- 24 Temmuz 2016
- 422
- 203
- 18
- 39
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.241
Öyle bitanem valla yemeği bile takmadım dün dışarı çıkmıştım aşırı uykm geldi otobüste uyukluyodum :) hemen eve geldim açtm klimayı bi yattm oohhh.. Yemekte yapmadm evde vardı bişeyler eşimde onu yedirdim oda istemedi çok bişey sonra az mutfağı topladm dinlendim hep :) şimdide tv karşısında kendime yatak hazırladım hem tv izliyorum hem yatıyorm uykm gelnce uyuyorm ohh :)Şu dönemi atlatanà kadar herseyi boşver bitanem dikkat et kendine nolur az beklemedik meleklerimizi Allahım duydu dualarimizi geri cevirmedi inşallah kucagimiza almayi da nasip eder bizimde dikkatli olmamız gerek.
Ayyy ablacım Allâh razı olsn çok düşüncelisin :) bakaym ablam bende araştırcam neler yapmam lazm diyeZelGN canım nasıl oldun biraz arastırdım bağışıklık icin hindistan cevizi yemelisin cok faydalı hamılelere zararı yok netten bak ıstersen faydalarına
Insallah canim:)Nedense bana da çok yaklaşmışsın hissi geliyoor :) inşallah bu ay senin ayın olur kuzum :)
Ohhh mis aynen böyle devam et :) ben bile çalışırken uykum geldiğinde hemen yatıyorum gizli saklı 15 20 dk uyuyorum eşime söylüyorum beni ara 15 20 dk sonra diye o uyku bana bi süre yetiyo :) dün süpürgeyi bıraktım ortada uyudum :) bi güzel geliyoki sanki 10 saat uyumuş gibi dinleniyorum :)Öyle bitanem valla yemeği bile takmadım dün dışarı çıkmıştım aşırı uykm geldi otobüste uyukluyodum :) hemen eve geldim açtm klimayı bi yattm oohhh.. Yemekte yapmadm evde vardı bişeyler eşimde onu yedirdim oda istemedi çok bişey sonra az mutfağı topladm dinlendim hep :) şimdide tv karşısında kendime yatak hazırladım hem tv izliyorum hem yatıyorm uykm gelnce uyuyorm ohh :)
Ohhh sefan olsun kuzumm benim :) iyi yapıyorsun :)Ohhh mis aynen böyle devam et :) ben bile çalışırken uykum geldiğinde hemen yatıyorum gizli saklı 15 20 dk uyuyorum eşime söylüyorum beni ara 15 20 dk sonra diye o uyku bana bi süre yetiyo :) dün süpürgeyi bıraktım ortada uyudum :) bi güzel geliyoki sanki 10 saat uyumuş gibi dinleniyorum :)
Anladim canm durumlar nasıl peki?
Migde bulantin var mi canm bende hala devam ediyor burnuna farklı bir koku geldiğinde lavabonun yanina koşuyorum. Canim hala birşey istemiyor ne aci ne tatil ne tuzlu hic bi şeye asermiyorum.gün geçtikçe bebegin cinsiyetini sahada merak ediyorum içimden nedense hep kiz geçiyor öyle hissediyorum hep evde kizimiz diye konuşuyoruzOhhh sefan olsun kuzumm benim :) iyi yapıyorsun :)
Benim bat 19! Ama umutsuz vaka gibi birsey ne Zaman yumurrladıgımı bilemedim akıntı Ağrı yoktu 14 16 .gun degerlendırdıim ama umudum yok bu ay beklemiyorum yanı bu ay dınlenım barıAnladim canm durumlar nasıl peki?
