- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.341
Aynen cnm benim de geçtiği halde kafam rahat hiç bi belirtim yok valla göğüs ağrısı hariç maşallah çatır çutur herşeyi yiyorum ne Mide bulantısı ne baş dönmesi :)))) doktor bebek görünmüyor dediğinden eri hiç bi şüphem yok bu ay cnm test olmamı bekliyorum bakalimCanım insallah vardırbrnimde bat 19 göğüslerde siş ve agrı var ama umutsuzum çünkü degerlendırmedım bu ay gerçekten cok rahat va sakınım en azından beklemıyorum batı kafam rahat
Cnm bende yerleşme lekesi sandım ama insalllah kötü bişey yoktur ben sanmıyorum açıkçası belki hala yerleşme lekesi olabilir cnm belli mi olur ama sen yine de git bence doktoraAma pembemsi bisiydi. Ne bilim. Ilk kez oldu bu. Ya uzuldm smdi
Cnm senin nasıl gidiyor inşallah iyisindirCanm basiniz sağolsun allah kalanlara uzun ömürler versin çok üzüldümRabbim sabrini versin
İyiyim çok şükür canm sen nasilsinCnm senin nasıl gidiyor inşallah iyisindirZelGN cnm inşallah sen de iyisindir değerlerin nasıl cnm bebiş iyi mi :)
Sperm düşüklüğü içim 2 tane inciri bir gece önceden hakiki zeytin yaginin içinde bir gece beklet esin ve sen her gün bunu yiyin senin yumurtlamani arttitir eşinin de spermlerini arttirir canmnapıyosunuz kızlar? ben bu sabah kırmızılarla uyandım tam gününde geldi yine :) ama dün hastanedeydik eşimin ultrasonu vardı varikosel yokmuş sol tarafında 5 mm boyutunda çok minik bir kist varmış ağrıyı yapan oymuş ama zararsız dedi doktor sperm sonuçları temiz hızda çok çok az bi düşüklük varmış ama ilaca gerek yok bitkisel şeyler kullan dedi şaşırdıkbişi kullanmasan bu halde bile bebeğiniz olur ama geç olur sadece dedi .sperm kalitesi çok iyiymiş o yüzden hızda sorun olduğu için her gün ilişki önerdi ama bunu başarabileceğimizi sanmıyorum iş çıkışı doğru aktara gitcez
sperm sayısı çok fazla canım canlı sperm sayısıda çok iyi ileri hız düşüklüğü çıktı sadece o da 25 olması gerekirken 23 çıktı çok düşük değil yani hız doktor o yüzden ilaç vermedi kendiliğinden olsun dedi bu arada 35 yaş üstüde 1 yıl olmuş artık doğurganlıkta risk yaşıda 40 a yükselmiş çok sevindim 1 yıl dolana kadar deneyin dedi :) inciri bol bol tüketiyoruz zaten sanırım sperm sayısının fazla olmasında o etkili incir ağaçlarımız var bahçede bol bol yiyoruz :)Sperm düşüklüğü içim 2 tane inciri bir gece önceden hakiki zeytin yaginin içinde bir gece beklet esin ve sen her gün bunu yiyin senin yumurtlamani arttitir eşinin de spermlerini arttirir canm
daha çok erken tatlım söylese bile yanılma olabilir12 haftalikken doktora gideceğiz kizlar sizce cinsiyetini söylerlermi? Çok merak ediyorum
ballı şerbet yap iç bol bol canım içine tarçın da koyabilirsin enerji verir en doğal antibiyotik ben oğluma daha hiç antibiyotik kullanmadım 7 yaşına geldi böyle atlatıyoruz gribiVe kotu haber kizlar grip oldum
Mutlaka yapacagim canm çok saolballı şerbet yap iç bol bol canım içine tarçın da koyabilirsin enerji verir en doğal antibiyotik ben oğluma daha hiç antibiyotik kullanmadım 7 yaşına geldi böyle atlatıyoruz gribi
@ZeIGN canım ben eşime çakşır suyunu ve öbür aksu vital dediğini adetim bittikten sonramı başlıyayım cinsel güç artırıyormuş çünkü kkorktum bi an
sağol canım ya L harfiymiş I yapmışım :) hep heyecandan bunlar
12 haftada cinsiyet söylemi canmsağol canım ya L harfiymiş I yapmışım :) hep heyecandan bunlar
Ohh afiyt olsun canm bnm çok şükür ikinizdede herşey normal demek ki en yakin zamanda haberi alirizsperm sayısı çok fazla canım canlı sperm sayısıda çok iyi ileri hız düşüklüğü çıktı sadece o da 25 olması gerekirken 23 çıktı çok düşük değil yani hız doktor o yüzden ilaç vermedi kendiliğinden olsun dedi bu arada 35 yaş üstüde 1 yıl olmuş artık doğurganlıkta risk yaşıda 40 a yükselmiş çok sevindim 1 yıl dolana kadar deneyin dedi :) inciri bol bol tüketiyoruz zaten sanırım sperm sayısının fazla olmasında o etkili incir ağaçlarımız var bahçede bol bol yiyoruz :)
yok canım çok erken daha cinsiyet için söylese bile yanılma çok olur bu haftada azcık daha sabretcen 1 ay kadar12 haftada cinsiyet söylemi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?