Biz Bize Yeteriz...

hsg yi nerde çektireceksin ben özelde çektiricem bursa da devlet hastanesi de özele yolluyor çeken devlet hastanesi yok bulamadım 350 tl ymiş vercem artık çare yok

Geldim canim benim :) giremedim ya köylerdeydim cekmiyor orda da .. Cok merak ettim sizi.. Msj attim sana ama iletilmedi .. Girmiyor musun nete ?

Arkadaşlar haberler kötü canım çok sıkkın süt hormonum çok yükselmiş ve guatr çıktı bende offf sut hormonu neki ilk kez duydum rahim filmi çekilsin öyle ilaç verecek
Canim ilaçla duzelebilecek birşey başka bir sknti olmasin normale biner o kaç cikti bu arada ? Hamile kalamama nedeni sut hormonunun yuksek cikmasi

Kizlar benim hic halim yok ya hic bi şeyden tat almiyorum agzimin içi aci aci yemek yemek istemiyorum zorla yiyorum istiyorum ki hep yatayim. Bide evden tasinma isim var bu hafta netlesecek tek basima bu kadar esyayi nazil toplayacagim nazil yerleştireceğini bilmiyorum.bugün biraz evi temizleyeyim dedim yarisini yaptim yarisini yapamadim yarina devam edeceğim bayramda memlekete gideceğiz arabayla 10 saat sürüyor şimdiden nazil giderim diye düşünüyorum gözüme büyüyor hersey

Ahh canim keske tasinma isini biraz erteleseydin zor o isler. Yardim edebilcek kimse yok mu

Ahh canim keske tasinma isini biraz erteleseydin zor o isler. Yardim edebilcek kimse yok mu
Tekim canim burda bayramdan önce malesef tasinmamiz gerek aybasinda kira günü aybasina kalirsa iki kira ödemek zorunda kalacagiz belki annemle KV gelir ama acikcasi gelmelerini istemiyorum özellikle KV nin isim dahada zorlasir yemek yap bilmem ne dört dörtlük agirlanma bekler ve çok bir yardimida olmaz bana annemede kiyamiyorum eşim yardimci olur ama erkeğin yaptigida bir yere kadar oluyor evde eşya çok fazla bebek için tasiniyoruz 2+1 bu evim 3+1 olsun dedi eşim Rabbim güç kuvvet verir inş.

Allah yardimcin olsun canim

Canim ilaçla duzelebilecek birşey başka bir sknti olmasin normale biner o kaç cikti bu arada ? Hamile kalamama nedeni sut hormonunun yuksek cikmasi
26 kusur olması gerekirken benimki 37 kusur cnm
İlaç verecekti rahim filmine çekilsin öyle dedi iyi de guatr in var niye dedi o da etkiliyor demekki cnm
Off sürekli bişeyler çıkıyo inşallah filmde bişey çıkmaz Rabbim büyük inşaallah bende hayırlı sağlıklı bebek sahibi olurum

Cnm özel değilse annen ya da kayınvalidenden yardım istesen olmazmi Allah yardımcın olsun yavaş yavaş yap cnm bi de maddi durumunuz nasıl bilemem ama madem bayram için gidiyorsunuz uçakla gidip gelseniz cnm olmaz mı arabayla hamile hamile ben gidemedim heralde vallahi benim ailem 4 saatlik uzaklıkta o bile bazen şu halimle gözümde büyüyor arabayla da giderseniz dinlene dinlene gidin cnm mola vererek

Cnm pardon okumamıştım bu yazını kV çağırma o zmn hiç gerçi çağırmadan kendi gelmesi gerek gelinim hamile taşınıyor yardım ediyim diye gitmesi gerek annen de hasta vs değilse cnm çağır bence halletmek çok çok zor herşeyi kolile falan zor işler
Ya da olmadı adam turun cnm bu işler için herşeyi kolilerler taşırlar

Bitanemsin"_Ravzaa_, post: 47767924, member: 753146"]Geldim canim benim :) giremedim ya köylerdeydim cekmiyor orda da .. Cok merak ettim sizi.. Msj attim sana ama iletilmedi .. Girmiyor musun nete ?[/QUOTE]
Bitanm tekrar yolla benim tel bozuldu esimden görüyorum bitek sen yinemesaj at bana

Tasima için tutulacak canim evi toplamasi yerleştirmesi zor olacak temizlik içinde birini tutacagiz KV gelirde eli çok agir adami catlatiyor bide benim bir saatte yaptigimi o uç gün yapar bide gidince evini topladim evini yerleştirdim yoruldilum belin agriyo der iki yol söyler bunu annem gelir asla dayanamaz annemede yüklenmek istemiyorum hayirlisi artik bir şekilde idare edecegim

Uçağa baktik canim gidiş sadece 500 TL felan esimde arabayla gideriz dedi bende calismiyorum birşey diyemedim oyuzden

Uçağa baktik canim gidiş sadece 500 TL felan esimde arabayla gideriz dedi bende calismiyorum birşey diyemedim oyuzden
Cnm gitmeseniz olmaz mı peki bu senelik doğumdan sonra giderdiniz hem bebisi görmüş olurlardı :)
Boşver cnm tek derdin bu olsun adam tutarsan temizlikçi tutarsan her şey hallolur inşallah merak etme cnm ama mecbur illa ki yorgunluk olcak cnm

Off arkadaşlar ben çok korkuyorum ya bu prolaktin hormonu yüksekliği be hipofiz tumorunden dolayı da olabiliyormuş doktorun verdiği ilacı kullananların bi çoğu da yan etkilerinden dolayı bırakmak zorunda kalmış ilacı inşallah kullanabilirim de değerim düşer stres hormonuymus strese girdikçe yükseliyomus bebek sahibi olmak ne zormuş ya (((

Canim stres yapma lütfen ilaçlar ini kullan düşecektir hormon merak etme bu arada incir yeme oda yukseltiyormus Rabbim dermani olmayan şeyler vermesin seninki geçici bir süreç bu kadar sabrettin bir iki ay ilaclarini kullan ondan sonra inş.kavucaksin bebegine

Gecmis olsun canim.. Evet guatir da etkiliyor .. Ama canini sıkma düzelir hersey.. İlacla duzelebilecek seyler T tostos16 cugumunda dedigi gibi :) bak benim.polikistlik gececek birsey degil.. Her cocukta aynisi olcak galiba ..

Tam
Bitanemsin"_Ravzaa_, post: 47767924, member: 753146"]Geldim canim benim :) giremedim ya köylerdeydim cekmiyor orda da .. Cok merak ettim sizi.. Msj attim sana ama iletilmedi .. Girmiyor musun nete ?
Bitanm tekrar yolla benim tel bozuldu esimden görüyorum bitek sen yinemesaj at bana[/QUOTE]
Tamam canim atiyorum ama hic girmiyorsn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…