Biz Bize Yeteriz...

Ozel olmazsa Iliski sikligi nasil oldu bunlari uygularken canm
Vallahi burda en özeline kadar herşeyi paylaştık canım utana utana. :)
Her gün oldu canım gün aşırı hiç deneyemedik zaten biz :) çocuk olmadığından genelde hergün
Bide bacaklarımı dikmedim ama emekler gibi durup başımı aşağıda kalça yukarıda şeklinde bi iki dk durdum oda her zaman değil..

Anladm canm sagol.esimin isi biraz yogun oldugu icin her gun asla yapamaz ovulasyon testi kullanicam ins olur bu ay.ama sogan kurunu uygulamakta kararsizim ne yapsam bilemedm.bu ay sadece esime kurleri uygulayim diyorm bi yandanda aklim sogan kurunde

Ben adetten sonra süte oturmuştum görmüssen canm adetten sonra üç gün

Kizlar ben bisi sorucam. Takvime gore bugun yumurtlama gunu ve yarin tatile cikicam allah nasip ederse. Ben yuzmeyi cok severim. 3 yasimdan beri her yaz full denize girerim. Ama acikcasi korkuyorum su an.acaba dollenme olursa zarar gorur mu yuzmekten.

Yok bir değişiklik beklemiyorum Canım bu ay dınlenecegim

Canım hiç bilmiyorum ..internetten bak istersen .bence akişina bırak bu ay kafana göre takıl ..bakarsın hiç umursamadıgın anda bebişin olur ..

Canim hoşgeldin daha uç aydir deniyormussunuz biraz sabir lütfen hem yeni evli sayilirsin doğru zamanda mutlaka bebeğin gelecektir

10 12 14 günleri degerlndirdim hamile kaldim CNm sende yumurtlama öncesi ve sonrasina dikkat edersen inş bebeğine kavusursun.

Bence olmaz çünkü rahim ağzı sadece adetliyken açılıyor bide çok hafif yumurtlama zamanında sen zaten o zamanı geçmişsin. Eğer çok korkuyorsan tampon kullanabilirsin :) ama ben onu kullanacağıma hiç girmem daha iyi :) bu dediğim.günler haricinde rahm ağzı kapalı olduğundan hiç bi sıkıntı olmaz bence tatlım :) öyle ki hamişlere en çok önerilen şey yüzme..

Oyle mi hamilelere oneriliyomu bilmiyodum. Insallah bi yan etkisi olmaz ya. Bugun yumurtlama gunumdu. Gunduz akintm oldu. Gece de iliski oldu. insallah yuzmede sikinti olmaz.

H Hayaller_hayatlar canim ben doktora sordum düşük tehlikesi olanlar girmesini diyor bende tatildeydim denize hic görmedim çok dalgaliydi havuzda takildim ama yuzmedim korktuğumdan ama denizde enfeksiyon kapma orani daha düşük doktorlar denize girin fakat havuza gitmeyin diyor hamileler icin

Sagol tatlim cok yormucam kendimi. Ben havuz sevmem pek. Denize giricem. Ama fazma acilip yormam kendimi. Gerci bisi oldugu da yok benim:)

[QUOTE="Sessiz_sedasiz, post: 47665123, memberlustu.]10 12 14 günleri degerlndirdim hamile kaldim CNm sende yumurtlama öncesi ve sonrasina dikkat edersen inş bebeğine kavusursun.[/QUOTE]
Bu ay ovulasyon testi kullandm 17. Gun yumurta olustu.denedik ama olmadi.bu ay ins olur hayirlisiyla

[QUOTE="Sessiz_sedasiz, post: 47665123, memberlustu.]10 12 14 günleri degerlndirdim hamile kaldim CNm sende yumurtlama öncesi ve sonrasina dikkat edersen inş bebeğine kavusursun.
Bu ay ovulasyon testi kullandm 17. Gun yumurta olustu.denedik ama olmadi.bu ay ins olur hayirlisiyla[/QUOTE]
Ol değince hemen olmuyor canim biraz sabir istiyor tabi bide stres yapmam sen günleri degerlendir bide secde varir şekilde dur birliktelikten sonra

Bu ay ovulasyon testi kullandm 17. Gun yumurta olustu.denedik ama olmadi.bu ay ins olur hayirlisiyla
Ol değince hemen olmuyor canim biraz sabir istiyor tabi bide stres yapmam sen günleri degerlendir bide secde varir şekilde dur birliktelikten sonra[/QUOTE]
Rabbim ne zaman dilerse o zaman olur tabiki ama Insanoglu iste sabirsiz.bi de oyle deneyeyim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…