- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.421
Canım aynı bende degısen birsey yokHeyo kuşlar yine ben geldim :) ama hemen gidicem.
Hayir dualar için ALLAH razi olsun hepinizden. H Hayaller_hayatlar canum S Sessiz_sedasiz a katiliyorum bende. Bebis gelir tez vakitte inşallah.
@_Ravzaa_ seni göremedim canim bana ceptene mesaj atsana.zanaa06 abla sen neler yapi yosun bakalim.. @tostos16 um senide merak ediyorum basladiniz mi caksira?
Benim mide buluntilari artti çok fena
Hiç bi belirti olmadan hamile kalanlarda varmış cnm üzülme belli mi olur H Hayaller_hayatlar sende hiç takma bana da neler diyolar otur otur çocuğun olmaz diyende oldu bunu diyende üç dört kez düşük yapmış bi kadındı cnm bisver Allah in takdiri belli olmaz benim tanıdığım bi kadın hem içki içerdi hem sigara ama ikizi oldu mesela yani demem o ki ne kadar dikkat etsek de etmesek de veren de Allah alan da korundugunu sandığı halde hamile kalan nice insanlar var cnm bi tanıdığımda hamile kaldığını 2 ay sonra anlayabilmiş mesela aman boşveeeeeeeer der der susarlar birinci olur ikinci ne zmn derler :)Canım aynı bende degısen birsey yokbat 2 gun gectı ama eminim hamile olmadığıma .. hiçbir belirti yok
Bilemedimki canm simdi inş.vardır yaYa kizlar benm elime geldi hemen. Adete de daha var. Ama asagidaydi sanki yaa. Yine mi yok bebis
Benimde hic belirtim yoktu canm :) biraz daha bekle ve sonra test yap bnceCanım aynı bende degısen birsey yokbat 2 gun gectı ama eminim hamile olmadığıma .. hiçbir belirti yok
Belirti olmadanda hamile olan var canım mesela ben hiç bir belirti yoktu bir rüyaya kapılıp adetten 1 gün önce test yapmıştım çizgi varla yok arası bişey di ve sadece 2 gündür hafif mide bulantısı oluyo oda aciktigimda. Yani illa belirti olacak diye bişey yok. Allahın izniyle olur inşallah.Canım aynı bende degısen birsey yokbat 2 gun gectı ama eminim hamile olmadığıma .. hiçbir belirti yok
Canım benim hiç umudum yık pek degerlendıremedım yumurtladıgımı anlamadım bu ay oylesıne 12.14.16.18 degerlendırdıim umarım olmusturBelirti olmadanda hamile olan var canım mesela ben hiç bir belirti yoktu bir rüyaya kapılıp adetten 1 gün önce test yapmıştım çizgi varla yok arası bişey di ve sadece 2 gündür hafif mide bulantısı oluyo oda aciktigimda. Yani illa belirti olacak diye bişey yok. Allahın izniyle olur inşallah.
Bat a ikigun kala yaptım ..test negatiftı ..Benimde hic belirtim yoktu canm :) biraz daha bekle ve sonra test yap bnce
Bekle canm 9 gün sonra yaptim bazen cikmayabiliyormus inş.vardır yoksada eğer vardır bir hayir pozitif düşünmeye calisBat a ikigun kala yaptım ..test negatiftı ..zaten Bebek yapmaya başladıgımdan berı adet ikigun öne atıyo .hayırlısı artık
İnsallah canımHiç bi belirti olmadan hamile kalanlarda varmış cnm üzülme belli mi olur H Hayaller_hayatlar sende hiç takma bana da neler diyolar otur otur çocuğun olmaz diyende oldu bunu diyende üç dört kez düşük yapmış bi kadındı cnm bisver Allah in takdiri belli olmaz benim tanıdığım bi kadın hem içki içerdi hem sigara ama ikizi oldu mesela yani demem o ki ne kadar dikkat etsek de etmesek de veren de Allah alan da korundugunu sandığı halde hamile kalan nice insanlar var cnm bi tanıdığımda hamile kaldığını 2 ay sonra anlayabilmiş mesela aman boşveeeeeeeer der der susarlar birinci olur ikinci ne zmn derler :)
İaynen canım öyle yapacagımBekle canm 9 gün sonra yaptim bazen cikmayabiliyormus inş.vardır yoksada eğer vardır bir hayir pozitif düşünmeye calis
Canim zaten boyun uzun 1.76 kilom 57 idi 60 olmusum her aya bir kilo olsa 9 kilo normal ama daha fazlasini umarim almam 12 kiloya kadar normal diyorlar doktorlar. Sen baya almissin vermek kolay oldu mu canmCanım bünyeye göre yapacak birsey yokben 26 kilo almıştım cok yada az yemekle alakasida Yok inan ..
Korkutma beni canm ya inş.çok almam :) tabi bebek saglikli olsunda gelen gider diye düşünüyorum hic kilo almayanlari düşününce hatta kilo verdim değince kendinde fazla buluyorumEvet kolay verdım .. Zaten son aylara doğru alınıyor kılo baslarda bır ıkı ben son aylarda almıştım yanı
Son güne kadar umudu kesmek yok cani. Lütfen kirmizilari görene kadar umut var sir herzamanKizlat ben umudumu yitirdim yine. Halbuki cok umutluydum bu ay. hicbi belirtim yok. Akintilar bitti. Ekstra bi belirtim de yok. Alttan baktigimda rahim asagidaydi ve serte yakindi. kisacasi bisi yok bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?