- 24 Temmuz 2016
- 422
- 203
- 18
- 39
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.301
Canım geçmiş olsun hamileliğin ilk dönemlerinin başa belası kabızlık bişi yiyemediğin için oluyor zaten tatlım lifli sulu gıdalarla beslenmen lazım bu dönem atlatırsın inşaAllah
Ooohh maşallah 8 gün dilek olay. Nasıl dayanıyonuz yaa ben bişekilde oğlanı gönderirdim :))Canım geçmiş olsun hamileliğin ilk dönemlerinin başa belası kabızlık bişi yiyemediğin için oluyor zaten tatlım lifli sulu gıdalarla beslenmen lazım bu dönem atlatırsın inşaAllahvalla tatlım tatilin kötüsü olmaz süperdi ama şu an dayak yemiş gibiyim ve acayip uykum var alıştım geç kalkmaya adapte olamıyorum :)) bide 8 gün boş geçti oğlumla aynı odayı paylaştık çünkü bat a da az kaldı bakalım neler olacak. 8 gün aradan sonra dün akşam ilişkiye girdik ilişkiden hemen sonra peçeteye pembe leke geldi neden acaba 18 yıllık kadınlık hayatımda ilk kez oldu merak ettim
gece oğlan var gündüz ev insan dolu hiç mümkün olmadı tatlım :) yerleşme olduğunu sanmıyorum bu aydan umudum yok zaten spermlerde hız sorunumuzda çıktı çarşamba tekrar gidecek eşim bir de kürlere başladık doktor da ilaç verirse umudum eylül de ve sonrasında :)Ooohh maşallah 8 gün dilek olay. Nasıl dayanıyonuz yaa ben bişekilde oğlanı gönderirdim :))
Ayyy hadi inşallah yerleşme kanamasıdır :)
Yada uzun aradan sonra kendini kasmışsan ondan da olabilir :) bilemiyorum :)
Hangi kürleri yapıyosunuz şuangece oğlan var gündüz ev insan dolu hiç mümkün olmadı tatlım :) yerleşme olduğunu sanmıyorum bu aydan umudum yok zaten spermlerde hız sorunumuzda çıktı çarşamba tekrar gidecek eşim bir de kürlere başladık doktor da ilaç verirse umudum eylül de ve sonrasında :)
Şimdilik sadece keçi boynuzu özü içiyor eşim dün gece döndük tatilden bu akşam diğerlerini alıcam inşaAllah canım senin yazdıklarınıHangi kürleri yapıyosunuz şuan
inşallah Canım hadi hayırlısıYaa sanki hamileymişim gibi his var içimde bu ay hem umudum yok hem de tuhaf hissediyorum sat 22 Temmuz 5 yada 6 gün erken gelir hep bat ım çok az kaldı ama gelmezse 22 sine kadar bekliycem yine de çok garip hissediyorum ya bi acayip :)))
İyi tatiller canım keyfını cıkarKizlar ben tatildeyim. Acilmiyorum denizde. Sadece serinliyorum. Ve yormadan yuzuyorum. Genelde de yatiyorum. Bugun geldk. Ama aksam falan da yuruyus yapariz. Insallah bisi varsa zarar vermez bana yuzmek.
Sagol canim:)İyi tatiller canım keyfını cıkar
Allah rahmet eylesin canim. Rabbim sabrini versin insallahSlm kızlar uzun zaman oldu girmeyeli babam rahatsizdi biliyorsunuz rahmet etti cok zor biliyormusunuz 15 gun oldu ama hala alisamadim onsuzluga
ZelGN tebrik ederim canim bu surecte sende mutlu haberi almissin hepinizi ozledim öpüyorum sizleri ve iki yegeni
Ahh canim basin sağolsun çok üzüldümOykucan .!.:Slm kızlar uzun zaman oldu girmeyeli babam rahatsizdi biliyorsunuz rahmet etti cok zor biliyormusunuz 15 gun oldu ama hala alisamadim onsuzluga
ZelGN tebrik ederim canim bu surecte sende mutlu haberi almissin hepinizi ozledim öpüyorum sizleri ve iki yegeni
Yaaa zelisss bana cevap verseydin bariAhh canim basin sağolsun çok üzüldümALLAH sabir versin inşallah.
Sagolasin canim benim ALLAH im tez vakitte size de nasip etsin insallah
Kizlar benim teli garantiye verdim esimden girdim simdi uzun sure yazamayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?