Biz Bize Yeteriz...

belli olmaz tatlım bariz şekilde görürse söyler belki erkek bebeklerin daha erken belli oluyor genelde kızların geç sürebiliyor
8 haftalikti gittiğimizde eli kolu baya belliydi annem hep erkek bebekte el kol cabuk belli olur kiz et parcasi gibi olur geç şekillenir der benim için tabiki kizi erkeği yok sadece meraktan iste. Birşeyler almak istiyorum artik

8 haftalikti gittiğimizde eli kolu baya belliydi annem hep erkek bebekte el kol cabuk belli olur kiz et parcasi gibi olur geç şekillenir der benim için tabiki kizi erkeği yok sadece meraktan iste. Birşeyler almak istiyorum artik
evet canım erkek bebek çabuk şekilleniyor ben senin ultrason resmini görünce içimden erkek demiştim zaten :)) ben mesela 10 yıl önce bi düşük yapmıştım 8 haftalık bildiğin bütün halinde düşmüştü erkek demişti doktor hastanede yatıyordum zaten o zaman kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı olsun inşallah

Geçmiş olsun canm allah bi daha göstermesin benim içinde artik hayirlisi hayirlisiyla öğreniriz inş. Heyecanli bir süreç sende yasadin Rabbim inş bi daha yasatir

Cok sevindim canim yakinfan guzel haberler vereceginden eminim

Kizlar ben tatilden döndüm. Kisa surdu ama güzeldi. Bu arada kabizligim vardi tatilde. Sanirim o pembe kan arkadan geldi. Nadiren oluyo boyle zorlamalarda. Cunku bidaha olmadi. Gecen ayki gibiyse adet dongum 9 gunum kaldi bata. Akintim var. Ama hergunu degerlendiriyoruz bu ay. Spermmi akinti mi tam anlayamiyorum. Ama dun su gibi bi akintim vardi. Yurudukce geliyodu. Bugun normal duzeydeyim. Bir de kendimi zorlamicam dedm ama bayagi da yuzdum. Suyu gorunce dayanamiyorum. O yuzden biraz ümitsizlik icindeyim. Acaba yuzmek dollenmeye zarar vermismidir diye. Siz ne dersiniz kizlar

Rahat ol zarar vermemiştir ünlüleri bir düşün hep yuzuyorlar havuzdalar ki seninki varsa çok minik daha etkilenmez tatlim etlikense bnmki hali silkelemekten temizlik yapmaktan 20 25 kiloyu kaldirmaktan giderdi

Valla canm bnm sansimdan her yil yazin oluyorum tabi hamilelikte bagisiklik daha zayif oluyor bir yerde okumuştum hemen hemen bütün hamilelerde yolda birkez hamileyken bir kez de olsa grip olurmuş ablam iki doğum yapti ikisi de Griple geldi :)

Rahat ol zarar vermemiştir ünlüleri bir düşün hep yuzuyorlar havuzdalar ki seninki varsa çok minik daha etkilenmez tatlim etlikense bnmki hali silkelemekten temizlik yapmaktan 20 25 kiloyu kaldirmaktan giderdi
Cok zorlamamaya calistim. Ayagimin bastigi yerde kaldim hep. Nasip bakalim. Canim bu arada gobek deliginden bakiliyo ya gebe olup olmadigina. Damar atma durumu falan. Bata 9 gun var. Erken mi sence bakmak icin . Ve alttan bakmak icin de erken midir

Yazin zaten cok korumuyoruz ya kendimizi. Kis olsa giyiniyoruz yazin sicaktan serinlik ariyoruz hep. O nedenle yazin grip olasiligi artiyo. Bir de ben de duymustum. Hamilelerde ekstra bi zayiflik olurmus gribe karsi

Cok zorlamamaya calistim. Ayagimin bastigi yerde kaldim hep. Nasip bakalim. Canim bu arada gobek deliginden bakiliyo ya gebe olup olmadigina. Damar atma durumu falan. Bata 9 gun var. Erken mi sence bakmak icin . Ve alttan bakmak icin de erken midir
Erken bence canm iki gün daha bekle bence bir hafta kala bakarsin

Kizlar ben adet oldum malesef
Adetin ikinci gunu tsh fsh lh prl ye bakılacak benim kan alınacak
Yalnız kafama takılan ben bugün saat sabah 10 da adet oldum yarın saat sabah 10 a kadar olan süre 1 gün mü demek oluyor
Yani kısacası ben şimdi doktora yarın mi gitcem yoksa diğer gün mü gitcem kafam çok karıştı hastaneyi aradım asistanı gitmiş çok merak ettim eğer yarın gitceksem sabah hemen gitmem gerek 9 a kadar kan alıyorlar çünkü
Lütfen beni bi aydınlatabilir misiniz annem yarın değil diğer gün gitcen diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…