- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Genlde bana biseyi zorla yaptiramaz ne esim ne kvlidem .ztn kpederim esim falan hep benim yanimda durur ezdirmez beni bnde kendimi ezdirmem ama iste hep benim dedigim olsun isterCanim ipleri vermeaeydn keske. Bnmki bana karisamaz
Genlde bana biseyi zorla yaptiramaz ne esim ne kvlidem .ztn kpederim esim falan hep benim yanimda durur ezdirmez beni bnde kendimi ezdirmem ama iste hep benim dedigim olsun
Napcan canim olsun. Hayat iste.
Arastirmak gerek ama rabbim istedigine kiz verirmis isteyene erkek verirms.rabbimin bilecegi is ama ben arastiririm bende kizimin olmasini istiyorum.esim benden cok kiz olsun istio cunki kiz cocuklari babaya duskun oluyolar ya oda ole olsun istio.bana hatta belirtti bi cpcugum olsun senin pbucun dma atilcak dedi .acik acik solemedi ama soleyis tarzi o anlaama gelioduKizlar anca okudum mesajlarinizi. Erkek icin dualar varms. Kiz icin yok mu? Esim de ben de bi kizimizin olmasini cok istiyoruz. Tabiki ilk bebek erkek de olsa farketmez. Olsun da yeter ki
Sekiz gün cok canim simdi test yapsan cikmaz. Hamilelik belirtisi ile adet belirtisi ayni oldugu birsey diyemeyecegim beklemekten baska caren yok :)kizlar lutfen yardim edin adetime 8 gun var gunlerdir ara ara kasik agriis cekiyorum bir agri yok oluyor bir basliyor doktora gittim muayin4 olundum hic bir sorunum yok miyom kist falan yok doktor yumurtan catlamis rahim duvarin kalinlasmis test yapiyorum negatif hamile ola biljrmiyim ? hic boyle olmazdi boyle iyne batmasi gibi oluyor
Adetinin gecikmesini bekle sitres yapma adet ile gebelik belirtileri aynidir ve gecikmeden ayirt edilmez adetinin gecikmesini beklekizlar lutfen yardim edin adetime 8 gun var gunlerdir ara ara kasik agriis cekiyorum bir agri yok oluyor bir basliyor doktora gittim muayin4 olundum hic bir sorunum yok miyom kist falan yok doktor yumurtan catlamis rahim duvarin kalinlasmis test yapiyorum negatif hamile ola biljrmiyim ? hic boyle olmazdi boyle iyne batmasi gibi oluyor
Ben de hicbisi yapmayo düşünmüyorum. Hatta ovulasyon bile yapmasam mi diyorum. Bilemedm. Bat 8 temmuz.[/QUOTEcanim ben ovulasyonla hamile kalanlardanim.bence denemelisiniz internette uygun bi marka var içinde 30 tane var +4 gebelik 35 TL tavsiye ederim.
Yok diye biliyorum canim ya :) arastirmak lazim tabi ama buyuk oranda yok :)Kizlar anca okudum mesajlarinizi. Erkek icin dualar varms. Kiz icin yok mu? Esim de ben de bi kizimizin olmasini cok istiyoruz. Tabiki ilk bebek erkek de olsa farketmez. Olsun da yeter ki
Ayy canim ya insallah bebis vardir :) ben iyiyim cok sükür sen nasilsin ?Nasilsiniz kizlar ben hala adet olmadim
Nasilsiniz kizlar ben hala adet olmadim
Iyiyim cnm sen nasilsin?Nasilsiniz kizlar ben hala adet olmadim
Cok sukur bende iyiyim.kizimla babasi disari cikti yanliz takiliyorumAyy canim ya insallah bebis vardir :) ben iyiyim cok sükür sen nasilsin ?
Valla bilemedim bencede car artik hayirlisi artık yarin sabah kan testi yaptırırım artık kesinlesirCanim sende var bisiler
15 gecti sen hala test yapmadin mi benim bugun 3 gunIyiyim cnm sen nasilsin?
Kac gun gecikti cnm benim 15inci gunum
En son baya oldu test yapmayali silik cizgi vardi bidaha yapmadim kan vermem gerekte esim bi turlu gotururse vericem insallah.15 gecti sen hala test yapmadin mi benim bugun 3 gun
Hamile oldugunu bilmiorsun kimyasal kullanacaksin sonucta kesinlesmeden yapma derimKızlar birsey soracam ben saclarimi boyasam sikinti olurmudaha birsey yok sonuçta
Ben hic boyamadm canim. Bilemedm smdi.Kızlar birsey soracam ben saclarimi boyasam sikinti olurmudaha birsey yok sonuçta
Olsa bile daha belirlenen birsey yoktur ki neresine zarar verirkiHamile oldugunu bilmiorsun kimyasal kullanacaksin sonucta kesinlesmeden yapma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?