- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.281
Vallahi burda en özeline kadar herşeyi paylaştık canım utana utana. :)Ozel olmazsa Iliski sikligi nasil oldu bunlari uygularken canm
Anladm canm sagol.esimin isi biraz yogun oldugu icin her gun asla yapamaz ovulasyon testi kullanicam ins olur bu ay.ama sogan kurunu uygulamakta kararsizim ne yapsam bilemedm.bu ay sadece esime kurleri uygulayim diyorm bi yandanda aklim sogan kurundeZelGsagol.: 47661422 .!.:Vallahi burda en özeline kadar herşeyi paylaştık canım utana utana. :)
Her gün oldu canım gün aşırı hiç deneyemedik zaten biz :) çocuk olmadığından genelde hergün
Bide bacaklarımı dikmedim ama emekler gibi durup başımı aşağıda kalça yukarıda şeklinde bi iki dk durdum oda her zaman değil..
Ben adetten sonra süte oturmuştum görmüssen canm adetten sonra üç günAnladm canm sagol.esimin isi biraz yogun oldugu icin her gun asla yapamaz ovulasyon testi kullanicam ins olur bu ay.ama sogan kurunu uygulamakta kararsizim ne yapsam bilemedm.bu ay sadece esime kurleri uygulayim diyorm bi yandanda aklim sogan kurunde
Ayyy bu misafir minnaklar bizi cok yoruyo denemedigimiz sey kalmayacak galiba hayirlisi InsBen adetten sonra süte oturmuştum görmüssn canm adetten sonra üç gün
Hosgeldin canim. Takipcilerimiz aramiza katiliyor artik:)Ayyy bu misafir minnaklar bizi cok yoruyo denemedigimiz sey kalmayacak galiba hayirlisi Ins
Yok bir değişiklik beklemiyorum Canım bu ay dınlenecegimHamd olsun iyiyim ama enerjim yok bugünlerde ablacm ya :) sanki bütün gün iş yapmış çok yorulmuşum gibi bütün gün yatıyorum :) sen nasılsın varmı değişiklik belirti falan :) az kaldı5 günccük :)
Canım hiç bilmiyorum ..internetten bak istersen .bence akişina bırak bu ay kafana göre takıl ..bakarsın hiç umursamadıgın anda bebişin olur ..Kizlar ben bisi sorucam. Takvime gore bugun yumurtlama gunu ve yarin tatile cikicam allah nasip ederse. Ben yuzmeyi cok severim. 3 yasimdan beri her yaz full denize girerim. Ama acikcasi korkuyorum su an.acaba dollenme olursa zarar gorur mu yuzmekten.
Canim hoşgeldin daha uç aydir deniyormussunuz biraz sabir lütfen hem yeni evli sayilirsin doğru zamanda mutlaka bebeğin gelecektirSelam kizlar sizi iki aydr takip ediyorm ve dua ediyorm.ben de bu ay katilmak istedim araniza zeliha ve sessiz sedasiz sizleri tebrik ederm rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsn ins.bizde 9 aylik evliyiz ama bebek icin denemede bu 3. Ayimizdi bugun yine hasta oldum.ve bu ay zeliha nin caksir suyu ve keciboynuzunu esime iciricem kendime de sogan kuru yapmayi dusunuyorm ind faydasi olur dua edin kizlar.zelihacim caksir suyunun markasi neydi
10 12 14 günleri degerlndirdim hamile kaldim CNm sende yumurtlama öncesi ve sonrasina dikkat edersen inş bebeğine kavusursun.Anladm canm sagol.esimin isi biraz yogun oldugu icin her gun asla yapamaz ovulasyon testi kullanicam ins olur bu ay.ama sogan kurunu uygulamakta kararsizim ne yapsam bilemedm.bu ay sadece esime kurleri uygulayim diyorm bi yandanda aklim sogan kurunde
Yorsun ben daha bir sürü şey denemeyi düşünüyodum çok yormadı annesini miniğim :) onlar gelsinde biz her şey yapmaya hazırız..Ayyy bu misafir minnaklar bizi cok yoruyo denemedigimiz sey kalmayacak galiba hayirlisi Ins
Bence olmaz çünkü rahim ağzı sadece adetliyken açılıyor bide çok hafif yumurtlama zamanında sen zaten o zamanı geçmişsin. Eğer çok korkuyorsan tampon kullanabilirsin :) ama ben onu kullanacağıma hiç girmem daha iyi :) bu dediğim.günler haricinde rahm ağzı kapalı olduğundan hiç bi sıkıntı olmaz bence tatlım :) öyle ki hamişlere en çok önerilen şey yüzme..Kizlar ben bisi sorucam. Takvime gore bugun yumurtlama gunu ve yarin tatile cikicam allah nasip ederse. Ben yuzmeyi cok severim. 3 yasimdan beri her yaz full denize girerim. Ama acikcasi korkuyorum su an.acaba dollenme olursa zarar gorur mu yuzmekten.
