- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.361
amin canım hayırlısı ile inşallah :)Ohh afiyt olsun canm bnm çok şükür ikinizdede herşey normal demek ki en yakin zamanda haberi aliriz
daha çok erken tatlım söylese bile yanılma olabilir
Memlekete gideceğiz bayrama onda 14-15 haftalik olacak inş.KV belde burada gidelim doktora diyor :)yok canım çok erken daha cinsiyet için söylese bile yanılma çok olur bu haftada azcık daha sabretcen 1 ay kadar
belli olmaz tatlım bariz şekilde görürse söyler belki erkek bebeklerin daha erken belli oluyor genelde kızların geç sürebiliyorçok merak ediyorum bende erken söylerse yanilma payi mutlaka oluyormuş ikili test için gideceğiz bazen bu testte de soyluyorlarmis
o zaman bi ihtimal belli olur canımMemlekete gideceğiz bayrama onda 14-15 haftalik olacak inş.KV belde burada gidelim doktora diyor :)
8 haftalikti gittiğimizde eli kolu baya belliydi annem hep erkek bebekte el kol cabuk belli olur kiz et parcasi gibi olur geç şekillenir der benim için tabiki kizi erkeği yok sadece meraktan iste. Birşeyler almak istiyorum artikbelli olmaz tatlım bariz şekilde görürse söyler belki erkek bebeklerin daha erken belli oluyor genelde kızların geç sürebiliyor
%80 i çevrenin erkek diyor ben kiz hissediyorum diyorum bakalim kiminki tutacako zaman bi ihtimal belli olur canım
evet canım erkek bebek çabuk şekilleniyor ben senin ultrason resmini görünce içimden erkek demiştim zaten :)) ben mesela 10 yıl önce bi düşük yapmıştım 8 haftalık bildiğin bütün halinde düşmüştü erkek demişti doktor hastanede yatıyordum zaten o zaman kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı olsun inşallah8 haftalikti gittiğimizde eli kolu baya belliydi annem hep erkek bebekte el kol cabuk belli olur kiz et parcasi gibi olur geç şekillenir der benim için tabiki kizi erkeği yok sadece meraktan iste. Birşeyler almak istiyorum artik
Geçmiş olsun canm allah bi daha göstermesin benim içinde artik hayirlisi hayirlisiyla öğreniriz inş. Heyecanli bir süreç sende yasadin Rabbim inş bi daha yasatirevet canım erkek bebek çabuk şekilleniyor ben senin ultrason resmini görünce içimden erkek demiştim zaten :)) ben mesela 10 yıl önce bi düşük yapmıştım 8 haftalık bildiğin bütün halinde düşmüştü erkek demişti doktor hastanede yatıyordum zaten o zaman kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı olsun inşallah
Cok sevindim canimnapıyosunuz kızlar? ben bu sabah kırmızılarla uyandım tam gününde geldi yine :) ama dün hastanedeydik eşimin ultrasonu vardı varikosel yokmuş sol tarafında 5 mm boyutunda çok minik bir kist varmış ağrıyı yapan oymuş ama zararsız dedi doktor sperm sonuçları temiz hızda çok çok az bi düşüklük varmış ama ilaca gerek yok bitkisel şeyler kullan dedi şaşırdıkbişi kullanmasan bu halde bile bebeğiniz olur ama geç olur sadece dedi .sperm kalitesi çok iyiymiş o yüzden hızda sorun olduğu için her gün ilişki önerdi ama bunu başarabileceğimizi sanmıyorum iş çıkışı doğru aktara gitcez
Ve kotu haber kizlar grip oldum[/QUOTgecm
gecmis olsun canim dikkat et yaz gripide berbat cekilmiyo bol bol meyva ve sıvı tüket canımGeçmiş olsun canm allah bi daha göstermesin benim içinde artik hayirlisi hayirlisiyla öğreniriz inş. Heyecanli bir süreç sende yasadin Rabbim inş bi daha yasatir
Saol bitanem valla birden geldi anlamadim hic içerim canm çok saolS Sessiz_sedasiz tatlim gecmis olsun dikkat et kendine. Dinlen bol bol. Ballitarcinli sut ic. Iyi gelir.
Rahat ol zarar vermemiştir ünlüleri bir düşün hep yuzuyorlar havuzdalar ki seninki varsa çok minik daha etkilenmez tatlim etlikense bnmki hali silkelemekten temizlik yapmaktan 20 25 kiloyu kaldirmaktan giderdiKizlar ben tatilden döndüm. Kisa surdu ama güzeldi. Bu arada kabizligim vardi tatilde. Sanirim o pembe kan arkadan geldi. Nadiren oluyo boyle zorlamalarda. Cunku bidaha olmadi. Gecen ayki gibiyse adet dongum 9 gunum kaldi bata. Akintim var. Ama hergunu degerlendiriyoruz bu ay. Spermmi akinti mi tam anlayamiyorum. Ama dun su gibi bi akintim vardi. Yurudukce geliyodu. Bugun normal duzeydeyim. Bir de kendimi zorlamicam dedm ama bayagi da yuzdum. Suyu gorunce dayanamiyorum. O yuzden biraz ümitsizlik icindeyim. Acaba yuzmek dollenmeye zarar vermismidir diye. Siz ne dersiniz kizlar
Cok zorlamamaya calistim. Ayagimin bastigi yerde kaldim hep. Nasip bakalim. Canim bu arada gobek deliginden bakiliyo ya gebe olup olmadigina. Damar atma durumu falan. Bata 9 gun var. Erken mi sence bakmak icin . Ve alttan bakmak icin de erken midirRahat ol zarar vermemiştir ünlüleri bir düşün hep yuzuyorlar havuzdalar ki seninki varsa çok minik daha etkilenmez tatlim etlikense bnmki hali silkelemekten temizlik yapmaktan 20 25 kiloyu kaldirmaktan giderdi
Yazin zaten cok korumuyoruz ya kendimizi. Kis olsa giyiniyoruz yazin sicaktan serinlik ariyoruz hep. O nedenle yazin grip olasiligi artiyo. Bir de ben de duymustum. Hamilelerde ekstra bi zayiflik olurmus gribe karsiValla canm bnm sansimdan her yil yazin oluyorum tabi hamilelikte bagisiklik daha zayif oluyor bir yerde okumuştum hemen hemen bütün hamilelerde yolda birkez hamileyken bir kez de olsa grip olurmuş ablam iki doğum yapti ikisi de Griple geldi :)
Erken bence canm iki gün daha bekle bence bir hafta kala bakarsinCok zorlamamaya calistim. Ayagimin bastigi yerde kaldim hep. Nasip bakalim. Canim bu arada gobek deliginden bakiliyo ya gebe olup olmadigina. Damar atma durumu falan. Bata 9 gun var. Erken mi sence bakmak icin . Ve alttan bakmak icin de erken midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?