- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Yapma bence. Bilerek insan daha çok stres yapıyo. Hatta oluruna bırak düşünme bile. İnan böyle çok rahatmış ben hiiiç kasmıyorm aklıma bile çok nadir geliyo. Ben böyle olduğum zaman hamile kalmıştım ama ben diyet yapıyorum diyette hamilelik için zararlı yani tutmama riski var o yüzden ben bu ay beklemiyorm. Gelirse sürpriz olur yani. İnşallah hayırlısı olur ama bence herkes oluruna bırakmalı. O düşünmediğiniz zamanlara geri dönün kızlar. Sadece korunmayın. Sizin isteğinizle değil Allahın istediği zaman oluyor hepimiz biliyoruz. Hayırlı zamanda hayırlı evlaylar gelsin inşallah hepimzemAn itibariyle adetim bitti. Aksam dus alicam. Oruca devam. Kizlar bu arada ovulasyon almadm daha ya. Napsam kii
Canim kotu niyetin yok biliyoruz. Sikma caniniValla kendiniz bilirsiniz cnm bnm sadece uyariydi benimki kotu niyetle solemedim
Bende aynen aynı durumdayım. Bugün bide midem bulanıyor ara ara. Üşüttüm midemi sanırımBenimde hicbirsey yapasim yok bugün :) dun enerjim bayagi yerindeydibugün biraz aciktim galiba
Bende oyle yapmay9 dusunuyorum. Bu ay test almaym diyorum. Esim de oyle diyo. Yaa bende diuet yapmak istiyorum ama hamileligi etkiler diye yapmiyorum.benim esim de vardiyali caliaiyo. Tam gunune denk gelemeyebiliyoruz. Yorgun olabiliyoruz.Yapma bence. Bilerek insan daha çok stres yapıyo. Hatta oluruna bırak düşünme bile. İnan böyle çok rahatmış ben hiiiç kasmıyorm aklıma bile çok nadir geliyo. Ben böyle olduğum zaman hamile kalmıştım ama ben diyet yapıyorum diyette hamilelik için zararlı yani tutmama riski var o yüzden ben bu ay beklemiyorm. Gelirse sürpriz olur yani. İnşallah hayırlısı olur ama bence herkes oluruna bırakmalı. O düşünmediğiniz zamanlara geri dönün kızlar. Sadece korunmayın. Sizin isteğinizle değil Allahın istediği zaman oluyor hepimiz biliyoruz. Hayırlı zamanda hayırlı evlaylar gelsin inşallah hepimzem
Eğer benim gibi fazlan varsa at aklından bebiş düşüncesini biraz ara ver. Ver kiloları eski benliğine dön. Aklından çıkınca bebişinde gelicektir inşallah btnem :) ben 6 gündür diyetteym 2,5 kilo verdim. Süper gidiyorum inşallah bayramda istediğim kiloma ulaşacağım :)Bende oyle yapmay9 dusunuyorum. Bu ay test almaym diyorum. Esim de oyle diyo. Yaa bende diuet yapmak istiyorum ama hamileligi etkiler diye yapmiyorum.benim esim de vardiyali caliaiyo. Tam gunune denk gelemeyebiliyoruz. Yorgun olabiliyoruz.
Ben yemeyince tansiyonum dusuyo oructa da cok zorlaniyorum ben. Pek diyet yapamiyorum yani. Anca ekmek ve yagli seyleri keserim. Bakalm. Bu ay hicbisi yapmiyorum. Sadece folik asite devam ediyorum. Smdi ovulasyon almasam oyle devam etsem. Nasil olur bilmiyorum. Yine o zaman gelince aklima gelicek aklimdan atamam ki tamamen.Eğer benim gibi fazlan varsa at aklından bebiş düşüncesini biraz ara ver. Ver kiloları eski benliğine dön. Aklından çıkınca bebişinde gelicektir inşallah btnem :) ben 6 gündür diyetteym 2,5 kilo verdim. Süper gidiyorum inşallah bayramda istediğim kiloma ulaşacağım :)
Canm bende diyet dediysem dediğin gibi şekeri yağı ve karbonhidratı uzaklaştırdım. Arada ödül verip ağır şeyler yememek şartıyla kaçamak yapıyorum :)Ben yemeyince tansiyonum dusuyo oructa da cok zorlaniyorum ben. Pek diyet yapamiyorum yani. Anca ekmek ve yagli seyleri keserim. Bakalm. Bu ay hicbisi yapmiyorum. Sadece folik asite devam ediyorum. Smdi ovulasyon almasam oyle devam etsem. Nasil olur bilmiyorum. Yine o zaman gelince aklima gelicek aklimdan atamam ki tamamen.
