Biz Bize Yeteriz...

Fazlasıyla katılıyorum canm sana. Hayırlısı olsn inşallah

Yok ben denedim akmıyo canım ama öksürmücen gülmücen basınç yapmıcan fışkırtırsın valla hahahahah
Çok durmadım ama 5 dk falan durabildim boynum ağrıdı :)
Bende denedim o pozisyonda il8skiye girdik o pozisyonda bosaldi kaldim ole akmadi valla kalkinca falanda ama yine tutmadi bizdr o pozisyon

Fazlasıyla katılıyorum canm sana. Hayırlısı olsn inşallah
Amin insallah nedense 100 kadindan 99una sorduk diye kamu spotu yapsalar hepside umursamdigim ay oldu derler..
Bide sole dusunelim tek gecelik ilisklilerde oluyo. Ilkgeceden hamile kalanda oluyo .demekki isin sirri umursamamak...

Son düzenleme:
Amin insallah nedense 10 kadindan 99una sorduk diye kamu spotu yapsalar hepside umursamdigim ay oldu derler..
Bide sole dusunelim tek gecelik ilisklilerde oluyo. Ilkgeceden hamile kalanda oluyo .demekki isin sirri umursamamak...
Buna da fazlasıyla katılıyorum işte bende takmadığım ay kaldım çünki :)

Buna da fazlasıyla katılıyorum işte bende takmadığım ay kaldım çünki :)
Bende hic takmadim diyebilirimtaki hergun damla kadar gelen beyaz akintimi fark edene kadr bir damla gelip arkasindan su gibi akintiya donuo bunu fark ettim kasikta batma yasadim 3gce boyuncada midem asiri yandi biberli aci seyler yemedigim halde sonra gunduzleri yanmaya basladi ve iste ozmn takmaya basladim farkli biseylerin oldunun farkina vardim..

Canm sen hamile kaldın mı kalcn mı ben anlayamadım

Kızlar sizde göğüsünüzü sıkınca ucundan şeffaf veya beyaz bi sıvı geliyo mu? Benim sadece sıkınca geliyo. Doktora gitmiştim sıkınca gelmesi problem değil demişti ama içimde kurt var sizde de oluyo mu merak ettm

Benim bu ay adetim gelirse bi gidip hormonlara baktırayım ben en iyisi. Ama şöyle bi durum var ki bu sıvı sıkınca gelirken ben hamile kalmıştımm demekki engel değil hamileliğe

Benim bu ay adetim gelirse bi gidip hormonlara baktırayım ben en iyisi. Ama şöyle bi durum var ki bu sıvı sıkınca gelirken ben hamile kalmıştımm demekki engel değil hamileliğe
Emzirirken hamile kalan kadınlar var döllenme olabir de olmayabilir de ama prolaktin yüksekliği süreci uzatabilir benim gibi en kısa zamanda halime kalmak istiyorsan hormon testi yaptırmanı öneririm ve meme cerrahisine görünmeni sadece hormonlarla alakalı olmayabilir insanız sonuçta herşey bizim için tedbirli olmakta fayda var

Doğru söylüyorsun canım baktırmak lazm prolaktine inşallah gidicem adet olursam :)

İnsallah adet olmayiz da baktirmak zorunda kalmayiz :)) adet olursam bende baktirmayi dusunuyrm bayramdan once olurum sanirim
Bende öyle canım gecen ay 31 inde geldi bu ay 30 unda bekliyorum bikaç aydır bi gün önce geliyor. İnşallah olmayız tabi :) senin kaçında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…