Biz Bize Yeteriz...

Mesela haftada bir mi içsem diyorum

Selam kizlar sizi iki aydr takip ediyorm ve dua ediyorm.ben de bu ay katilmak istedim araniza zeliha ve sessiz sedasiz sizleri tebrik ederm rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsn ins.bizde 9 aylik evliyiz ama bebek icin denemede bu 3. Ayimizdi bugun yine hasta oldum.ve bu ay zeliha nin caksir suyu ve keciboynuzunu esime iciricem kendime de sogan kuru yapmayi dusunuyorm ind faydasi olur dua edin kizlar.zelihacim caksir suyunun markasi neydi

Hosgeldin canım :)

Ayy canım böyle bizi gizliden takip edenler beni çok heyecanlandırıyor :) çok teşekkür ederim bitanem allahım tez zamanda sanada ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah. dene bitanem ben onların çok faydası olduğuna inanıyorum. Bide aksuvitalin avicenna macunu var onuda tavsiye ederm. Biz onuda kullandık. Çakşır kökü suyunun markasını unuttum canım ama gri bi kutudaydı. Marka fark eder mi bilmiyorum sonuçta içi aynı btnem :) hayırlısı olsun inşallah

Amin canm sagol rabbim olmayan herkese nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…