- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Fazlasıyla katılıyorum canm sana. Hayırlısı olsn inşallahAyagi diksende bi ise yaramio kizlar 1 sene boyunca 9 ayim ayagimi dikmekle gecmistir hep 20 dakaika ayagimi havada tutardim kalkmazdim sabah dusumu alirdim olucak olduktan sonra he turlu olur mayis ayinda ben pek umursamadim olursa olur dedim yattim iliskide ole bir gun birak bigun devam et gibi duzenli olmadi .ben erken yumurtlarim yumurtladigimi bile fark etmedim takip etmedim. Bir hafta hic iliskiyede girmedimiz oldu .yani olcak olduktan sonra her turlu olur.cok sukur kist falan yoksa bu ay korunali tam bir yil oldu esimin dogum gununde birakmistik korunmayida olursa ona en guzel hediye bebek haberi olacak. Dogdugundada benim dogum gunu hediyem hemde evlilik yildonumu hediyem olucak ....
Bende denedim o pozisyonda il8skiye girdik o pozisyonda bosaldi kaldim ole akmadi valla kalkinca falanda ama yine tutmadi bizdr o pozisyonYok ben denedim akmıyo canım ama öksürmücen gülmücen basınç yapmıcan fışkırtırsın valla hahahahah
Çok durmadım ama 5 dk falan durabildim boynum ağrıdı :)
Ayy ben dayanamam kiiYok ben denedim akmıyo canım ama öksürmücen gülmücen basınç yapmıcan fışkırtırsın valla hahahahah
Çok durmadım ama 5 dk falan durabildim boynum ağrıdı :)
Amin insallah nedense 100 kadindan 99una sorduk diye kamu spotu yapsalar hepside umursamdigim ay oldu derler..Fazlasıyla katılıyorum canm sana. Hayırlısı olsn inşallah
Buna da fazlasıyla katılıyorum işte bende takmadığım ay kaldım çünki :)Amin insallah nedense 10 kadindan 99una sorduk diye kamu spotu yapsalar hepside umursamdigim ay oldu derler..
Bide sole dusunelim tek gecelik ilisklilerde oluyo. Ilkgeceden hamile kalanda oluyo .demekki isin sirri umursamamak...
Bende hic takmadim diyebilirimtaki hergun damla kadar gelen beyaz akintimi fark edene kadr bir damla gelip arkasindan su gibi akintiya donuo bunu fark ettim kasikta batma yasadim 3gce boyuncada midem asiri yandi biberli aci seyler yemedigim halde sonra gunduzleri yanmaya basladi ve iste ozmn takmaya basladim farkli biseylerin oldunun farkina vardim..Buna da fazlasıyla katılıyorum işte bende takmadığım ay kaldım çünki :)
Canm sen hamile kaldın mı kalcn mı ben anlayamadımBende hic takmadim diyebilirimtaki hergun damla kadar gelen beyaz akintimi fark edene kadr bir damla gelip arkasindan su gibi akintiya donuo bunu fark ettim kasikta batma yasadim 3gce boyuncada midem asiri yandi biberli aci seyler yemedigim halde sonra gunduzleri yanmaya basladi ve iste ozmn takmaya basladim farkli biseylerin oldunun farkina vardim..
Cnm sat 1 mayis 28 mayis beklenen adetti gelmedi test yaptim cift czgiyi silikte olsa gordum ama daha kan vermedim bidaha testte yapmadim :)Canm sen hamile kaldın mı kalcn mı ben anlayamadım
Ooh maşallah baya geçmş bence varki bişey böyle oldu. Hadi inşallah bakalım. Ee ne zaman öğreneceksinCnm sat 1 mayis 28 mayis beklenen adetti gelmedi test yaptim cift czgiyi silikte olsa gordum ama daha kan vermedim bidaha testte yapmadim :)
Bu hafta insallah ogrenicem doktora gidip cnm ay insallah vardir cnm hic bunlari yasamadim benOoh maşallah baya geçmş bence varki bişey böyle oldu. Hadi inşallah bakalım. Ee ne zaman öğreneceksin
Sikma cnn hic denemrdim ama bi prolaktin hormonuna baktir derimKızlar sizde göğüsünüzü sıkınca ucundan şeffaf veya beyaz bi sıvı geliyo mu? Benim sadece sıkınca geliyo. Doktora gitmiştim sıkınca gelmesi problem değil demişti ama içimde kurt var sizde de oluyo mu merak ettm
Emzirirken hamile kalan kadınlar var döllenme olabir de olmayabilir de ama prolaktin yüksekliği süreci uzatabilir benim gibi en kısa zamanda halime kalmak istiyorsan hormon testi yaptırmanı öneririm ve meme cerrahisine görünmeni sadece hormonlarla alakalı olmayabilir insanız sonuçta herşey bizim için tedbirli olmakta fayda varBenim bu ay adetim gelirse bi gidip hormonlara baktırayım ben en iyisi. Ama şöyle bi durum var ki bu sıvı sıkınca gelirken ben hamile kalmıştımm demekki engel değil hamileliğe
Doğru söylüyorsun canım baktırmak lazm prolaktine inşallah gidicem adet olursam :)Emzirirken hamile kalan kadınlar var döllenme olabir de olmayabilir de ama prolaktin yüksekliği süreci uzatabilir benim gibi en kısa zamanda halime kalmak istiyorsan hormon testi yaptırmanı öneririm ve meme cerrahisine görünmeni sadece hormonlarla alakalı olmayabilir insanız sonuçta herşey bizim için tedbirli olmakta fayda var
İnsallah adet olmayiz da baktirmak zorunda kalmayiz :)) adet olursam bende baktirmayi dusunuyrm bayramdan once olurum sanirimDoğru söylüyorsun canım baktırmak lazm prolaktine inşallah gidicem adet olursam :)
Bende öyle canım gecen ay 31 inde geldi bu ay 30 unda bekliyorum bikaç aydır bi gün önce geliyor. İnşallah olmayız tabi :) senin kaçındaİnsallah adet olmayiz da baktirmak zorunda kalmayiz :)) adet olursam bende baktirmayi dusunuyrm bayramdan once olurum sanirim
Benimde 30 haziran :) beklenen ama erkende olabilirim progestan bitince oluyorum hemenBende öyle canım gecen ay 31 inde geldi bu ay 30 unda bekliyorum bikaç aydır bi gün önce geliyor. İnşallah olmayız tabi :) senin kaçında
Protestan ne işe yarıyo cnmBenimde 30 haziran :) beklenen ama erkende olabilirim progestan bitince oluyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?