Canim yaa. Iliskiden sonra yatiyomusun? Hani oyle diyolar ya. Ben pek yapmiyorum. Bide folik asiti unuttugum oluyo bazi gunler. Duzenli kullanmiyorm aslndaCanm bende diyet dediysem dediğin gibi şekeri yağı ve karbonhidratı uzaklaştırdım. Arada ödül verip ağır şeyler yememek şartıyla kaçamak yapıyorum :)
İnanır mısın ben folikasiti bile bıraktım. Ovulasyon alma, takip etme günlerini, oluruna bırak eşini de kendini de sıkma yumurtlama günüm illaha yapalım diye. Onu bile etkilersin, etkiliyorz çnkü. Sadece kendi arzunuz kendi zevkleriniz için birlikte olun canınız ne zaman isterse. Sadece korunmayın o kadar. Adet gününde aklına gelmesi çok normal zaten :) bide gecikirse tamamdır bu iş :) olmasa da olana kadar aynı şekilde devam :)
Canim ovulasyona gerek yok 12. Gunden 22. Gune kadar bir degerlendir 1 yapma ilişkiden sonra 15 dk ayagin havada kalmali bir saat hic kalkma folik asiti simdi unutunca sıkıntıdegil ama bebek olinca mutlaka kullanmalisinCanim yaa. Iliskiden sonra yatiyomusun? Hani oyle diyolar ya. Ben pek yapmiyorum. Bide folik asiti unuttugum oluyo bazi gunler. Duzenli kullanmiyorm aslnda
Ben genelde hiç kalkmadan olduğum yerde giyinip yatıyorum uyuyorum sabah duş alıyorum. Yada kalkmak zorundaysam yarım saat geçmesini bekliyorum o kadar. Geçen ay bacaklarımı dikip bekledim oda işe yaramadı. O yüzden bu ay sadece yatıyorum dikmiyorm.Canim yaa. Iliskiden sonra yatiyomusun? Hani oyle diyolar ya. Ben pek yapmiyorum. Bide folik asiti unuttugum oluyo bazi gunler. Duzenli kullanmiyorm aslnda
Canim ayaklarini dikince tutuyor kizimda da oyle yapmistim .simdi eger varsa yine diktimBen genelde hiç kalkmadan olduğum yerde giyinip yatıyorum uyuyorum sabah duş alıyorum. Yada kalkmak zorundaysam yarım saat geçmesini bekliyorum o kadar. Geçen ay bacaklarımı dikip bekledim oda işe yaramadı. O yüzden bu ay sadece yatıyorum dikmiyorm.
Canm ben geçen ay neler yaptım olmadı yaa. Hamile kaldığım ayda dikmemiştim öyle dediğim gibi yatmıştım sadece ama tutmuştu. Bence onla alakalı değil yeterki olcak olsun böyle de oluyor sadece hemen kalkmamak önemliCanim ayaklarini dikince tutuyor kizimda da oyle yapmistim .simdi eger varsa yine diktim
15 dakikadan sonra dus olabilir dmi canim. Bir deee illa gun asiri olmasi sart mii? Yani bazen hergun de olabiliyo daCanim ovulasyona gerek yok 12. Gunden 22. Gune kadar bir degerlendir 1 yapma ilişkiden sonra 15 dk ayagin havada kalmali bir saat hic kalkma folik asiti simdi unutunca sıkıntıdegil ama bebek olinca mutlaka kullanmalisin
Olcagi varsa bi sekilde oluyo dmiBen genelde hiç kalkmadan olduğum yerde giyinip yatıyorum uyuyorum sabah duş alıyorum. Yada kalkmak zorundaysam yarım saat geçmesini bekliyorum o kadar. Geçen ay bacaklarımı dikip bekledim oda işe yaramadı. O yüzden bu ay sadece yatıyorum dikmiyorm.
Ay canim onu ilk defa duydum. Daha cok akmaz mi oyle yaBi arkadaş yazmıştı namaz kılar pozisyonda beklemiş o öyle hamile kalmış. Doktor ona öyle.yap demiş öyle yapmş olmuş
Yok ben denedim akmıyo canım ama öksürmücen gülmücen basınç yapmıcan fışkırtırsın valla hahahahahAy canim onu ilk defa duydum. Daha cok akmaz mi oyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?