sonra saga yatincada erkek oluyormus. Namazini kilip bi dene bence sen internetten bi bakta. Bende olmazsa oyle yapicam. Muhammet ismini koyacagim diye niyet etmek gerekiyormus. Benm cevremde herkes muhammet :) o yuzden denemedim. Hatta bebegi olmayan bi arkadasim yapti simdi alti aylik oglu var :)

Yok canim tek iliski arti eşime iliskiden once aci kahve icirdim ve saga yattim

Öncelikle bu mesaji yazarken gercekten utanıyorum. . .
Şöyle anlatayim parmakla adet gelicekmi yada hamilelik varmi acaba die 1 ay once kontrol ettim ve serçe parmak kalinliginda kısa sert bisey geliyodu parmagima yani orda 2cm ilerde cok ilerde dgl. . Bi kaç kere kontrol ettm hala var ve azònce baktm yine var ..hastaneye gdcm ama bu zamana kdr belki gecer diye bekldm. . Çok korkuyorm sizde boyle bsy farkettiniz mi gercekten cok kotuyum ya kotu bsy se. .

Anladim ama bence sunuda dusunun ne yaparaniz yapin rbbimin dediginden oteso olmaz .birde peygamberimisin meni ile ilgili bi sozu var erkek kiz anlaminda. Birde su bi gercek cinsoyei erkek belirler yani erkekten gecer
Canim zaten benim dedigim dini bir konu.. Bazi aileler hâlâ erkek istiyor baski yapiyor .. Malesef boyle insanlar var. Şöylede birsey var Allah kiz evladi İSTEDİGİNE erkegi ise İSTEYENE veriyormus. Kiz evlat herkese nasip olmuyormus. Kadinin bereketini gosteriyormus. Ben erkek bebekleri kucuklugumden beri severdm hepte oglum olacak diye icime dogardi ama kizim oldu. İyikide kiz oldu az buyuyunce bana arkadas olacak insallah.. Yani suan kiz erkek evlat olarak farki sadece kiyafet gibi geliyor bana . Rabbim hayirli evlat versin oncelikle ve saglikli.. Cinsiyet onemli degil

Kiz evat cennettir oncelikle yani evin bereketi cennetidir .cok dogru dusunuosun o aileler halen neyin baskisini yapio anlamis deilim yapicak olsa basta peygamber yapardi rabbim plelerini ıslah etsin bska diycek lafim yok
Ben kizdan sonra erkek
ERkekden sonra kiz istenmesini anliyabilirim hani oevladinda tadini sevgisino yasamak istoyorlardir haklilarda ama buyukkonusmak olmasin 5tanede kizim olsaa illede erkek demem 5 rkek cocugum olsa illede kiz demem rabbim neyi uygun gorurrse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…