Var canım ama Allahtan eskisi gibi yememe engel değil yedikten sonra bulanıyor. Kısa sürüyor ama çıkartmıyorm. Kokulara ve seslerre karşı acayip takıntım varMigde bulantin var mi canm bende hala devam ediyor burnuna farklı bir koku geldiğinde lavabonun yanina koşuyorum. Canim hala birşey istemiyor ne aci ne tatil ne tuzlu hic bi şeye asermiyorum.gün geçtikçe bebegin cinsiyetini sahada merak ediyorum içimden nedense hep kiz geçiyor öyle hissediyorum hep evde kizimiz diye konuşuyoruz
Benimde çok akıntım oluyodu su gibi. Hala daha da oluyor :)Benim bat 19! Ama umutsuz vaka gibi birsey ne Zaman yumurrladıgımı bilemedim akıntı Ağrı yoktu 14 16 .gun degerlendırdıim ama umudum yok bu ay beklemiyorum yanı bu ay dınlenım barı( ama 3 gündür acayıp akıntı var su gıbı yanı hiç durmuyor devam edıyor halen ) cozemedım
Canm bunlar normal seyler benzede oluyor yediğim şeylere dikkat ediyorum benim devam ediyor bulantim.bulanti çoksa kiz olur derler bende yedikten sonra cikariyorum geneldeVar canım ama Allahtan eskisi gibi yememe engel değil yedikten sonra bulanıyor. Kısa sürüyor ama çıkartmıyorm. Kokulara ve seslerre karşı acayip takıntım varbide aşırı uykum geliyor canım sürekli kafam yastık istiyor. Yemek yiyince hemen uykm geliyor. Bde gece wcye kalkmalarım başladı çok su içmeye çalışıyorum ondan sanırım. Ben şuan bitek bebeğimi görecekmiyim kalp atışı duyacak mıyım diye düşünüyorum. Bide çok takıntı yaptım sürekli bişey yerken tereddüt ediyorum. Acaba bişi varmıdır virüslü müdür diye kafayı yicem sanırım
Ayy hadi inş.vardır canm umudunun tükendiği anda oluyor hepBenim bat 19! Ama umutsuz vaka gibi birsey ne Zaman yumurrladıgımı bilemedim akıntı Ağrı yoktu 14 16 .gun degerlendırdıim ama umudum yok bu ay beklemiyorum yanı bu ay dınlenım barı( ama 3 gündür acayıp akıntı var su gıbı yanı hiç durmuyor devam edıyor halen ) cozemedım
Yok cnm yaa benm annem kardeşimde doğuma giderken bile kusuyodu erkek oldu o hiç belli olmaz. Rabbim gönlünüzden geçeni nasip eder inşallahCanm bunlar normal seyler benzede oluyor yediğim şeylere dikkat ediyorum benim devam ediyor bulantim.bulanti çoksa kiz olur derler bende yedikten sonra cikariyorum genelde
Benimde çok akıntım oluyodu su gibi. Hala daha da oluyor :)
Sanmıyorum olduğunu ama :) insallah vardır rüyamda test yapıyordum 4 tane hepsıde pozıtıf çıktıAyy hadi inş.vardır canm umudunun tükendiği anda oluyor hep
Abla bu hindistan cevizi suyunu nerden bulabilirim ya
Canim marketlerde hindistan cevizi satiliyor taze onun suyunu iç men daha saglikliYok cnm yaa benm annem kardeşimde doğuma giderken bile kusuyodu erkek oldu o hiç belli olmaz. Rabbim gönlünüzden geçeni nasip eder inşallah
Öyle yapaym en iyisi.. Çok faydalıymşta ne kadar içmem lazm ki aşırıya kaçıp daha aksi durum yapmaymdaCanim marketlerde hindistan cevizi satiliyor taze onun suyunu iç men daha saglikli
Suyu içinde .. kırmadan önce üstündeki 3 delinecek yer var deldıkten sonra ben çubuk koyup içiyorum suyu bıttıgınde kır cevızı içini ye daha lezzetli çokta faydalı..suyu bır cay bardağı kadar cıkıyor yanı delmeden kırarsan suyu dökülür kulanamadan..Can'ım zararı yok bırtane yetıyor zaten fazla ıcemiyorsunAbla bu hindistan cevizi suyunu nerden bulabilirim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?