- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.381
Bence yarın gideceksin canım 2. Günün içindeykenKizlar ben adet oldum malesef
Adetin ikinci gunu tsh fsh lh prl ye bakılacak benim kan alınacak
Yalnız kafama takılan ben bugün saat sabah 10 da adet oldum yarın saat sabah 10 a kadar olan süre 1 gün mü demek oluyor
Yani kısacası ben şimdi doktora yarın mi gitcem yoksa diğer gün mü gitcem kafam çok karıştı hastaneyi aradım asistanı gitmiş çok merak ettim eğer yarın gitceksem sabah hemen gitmem gerek 9 a kadar kan alıyorlar çünkü
Lütfen beni bi aydınlatabilir misiniz annem yarın değil diğer gün gitcen diyo
Canim 2.ve 3. Günü sabah AC karnina yapiliyor o testler yarinda gitsem olur 3. Günüde gitsen olurKizlar ben adet oldum malesef
Yalnız kafama takılan ben bugün saat sabah 10 da adet oldum yarın saat sabah 10 a kadar olan süre 1 gün mü demek oluyor
Yani kısacası ben şimdi doktora yarın mi gitcem yoksa diğer gün mü gitcem kafam çok karıştı hastaneyi aradım asistanı gitmiş çok merak ettim eğer yarın gitceksem sabah hemen gitmem gerek 9 a kadar kan alıyorlar çünkü
Canım sen yarın gıt bugun bır yarın ıkıncı gunKizlar ben adet oldum malesef
Can'ım benım hayırlı haberle don ..iyigecelerKizlar Allah razi olsun içimi rahatlattıniz değerlerim yanlış çıkarsa diye korkuyordum
Yarın çok erken gitcem sabah 9 a kadar kan alımı varmış
Yarın sizi haberdar ederim inşaallah bakalım sonuçlar ne olcak ben de çok merak ediyorum hayırlısıni istiyorum Allah tan hepimiz için hayırlı geceler kızlar
Düzenli adet oluyorsan korkma canm umarim herşey yolunda giderKizlar Allah razi olsun içimi rahatlattıniz değerlerim yanlış çıkarsa diye korkuyordum
Yarın çok erken gitcem sabah 9 a kadar kan alımı varmış
Yarın sizi haberdar ederim inşaallah bakalım sonuçlar ne olcak ben de çok merak ediyorum hayırlısıni istiyorum Allah tan hepimiz için hayırlı geceler kızlar
Gunaydinlar efendim cok sukur gelebildim.tostos16 .!.:@ZeIGN canım ben eşime çakşır suyunu ve öbür aksu vital dediğini adetim bittikten sonramı başlıyayım cinsel güç artırıyormuş çünkü kkorktum bi an
Canm gözün aydın :) bende 6+4 te gittiğimde dinleyememistim yuksek dozda doppler veriyorlar dinlemek için oda bebeğe zarar veriyormus 8+4 te karnimin uzenden iki saniye dinletti doktor sadece kalp atislarini gördükten sonra insanin içi rahatliyor birazda olsa.iki haftadir gitmiyorum doktora kaygilaniyorum valla acaba iyimi kalbi atiyormu diyeGunaydinlar efendim cok sukur gelebildim.
Kizlar biz melegimizi gorduk hamd olsun rabbime kalp atisi bile vardi ekranda minik siyah bisey yanip sonuyodu :) mukemmel bi duyguymus. Hep dualarimdasiniz rabbim oblarada nasip et diyorum hep. bu arada doktorum kalp atisi dinlemenin bebej uzerinde olunsuz etki biraktugini soyledi. Cok kucuk kalp atisi durabilirbile dedi. Buyusun biraz karindab baktigimuz zaman dinleriz dedi. Ama bebegin canlanmis dedi :) hamd olsun rabbime..
Ablacim hemen baslasin dediklerime esim benm adet bitis gunumde basladi.
