Biz Bize Yeteriz...

Uçağa baktik canim gidiş sadece 500 TL felan esimde arabayla gideriz dedi bende calismiyorum birşey diyemedim oyuzden
Ayy canim benim yaa .. Dinlene dinlene gidersen birsey olmaz sanirim .. Allah yardimcin olsun canim tasinma konusunda .. Ev toplamak hic kolay degil.. Bence sen kimin ne dedigini nasil davrandigini hic dusunme .. Cunku zor bir hamileligin var .. Yegenimiz bir dogsunda herseyi kendin yaparsin :)) ama bebegin icin sabret kv dene filan ,bir iş bile yapsa kâr sayarsin :) birazda naza ver doktor dikkat et dedi filan de :) yani hamile oldugunu unutma :)

Gecmis olsun canim.. Evet guatir da etkiliyor .. Ama canini sıkma düzelir hersey.. İlacla duzelebilecek seyler T tostos16 cugumunda dedigi gibi :) bak benim.polikistlik gececek birsey degil.. Her cocukta aynisi olcak galiba ..
Çok geçmis olsun cnm sana da benim de aslında geçecek bişey değil galiba çünkü prolaktin hormonu stresle yükseliyormuş e gelde stres olma dünden beri zaten o kadar canım sıkkın ki malesef olmuyo bi türlü kafamdan atamıyorum
Hele ki bu hormon beyinin arkadaki hipofiz tumorunden de dolayıyukselebiliyormus ve doktorun verdiği ilaçları yan etkilerinden dolayı kulllanamayanlar varmış korkum stresim daha da arttı napcam bilmiyorum daha film de var

Hersey Allahtan canim .. Demekki nasip degilmis ki engeller cikiyor .. Bak bana 16 aydir gebelik olmuyor suan iyiki olmamis diyrm .. Herseyde bir sebep var ama biz bilmiyoruz acele ediyoruz.. Bizim elimizde degil ki hastaligi veren de Rabbim şifayi verende .. Hamdolsun bugünümede deyip tedavine bak bence .. Bu arada bir aktarada gitmeni tavsiye ederim ,ama ilgili ve bilgili bir aktar olsun .. Onlarda ayni doktor gibi önerdikleri otlar filan oluyor. Hem dogal seylerden zarar gelmez. :) hemde gercekten faydalari oluyor ..

Mrb kızlar..bugün adet oldum 3 gün gecikmeyleincir kürüne başlayacağım bu ay...bakalım hayırlısı artık iki haftadır dıyetteydim ..3 kilo vermişim

Canım stres yapma lütfen ..hersey yoluna gırer.

Saol canm bnm iste bu hafta sonuna kadar tasinip tasinmayacagimiz belli olacak

Gidicem cnm en yakın zamanda haklısın veren de Allah alan da üzülmemek lazım ama engelleyemiyorum eşim de üzülüyo bana üzülme diyo ama ben anlıyorum o da üzülüyo bizim de artık 10 aydir falan olmuyor cnm öncesinde düşünmüyorduk şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez yapardım ama ne biliyim böyle olacağını

Mrb kızlar..bugün adet oldum 3 gün gecikmeyleincir kürüne başlayacağım bu ay...bakalım hayırlısı artık iki haftadır dıyetteydim ..3 kilo vermişim
Ben de bitkisele geçicem bakalım incir kuru üzüm havuç maydanoz dere otu falan süt hormonunun daha da artiriyomus onları yemem artık aktarciya sorcam ona göre hormon duzenleyici şeyler içicem doktor ilacı verene kadar belki düşürürüm ne güzel sen vermişsin ben de 1 kilo almışım:))

İnsallah cnm ya inşallah kendimi hiç bu kadar karamsar görmemiştim hiç iyi şeyler getiremiyorum aklıma o kadar canım sıkkın ki neyse ki ailem geldi memleketten de aklıma getirmiyorum iyi oluyo aynen incir maydanoz kuru üzüm havuç falan artiriyomus hep yemem artık olsun da yeter ki
İlacı verene kadar bitkisel kürlerle düşürmeye calisiyim bakalım inşallah düşer

hedef 7 kilo daha canım .bencede bitkisel daha faydalı .faydasanı gorecegımıze innamıyorum

Kızlar hsg çektirdim bugün iki tüpüm de hem tıkalı hemde yapışıkmış açtılar çok şükür öyle çok bi ağrısıda yok korkulacak bişi yok :) doktor boşuna uğraşmışsınız aylardır imkansızmış dedi artık şansımız arttı çok şükür ama bu ay korunun dedi onu anlamadım ya hep hsg çekilip o ay hamile kalanları okudum o doktor biz önermiyoruz gebelik ihtimali çok yüksek ama geneli düşüyor çünkü yumurtaların ilaç ve radyasyon görüyor önemli olan sağlıklı bebek dedi kafam karıştı

Bide eşime kendi doktoru proxed Plus diye bi vitamin verdi 142 lira aldım onuda Çakşır suyu keçi boynuzu pekmezi proxed Plus acayip bişi oldu yer yerinden oynıcak bu ay

Aay geçmiş olsun canim Rabbim çabucak kavustursun bebeginize artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…