Biz Bize Yeteriz...

Günaydın ablalarım, kardeşlerim, canlarım :)
Hoşgeldiniz sayın T tostos16 ablacğım :) tatiliniz nasıl geçti acaba stres atabildinz mi :)
Ben bugn fena uyandım iki gündür doğru dürüst bişey yiyemememe ragmen kabızlık çekiyorm ( çok zorlamakta istemiyorum ama kötüyüm

Canım geçmiş olsun hamileliğin ilk dönemlerinin başa belası kabızlık bişi yiyemediğin için oluyor zaten tatlım lifli sulu gıdalarla beslenmen lazım bu dönem atlatırsın inşaAllah valla tatlım tatilin kötüsü olmaz süperdi ama şu an dayak yemiş gibiyim ve acayip uykum var alıştım geç kalkmaya adapte olamıyorum :)) bide 8 gün boş geçti oğlumla aynı odayı paylaştık çünkü bat a da az kaldı bakalım neler olacak. 8 gün aradan sonra dün akşam ilişkiye girdik ilişkiden hemen sonra peçeteye pembe leke geldi neden acaba 18 yıllık kadınlık hayatımda ilk kez oldu merak ettim

Ooohh maşallah 8 gün dilek olay. Nasıl dayanıyonuz yaa ben bişekilde oğlanı gönderirdim :))
Ayyy hadi inşallah yerleşme kanamasıdır :)
Yada uzun aradan sonra kendini kasmışsan ondan da olabilir :) bilemiyorum :)

gece oğlan var gündüz ev insan dolu hiç mümkün olmadı tatlım :) yerleşme olduğunu sanmıyorum bu aydan umudum yok zaten spermlerde hız sorunumuzda çıktı çarşamba tekrar gidecek eşim bir de kürlere başladık doktor da ilaç verirse umudum eylül de ve sonrasında :)

Hangi kürleri yapıyosunuz şuan

Yaa sanki hamileymişim gibi his var içimde bu ay hem umudum yok hem de tuhaf hissediyorum sat 22 Temmuz 5 yada 6 gün erken gelir hep bat ım çok az kaldı ama gelmezse 22 sine kadar bekliycem yine de çok garip hissediyorum ya bi acayip :)))

inşallah Canım hadi hayırlısı

Kizlar ben tatildeyim. Acilmiyorum denizde. Sadece serinliyorum. Ve yormadan yuzuyorum. Genelde de yatiyorum. Bugun geldk. Ama aksam falan da yuruyus yapariz. Insallah bisi varsa zarar vermez bana yuzmek.

Kızlar birşey sormak istıyorum .. Bende kist var adet düzenli .problemim yok ..soğan kuru yada ,incir denemek istıyorum bu düzenli olan adetın düzenini bozarmı ? yada sizce yapmalımıyım ? Cok kararsızım bat 19 bu ay deneyim dıye düşünüyorum ..

Kizlar cok acilll!!!
Malumunuz tatildeym denizden sonra dus aldik ve iliskiye girdik. Sonra yemek yedik ve yuruyus yaptik. Ve wcye girdim. beyaz akintim olmus baya. Sperm de olabilirler. Ama bide ne goreyim. pembe bi akinti 1 2 damla. Bu da nesi? Peceteye de geldi hafif kahvemsi daha cok pembemsi. 12 gun var bata kizlar nolur bisi deyin

Slm kızlar uzun zaman oldu girmeyeli babam rahatsizdi biliyorsunuz rahmet etti cok zor biliyormusunuz 15 gun oldu ama hala alisamadim onsuzluga
ZelGN tebrik ederim canim bu surecte sende mutlu haberi almissin hepinizi ozledim öpüyorum sizleri ve iki yegeni

Allah rahmet eylesin canim. Rabbim sabrini versin insallah

Ahh canim basin sağolsun çok üzüldüm ALLAH sabir versin inşallah.
Sagolasin canim benim ALLAH im tez vakitte size de nasip etsin insallah
Kizlar benim teli garantiye verdim esimden girdim simdi uzun sure yazamayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…