Biz Bize Yeteriz...

Canım aynı bende degısen birsey yok bat 2 gun gectı ama eminim hamile olmadığıma ..hiçbir belirti yok

Canım aynı bende degısen birsey yok bat 2 gun gectı ama eminim hamile olmadığıma ..hiçbir belirti yok
Hiç bi belirti olmadan hamile kalanlarda varmış cnm üzülme belli mi olur H Hayaller_hayatlar sende hiç takma bana da neler diyolar otur otur çocuğun olmaz diyende oldu bunu diyende üç dört kez düşük yapmış bi kadındı cnm bisver Allah in takdiri belli olmaz benim tanıdığım bi kadın hem içki içerdi hem sigara ama ikizi oldu mesela yani demem o ki ne kadar dikkat etsek de etmesek de veren de Allah alan da korundugunu sandığı halde hamile kalan nice insanlar var cnm bi tanıdığımda hamile kaldığını 2 ay sonra anlayabilmiş mesela aman boşveeeeeeeer der der susarlar birinci olur ikinci ne zmn derler :)

Belirti olmadanda hamile olan var canım mesela ben hiç bir belirti yoktu bir rüyaya kapılıp adetten 1 gün önce test yapmıştım çizgi varla yok arası bişey di ve sadece 2 gündür hafif mide bulantısı oluyo oda aciktigimda. Yani illa belirti olacak diye bişey yok. Allahın izniyle olur inşallah.

Canım benim hiç umudum yık pek degerlendıremedım yumurtladıgımı anlamadım bu ay oylesıne 12.14.16.18 degerlendırdıim umarım olmustur

İnsallah canım

Evet kolay verdım .. Zaten son aylara doğru alınıyor kılo baslarda bır ıkı ben son aylarda almıştım yanı

Kizlat ben umudumu yitirdim yine. Halbuki cok umutluydum bu ay. hicbi belirtim yok. Akintilar bitti. Ekstra bi belirtim de yok. Alttan baktigimda rahim asagidaydi ve serte yakindi. kisacasi bisi yok bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…