- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.261
Mesela haftada bir mi içsem diyorumSuyu içinde .. kırmadan önce üstündeki 3 delinecek yer var deldıkten sonra ben çubuk koyup içiyorum suyu bıttıgınde kır cevızı içini ye daha lezzetli çokta faydalı..suyu bır cay bardağı kadar cıkıyor yanı delmeden kırarsan suyu dökülür kulanamadan..Can'ım zararı yok bırtane yetıyor zaten fazla ıcemiyorsun
Yarim cay bardagi iç bence ama doktora sormadan yinede hareket etme canmÖyle yapaym en iyisi.. Çok faydalıymşta ne kadar içmem lazm ki aşırıya kaçıp daha aksi durum yapmaymda
Bi doktora gideymde ona göre sorar kullanırım canmYarim cay bardagi iç bence ama doktora sormadan yinede hareket etme canm
Valla ben 3 defa yerım cok sevdıgım içinMesela haftada bir mi içsem diyorum
Canım şimdi nasılKızlar kolumu yaktım
Nazar mı değdi yine hiç bilmiyorum ama canım yanıyor fena
Buz falan koydum ama daha iyi şuan ama yine dokununca fena acıyorCanım şimdi nasıldıkkat etsene
Yanık acısı cok kotu gecmiş olsun ca anımBuz falan koydum ama daha iyi şuan ama yine dokununca fena acıyor
Aynen öyle ablacm oldu bikere her canımın yandığında cehennem kim bilir nasıldır acaba diyorm. Allah yardımcımız olsun inşallah cehennemden korusunYanık acısı cok kotu gecmiş olsun ca anım
Hiç düşünme oralarıAynen öyle ablacm oldu bikere her canımın yandığında cehennem kim bilir nasıldır acaba diyorm. Allah yardımcımız olsun inşallah cehennemden korusun
Ben hiç aklımdan çıkarmıyorum ahiretimi ablam :) ona göre yaşamaya çalışıyorum hamd olsunHiç düşünme oraları
Canım nasıl oldunBen hiç aklımdan çıkarmıyorum ahiretimi ablam :) ona göre yaşamaya çalışıyorum hamd olsun
Hosgeldin canım :)Selam kizlar sizi iki aydr takip ediyorm ve dua ediyorm.ben de bu ay katilmak istedim araniza zeliha ve sessiz sedasiz sizleri tebrik ederm rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsn ins.bizde 9 aylik evliyiz ama bebek icin denemede bu 3. Ayimizdi bugun yine hasta oldum.ve bu ay zeliha nin caksir suyu ve keciboynuzunu esime iciricem kendime de sogan kuru yapmayi dusunuyorm ind faydasi olur dua edin kizlar.zelihacim caksir suyunun markasi neydi
Hos buldum tesekkur ederm canmHosgeldin canım :)
Ayy canım böyle bizi gizliden takip edenler beni çok heyecanlandırıyor :) çok teşekkür ederim bitanem allahım tez zamanda sanada ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah. dene bitanem ben onların çok faydası olduğuna inanıyorum. Bide aksuvitalin avicenna macunu var onuda tavsiye ederm. Biz onuda kullandık. Çakşır kökü suyunun markasını unuttum canım ama gri bi kutudaydı. Marka fark eder mi bilmiyorum sonuçta içi aynı btnem :) hayırlısı olsun inşallahSelam kizlar sizi iki aydr takip ediyorm ve dua ediyorm.ben de bu ay katilmak istedim araniza zeliha ve sessiz sedasiz sizleri tebrik ederm rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsn ins.bizde 9 aylik evliyiz ama bebek icin denemede bu 3. Ayimizdi bugun yine hasta oldum.ve bu ay zeliha nin caksir suyu ve keciboynuzunu esime iciricem kendime de sogan kuru yapmayi dusunuyorm ind faydasi olur dua edin kizlar.zelihacim caksir suyunun markasi neydi
Hamd olsun iyiyim ama enerjim yok bugünlerde ablacm ya :) sanki bütün gün iş yapmış çok yorulmuşum gibi bütün gün yatıyorum :) sen nasılsın varmı değişiklik belirti falan :) az kaldıCanım nasıl oldun
Amin canm sagol rabbim olmayan herkese nasip etsnAyy canım böyle bizi gizliden takip edenler beni çok heyecanlandırıyor :) çok teşekkür ederim bitanem allahım tez zamanda sanada ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah. dene bitanem ben onların çok faydası olduğuna inanıyorum. Bide aksuvitalin avicenna macunu var onuda tavsiye ederm. Biz onuda kullandık. Çakşır kökü suyunun markasını unuttum canım ama gri bi kutudaydı. Marka fark eder mi bilmiyorum sonuçta içi aynı btnem :) hayırlısı olsun inşallah
Amiin hayatım amin :)Amin canm sagol rabbim olmayan herkese nasip etsn
Ozel olmazsa Iliski sikligi nasil oldu bunlari uygularken canmZelGN post: 47661051 .!.:Amiin hayatım amin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?