- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.441
Hic umudum yok canim ya. Rahim asagidaydi dun aksam. Olsa oyle olmazdi. zaten baska biseyi taktim kafama. Moralim cok bozuk.Son güne kadar umudu kesmek yok cani. Lütfen kirmizilari görene kadar umut var sir herzaman
Korkma canımKorkutma beni canm ya inş.çok almam :) tabi bebek saglikli olsunda gelen gider diye düşünüyorum hic kilo almayanlari düşününce hatta kilo verdim değince kendinde fazla buluyorum
Canm bazi insanlar bu alttan bakma durumu anlayamayabiliyormus o yüzden çok takilma yani az kaldı inş.hayirli haberini aliriz canini hic bi şeye skma anlatmak istersen ozelden yazabilirsin hepimizin sorunları var herkes farklı sorunlarla mücadele ediyor Rabbim kaldiramayaçağimiz skntilar vermesin bende o kadar zor bir dönemden geciyorumki bazen çok daraliyorum ama güçlü olmak zOrundayizHic umudum yok canim ya. Rahim asagidaydi dun aksam. Olsa oyle olmazdi. zaten baska biseyi taktim kafama. Moralim cok bozuk.
Canim sana ozelden yazamiyorum ozelden mesaja kapali yaziyo.sen yazarmisin ozeldenCanm bazi insanlar bu alttan bakma durumu anlayamayabiliyormus o yüzden çok takilma yani az kaldı inş.hayirli haberini aliriz canini hic bi şeye skma anlatmak istersen ozelden yazabilirsin hepimizin sorunları var herkes farklı sorunlarla mücadele ediyor Rabbim kaldiramayaçağimiz skntilar vermesin bende o kadar zor bir dönemden geciyorumki bazen çok daraliyorum ama güçlü olmak zOrundayiz
Cnm kendini çok dinliyorsun yapma böyle akışına bırak bende başlarda öyleydim ama artık hiç öyle değilim şu an tek korkum ve çekincem rahim filmiSimdide baktim epey yukaridaydi. Ve cok yumusakti. Ne bu boyle degisiyo surekli. Dun kabizligim vardi. Bugun gecti. Acaba kabizlik dolayisiyla sertlesms olabilir mi. Hani iceride baski yapma durumlari olabiliyo ya . Bilemiyorum
İlla tam yumurtlama gününde olacak diye bişey yok canım bi gün öncesi bigün sonrası derken inşallah olmuştur bebisin yoksada umudunu kesme allahım doğru zamanı bekliyodur.Canım benim hiç umudum yık pek degerlendıremedım yumurtladıgımı anlamadım bu ay oylesıne 12.14.16.18 degerlendırdıim umarım olmustur
Hareketli bi yeğenim olcak heralde sevsin onu teyzesi maşallah. Benimki sakin teyzesi maşallah acikmasam hatırlatmıyo kendini :)
Heyo kuşlar yine ben geldim :) ama hemen gidicem.
Hayir dualar için ALLAH razi olsun hepinizden. H Hayaller_hayatlar canum S Sessiz_sedasiz a katiliyorum bende. Bebis gelir tez vakitte inşallah.
_Ravzaa_ seni göremedim canim bana ceptene mesaj atsana. zanaa06 abla sen neler yapi yosun bakalim.. T tostos16 um senide merak ediyorum basladiniz mi caksira?
Benim mide buluntilari artti çok fena
tam gaz çalışıyorum canımKizlar napiyosunuz
canını sıkma tatlım onların hepsi ilaçla düzelebilecek şeyler şükret rahmin var yumurtalıkların var umut hep varArkadaşlar haberler kötü canım çok sıkkın süt hormonum çok yükselmiş ve guatr çıktı bende offf sut hormonu neki ilk kez duydum rahim filmi çekilsin öyle ilaç verecek
Napayim ben de evdeyim. Cumartesi ehliyet sinavi var. Ertelenmisti darbe olaylarinda. Ona calismaya calisiuorumtam gaz çalışıyorum canım
sen napıyosun
yazılı sınavı çok basit onun canım ben hiç çalışmadan 90 almıştım ama direksiyon çok zor bence bol bol direksiyon çalışNapayim ben de evdeyim. Cumartesi ehliyet sinavi var. Ertelenmisti darbe olaylarinda. Ona calismaya calisiuorum
sunu bi atlatayim da direksiyon da caliscam artik. Hayirlisiyazılı sınavı çok basit onun canım ben hiç çalışmadan 90 almıştım ama direksiyon çok zor bence bol bol direksiyon çalış
Sağol cnm ama çok üzgünüm süt hormonu yüksekliği yumurtaliklari tembellestiriyormus guatr ne alaka onu anlayamadım çok şaşırdım başka bi hastaneye de gitcem guatr için offf daha rahim filmi var inşaallah ondan da bişey çıkmazcanını sıkma tatlım onların hepsi ilaçla düzelebilecek şeyler şükret rahmin var yumurtalıkların var umut hep var
süt hormunu prolaktin o yüksek olursa gebelik oluşmuyor ama ilaçla hemen düşüyor troid de aynı şekilde üzülecek bişi yok
süt hormonu kolay doktor dostinex diye bi ilaç var onu verecek hemen düşürüyor ama guatr tiroid hormonu onunla biraz uğraşabilirsin canım ama o da düşer tedavi ile üzülme stres te etkiliyor hormonları özellikle troid i sakin kalSağol cnm ama çok üzgünüm süt hormonu yüksekliği yumurtaliklari tembellestiriyormus guatr ne alaka onu anlayamadım çok şaşırdım başka bi hastaneye de gitcem guatr için offf daha rahim filmi var inşaallah ondan da bişey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?