Amin cnm sagol 6 gün gecikti hastaligim hep böyle oluyor en fazla 7 gün geç oluyor ama doktor bişey demedi normal demişti 10 günden fazlaysa normal değilmişDüzenli adet oluyorsan korkma canm umarim herşey yolunda gider
Cnm kan aldırdım pazartesi sonuçlar çıkacak malesef hayırlısı artık sağol cnmCan'ım benım hayırlı haberle don ..iyigeceler
Kizlar bisi deyin bana kmse yok mu umutlarim sönüyorKizlar ben gecen ay 13. Gun yumurtladim. Onceki aylat 16 18 falan olmstu. Ama gecen ay 13. Gun yumurtladim. bu ay da adet sonrasi akintilarim hemen basladi. Dun 18. Gunumdu kizlar. Ve grip oldum. Halsizdim. Iliski olmadi. Bugun de hastaym. Olamicak. Cumartesiye kdr toparlasam kendimi bisi kacirmis olirmuyuz sizce? Dune kdr hergunu degerlendirdik gerci. Ama iste evdeki hesap carsiya uymuyo hastalandm. Ne dersiniz
Gözün aydın cnm neler var ilk kez duyuyorum hep bunları sizden hem şaşırıyorum hem korkuyorum hamile olmak için çaba sarf et sonra hamile kal hamilelikte bi ton sıkıntı stres yaşıyo mu kalbi atiyo mu falan ne yesem ne içsem derdi doğuyo sonra nasıl yetiştircem derdi herşey bi imtihan valla cnmGunaydinlar efendim cok sukur gelebildim.
Kizlar biz melegimizi gorduk hamd olsun rabbime kalp atisi bile vardi ekranda minik siyah bisey yanip sonuyodu :) mukemmel bi duyguymus. Hep dualarimdasiniz rabbim oblarada nasip et diyorum hep. bu arada doktorum kalp atisi dinlemenin bebej uzerinde olunsuz etki biraktugini soyledi. Cok kucuk kalp atisi durabilirbile dedi. Buyusun biraz karindab baktigimuz zaman dinleriz dedi. Ama bebegin canlanmis dedi :) hamd olsun rabbime..
Ablacim hemen baslasin dediklerime esim benm adet bitis gunumde basladi.
Cnm adet bittikten sonra akinti olması normal adet bitimini gosteriyo beyaz akinti zaten beyaz akinti gelene kadar adetlisin demek oluyo cnm ama yumurtlama konusunda bi bilgim yok malesefKizlar bisi deyin bana kmse yok mu umutlarim sönüyor
Canm 13. Günü ve 18. Güne bütün günleri degerlendirdiysen ve 13. Günden öncesini de değerlendirdi ya en için daha olsun değerlendirmesinde olur yani salginmi var bilmiyorum bende gribim. Blkide bebis geliyordur :) bazen hamile olduğunu öğrenmeden önce grip olunuyor çevrede cok yasadim bunu :) griple geliyor bebis hadi inş hayirlisi canm ama gönlünü rahat tut dine kadar degerlendirdiysen artik ful boşta geçebilir beni biliyorsun 14. Gün yumurtlamamdi 10.12.14. Günleri değerlendirmiştir sonrasi bostuKizlar bisi deyin bana kmse yok mu umutlarim sönüyor
Olacagi varsa olur zaten canim. Hazimsizligim vardi bide. Gaz yapiyo. Bilemiyorum ki. Nasip artikCanm 13. Günü ve 18. Güne bütün günleri degerlendirdiysen ve 13. Günden öncesini de değerlendirdi ya en için daha olsun değerlendirmesinde olur yani salginmi var bilmiyorum bende gribim. Blkide bebis geliyordur :) bazen hamile olduğunu öğrenmeden önce grip olunuyor çevrede cok yasadim bunu :) griple geliyor bebis hadi inş hayirlisi canm ama gönlünü rahat tut dine kadar degerlendirdiysen artik ful boşta geçebilir beni biliyorsun 14. Gün yumurtlamamdi 10.12.14. Günleri değerlendirmiştir sonrasi bostu
Hayırlı haber olsun canım.. Sıkma canınıCnm kan aldırdım pazartesi sonuçlar çıkacak malesef hayırlısı artık sağol cnm
Hamilelik belirtisi de öyle bir akinti görenler var canm bata ne kadar kaldi? Bir hafta galiba dimiKizlar. 2 gun aradan snra bu aksami degerlendiricem insallah. Bu arada bugun degiaik bi akintim oldu. Yapiskan ama sumuk gibi afedersiniz. sulu degildi. Anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?