Biz Bize Yeteriz...

Cnm b
İnşallah canım çok sağol ben olacağına inanıyorum geç olsun ama sağlıkla hayırla gelsin kuzumuz inşaAllah
Cnm hiç üzülme inşaallah doktorun vereceği ilaçları kullansın esin hemen hamilelik haberini alırsın inşaallah

Canim ya ben bu süte oturma olayını duydum bi kaç kez de nasıl oluyor o anlatabilir misin ayrıntılı bi şekilde ben de denerim son çare artık hiç bişey çıkmazsa rahim filminden testlerden

Sen yine de yat dinlen hiç bi iş yapma cnm bol bol da şu içmeye bak Allah korusun sen tedbirini al

bizim ileri hareketimizde cok azdı canım yıllarca tedavi olduk aşılama tüp bebek hepsi negatif tedaviyi bıraktüm 4 ay sonra hamile kaldım çok şükür kaldıki benim yaş artık 34.ileri hareket icin sadece e vitamini veriyo doktor proxeed diye suya karıştirilan bir toz hepsi bu.strese girme ileri hareketin az olması hamilelige engel degil

hayırlı olsun bebegin Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah.bebek 9 haftalık olana kadar bu felaket haberleri bitmiyo maalesef.kanaması olan arkadaşların bile devam ediyor cok şükür hamilelikleri sıkma canını hcg çok iyi senin masallah hic sanmam bi aksilik oldugunu

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim moral verdiğiniz için..
Şimdide TOKSOPLAZMA igg igm negatif çıktı. Ne demek net olarak bilen varmı?

Canım geçmiş olsun dikkat et sakin ol öyle herşeye kafanı takip üzülme sinirlenme yat dinlen bebeğin guzel güzel yerlessin yerine yatman için bi engel yok benide haberdar et lütfen dualarım seninle herzaman olduğu gibi.

Bildiğim bir enfeksıyon cesıtıdır negatıfse guzel Canım bebeğe gecebilen bır hastalık diye bıliyorum
Araştırdığım kadarıyla ikiside negatif olduğu için şuanda geçiriyorum şuan virüs yok ama her an olabilirmiş çünkü bağışıklığım yokmş. Çok dikkatli beslenmem çok dikkat etmem lazım yni. İyi olsunda o ben dikkat ederm

Allah razı olsun bitanem, biliyorum dualarını eksik etmezsin.. Yatıyorm genelde ama ev işleri özellikle mutfak bana bakıyo yemeksiz de olmuyo ki mecburum yapmaya kalkmaya..

Canım dıkkat et kendıne sakın ol korkma bırsey olmaz

Kizlar napiyosunuz?? ZelGN tatlim hicbir sorun cikmayacak merak etme. ben de yumurtlama gunlerimdeyim sanirim. Enteresan agrilarim oldu bugun. Eaimle disardaydim. Yururken birden icerden bi agrim oldu anlik biseydi ama cok siddetliydi. Onun disinda biseyim yok sanirim. bu ay mumkun oldugunca full iliski seklinde devam edicez. Gecen aylarda hatta son bikac aydir hic duzenli iliski olmadi bizim. bu ay dikkatli gidiyoruz bakalim hayirlisi artik hakkimizda. Umutlanmak istemiyorum ama sanki icimde bi his var. Cok yaklastim gibi geliyo bana.

Allah razı olsun bitanem, biliyorum dualarını eksik etmezsin.. Yatıyorm genelde ama ev işleri özellikle mutfak bana bakıyo yemeksiz de olmuyo ki mecburum yapmaya kalkmaya..
Şu dönemi atlatanà kadar herseyi boşver bitanem dikkat et kendine nolur az beklemedik meleklerimizi Allahım duydu dualarimizi geri cevirmedi inşallah kucagimiza almayi da nasip eder bizimde dikkatli olmamız gerek.

İnşallah Caım guzel haberlerını beklıyoruz

Nedense bana da çok yaklaşmışsın hissi geliyoor :) inşallah bu ay senin ayın olur kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…