Oyle mi hamilelere oneriliyomu bilmiyodum. Insallah bi yan etkisi olmaz ya. Bugun yumurtlama gunumdu. Gunduz akintm oldu. Gece de iliski oldu. insallah yuzmede sikinti olmaz.Bence olmaz çünkü rahim ağzı sadece adetliyken açılıyor bide çok hafif yumurtlama zamanında sen zaten o zamanı geçmişsin. Eğer çok korkuyorsan tampon kullanabilirsin :) ama ben onu kullanacağıma hiç girmem daha iyi :) bu dediğim.günler haricinde rahm ağzı kapalı olduğundan hiç bi sıkıntı olmaz bence tatlım :) öyle ki hamişlere en çok önerilen şey yüzme..
H Hayaller_hayatlar canim ben doktora sordum düşük tehlikesi olanlar girmesini diyor bende tatildeydim denize hic görmedim çok dalgaliydi havuzda takildim ama yuzmedim korktuğumdan ama denizde enfeksiyon kapma orani daha düşük doktorlar denize girin fakat havuza gitmeyin diyor hamileler icinBence olmaz çünkü rahim ağzı sadece adetliyken açılıyor bide çok hafif yumurtlama zamanında sen zaten o zamanı geçmişsin. Eğer çok korkuyorsan tampon kullanabilirsin :) ama ben onu kullanacağıma hiç girmem daha iyi :) bu dediğim.günler haricinde rahm ağzı kapalı olduğundan hiç bi sıkıntı olmaz bence tatlım :) öyle ki hamişlere en çok önerilen şey yüzme..
Sagol tatlim cok yormucam kendimi. Ben havuz sevmem pek. Denize giricem. Ama fazma acilip yormam kendimi. Gerci bisi oldugu da yok benim:)H Hayaller_hayatlar canim ben doktora sordum düşük tehlikesi olanlar girmesini diyor bende tatildeydim denize hic görmedim çok dalgaliydi havuzda takildim ama yuzmedim korktuğumdan ama denizde enfeksiyon kapma orani daha düşük doktorlar denize girin fakat havuza gitmeyin diyor hamileler icin
Hos buldum canm tesekkur edermHosgeldin canim. Takipcilerimiz aramiza katiliyor artik:)
Bu ay ovulasyon testi kullandm 17. Gun yumurta olustu.denedik ama olmadi.bu ay ins olur hayirlisiyla[/QUOTE][QUOTE="Sessiz_sedasiz, post: 47665123, memberlustu.]10 12 14 günleri degerlndirdim hamile kaldim CNm sende yumurtlama öncesi ve sonrasina dikkat edersen inş bebeğine kavusursun.
Hic belli olmaz canm sen yinede dikkatli olSagol tatlim cok yormucam kendimi. Ben havuz sevmem pek. Denize giricem. Ama fazma acilip yormam kendimi. Gerci bisi oldugu da yok benim:)
Ol değince hemen olmuyor canim biraz sabir istiyor tabi bide stres yapmam sen günleri degerlendir bide secde varir şekilde dur birliktelikten sonra[/QUOTE]Bu ay ovulasyon testi kullandm 17. Gun yumurta olustu.denedik ama olmadi.bu ay ins olur hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?