Biz Bize Yeteriz...

Kizlar anca okudum mesajlarinizi. Erkek icin dualar varms. Kiz icin yok mu? Esim de ben de bi kizimizin olmasini cok istiyoruz. Tabiki ilk bebek erkek de olsa farketmez. Olsun da yeter ki

Kizlar anca okudum mesajlarinizi. Erkek icin dualar varms. Kiz icin yok mu? Esim de ben de bi kizimizin olmasini cok istiyoruz. Tabiki ilk bebek erkek de olsa farketmez. Olsun da yeter ki
Arastirmak gerek ama rabbim istedigine kiz verirmis isteyene erkek verirms.rabbimin bilecegi is ama ben arastiririm bende kizimin olmasini istiyorum.esim benden cok kiz olsun istio cunki kiz cocuklari babaya duskun oluyolar ya oda ole olsun istio.bana hatta belirtti bi cpcugum olsun senin pbucun dma atilcak dedi .acik acik solemedi ama soleyis tarzi o anlaama geliodu
Ben bi arastirayaim kiz cocugu icin hangi dua okunmasi gerek

Sekiz gün cok canim simdi test yapsan cikmaz. Hamilelik belirtisi ile adet belirtisi ayni oldugu birsey diyemeyecegim beklemekten baska caren yok :)

Adetinin gecikmesini bekle sitres yapma adet ile gebelik belirtileri aynidir ve gecikmeden ayirt edilmez adetinin gecikmesini bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…