Biz Bize Yeteriz...

Hamilelik belirtisi de öyle bir akinti görenler var canm bata ne kadar kaldi? Bir hafta galiba dimi
Aynen bata tam 1 hafta var. Aslinda o akintiya adete 2 3 gun kala da goruyodm ama daha cok erken yani. Bilemedm. Yumurtlama akintisi gbi de degildi. Bugun yazliga gittik denize girdim. Onla alakali olabilir mi. Bilemedm.

Kizlar bide moralim cok bozuldu. Korunmayi biraktigimi kmse bilmiyo cevreden. Yuzume karsi biri dedi ki. Korunup durmayin sonra olmucak gorceniz dedi. Cok uzuldum yaa. Niye oyle dedi bana kahroldum.

Kizlar bide moralim cok bozuldu. Korunmayi biraktigimi kmse bilmiyo cevreden. Yuzume karsi biri dedi ki. Korunup durmayin sonra olmucak gorceniz dedi. Cok uzuldum yaa. Niye oyle dedi bana kahroldum.
Takma canm ya bende kimseye soylememistim söylersen daha çok canin sklir olmiyo çocukları der tayin ederler çevreyi boswer anneme ilk hamile olduğumu soyledigimdede bana dedi korunuyordunuz herhalde olmaz diye çok korktum çevreden soranlarda korunuyorlarsa olmaz çocukları demiş tabi annm bunu bana simdi söylüyor. Bide biz çocuk düşünmüyoruz dedikce memlekette anneme olmuyor mu diyorlarmis herkes olmadigini düşünüyormuş o yüzden sen hic bunlari düşünme herkes herşeyi söyler yani

Heyo kuşlar yine ben geldim :) ama hemen gidicem.
Hayir dualar için ALLAH razi olsun hepinizden. H Hayaller_hayatlar canum S Sessiz_sedasiz a katiliyorum bende. Bebis gelir tez vakitte inşallah.
_Ravzaa_ seni göremedim canim bana ceptene mesaj atsana. zanaa06 abla sen neler yapi yosun bakalim.. T tostos16 um senide merak ediyorum basladiniz mi caksira?
Benim mide buluntilari artti çok fena

Hoşgeldin canm bak ben hala çeki yorum mide bulantisini 12. Haftaya kadar devam eder diyorlar

Her gün daha da artiyo sorma canim hep rahatlatlatcak bisey ariyorum ama yok agzimntadi fena. Bide karnimda ddeğişik birşeyler hissediyorum bazen geriliği annem ve Esim senin göbeğin belirmeye başladı şimdiden diyorlar ben yok diyorm ama herhalde benim gobis büyük olacak :) S Sessiz_sedasiz

[Denendi onaSessiz_sedasiz, post: 47746251, member: 662666"]Onu biliyorum canm esmalardan birkaç tanesi borç için başka farklı var mi acaba diye merak ettim TESK.ediyorum[/QUOTE]

Denendi onaylandı: VAKIA SURESİ peygamber efendimiz sav borclular için oönermiş. Ben okudum her gün iki kez. Gerçekten çok ise yaradi hic beklemiyokn araba aldik.

[Denendi onaSessiz_sedasiz, post: 47746251, member: 662666"]Onu biliyorum canm esmalardan birkaç tanesi borç için başka farklı var mi acaba diye merak ettim TESK.ediyorum

Denendi onaylandı: VAKIA SURESİ peygamber efendimiz sav borclular için oönermiş. Ben okudum her gün iki kez. Gerçekten çok ise yaradi hic beklemiyokn araba aldik.[/QUOTE]
Saol canm okuyacagim mutlaka

[QUOTEna Sessiz_sedasiz, post: 47746324, member: 662666"]Denendi onaylandı: VAKIA SURESİ peygamber efendimiz sav borclular için oönermiş. Ben okudum her gün iki kez. Gerçekten çok ise yaradi hic beklemiyokn araba aldik.[/QUOTE]
Saol canm okuyacagim mutlaka[/QUOTE]
Allah kabul etsin btnem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…