- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.401
Aynen bata tam 1 hafta var. Aslinda o akintiya adete 2 3 gun kala da goruyodm ama daha cok erken yani. Bilemedm. Yumurtlama akintisi gbi de degildi. Bugun yazliga gittik denize girdim. Onla alakali olabilir mi. Bilemedm.Hamilelik belirtisi de öyle bir akinti görenler var canm bata ne kadar kaldi? Bir hafta galiba dimi
Canm kendini bir kontrol et sene rahim ne durumda?Aynen bata tam 1 hafta var. Aslinda o akintiya adete 2 3 gun kala da goruyodm ama daha cok erken yani. Bilemedm. Yumurtlama akintisi gbi de degildi. Bugun yazliga gittik denize girdim. Onla alakali olabilir mi. Bilemedm.
Deniz havuz gibi şeyler akinti değişikliğine sebep oluyor benzese oldu canm ama inş.seninki bebistendirCanm kendini bir kontrol et sene rahim ne durumda?
Erken degil dimi bakayim mi alttanCanm kendini bir kontrol et sene rahim ne durumda?
Baska hicbi belirtim de yok canim. Belki de denizdenditDeniz havuz gibi şeyler akinti değişikliğine sebep oluyor benzese oldu canm ama inş.seninki bebistendir
Takma canm ya bende kimseye soylememistim söylersen daha çok canin sklir olmiyo çocukları der tayin ederler çevreyi boswer anneme ilk hamile olduğumu soyledigimdede bana dedi korunuyordunuz herhalde olmaz diye çok korktum çevreden soranlarda korunuyorlarsa olmaz çocukları demiş tabi annm bunu bana simdi söylüyor. Bide biz çocuk düşünmüyoruz dedikce memlekette anneme olmuyor mu diyorlarmis herkes olmadigini düşünüyormuş o yüzden sen hic bunlari düşünme herkes herşeyi söyler yaniKizlar bide moralim cok bozuldu. Korunmayi biraktigimi kmse bilmiyo cevreden. Yuzume karsi biri dedi ki. Korunup durmayin sonra olmucak gorceniz dedi. Cok uzuldum yaa. Niye oyle dedi bana kahroldum.
Bence bak canm bugün iki uç gün sonra yine bak ama yatarak bak ben öyle yapmistim ilk girişte sert bi şey değmemesi gerekErken degil dimi bakayim mi alttan
Hoşgeldin canm bak ben hala çeki yorum mide bulantisiniHeyo kuşlar yine ben geldim :) ama hemen gidicem.
Hayir dualar için ALLAH razi olsun hepinizden. H Hayaller_hayatlar canum S Sessiz_sedasiz a katiliyorum bende. Bebis gelir tez vakitte inşallah.
_Ravzaa_ seni göremedim canim bana ceptene mesaj atsana. zanaa06 abla sen neler yapi yosun bakalim.. T tostos16 um senide merak ediyorum basladiniz mi caksira?
Benim mide buluntilari artti çok fena
Canim borclardan kurtulmak için hafiflemesi icin çekebileceği tesbih yada dua var mi bildiğin?Erken degil dimi bakayim mi alttan
Canim ya rezzak esmasi rizik artirirmis. Ama tam sayisini netten bakabilirsin. Baska da hatirlayamadimCanim borclardan kurtulmak için hafiflemesi icin çekebileceği tesbih yada dua var mi bildiğin?
Onu biliyorum canm esmalardan birkaç tanesi borç için başka farklı var mi acaba diye merak ettim TESK.ediyorumCanim ya rezzak esmasi rizik artirirmis. Ama tam sayisini netten bakabilirsin. Baska da hatirlayamadim
Canim nete bak. Eminim bulursun. Rabbim yardimcin olsun.Onu biliyorum canm esmalardan birkaç tanesi borç için başka farklı var mi acaba diye merak ettim TESK.ediyorum
[Denendi onaSessiz_sedasiz, post: 47746251, member: 662666"]Onu biliyorum canm esmalardan birkaç tanesi borç için başka farklı var mi acaba diye merak ettim TESK.ediyorum
Amin canm inş. Neyaptin kontrol ettin mi kendini?Canim nete bak. Eminim bulursun. Rabbim yardimcin olsun.
Amin canm inş. Neyaptin kontrol ettin mi .
Edemedm canim. Edince yazicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?