- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.681
Test yapmadan bilemezsin cnm bence yap hemen en azından korkun olmaz oldu mu olmadı mı diyeInsallah yaa. Esim de ben de cok umutluyduk. Ama olmucaj heralde
Ya aslinda bu sabah da cok cok az bi sarili kahve gbi geldi. Ama cok cok azdi. Aynisinin biraz daha coguydu bu aksam. Bilemedm ki. Mesela sabah ve aksamki kahve akinti arasinda gun icinde sari akintm oldu suluYarına herşey belli olur zaten canım adetse kırmızıya döner yerleşmeyse hafif kahve leke şeklinde devam eder hayırlısı bakalım
Cnm sende rahim filminden sonraki ilk ilişkide kasik agrisi oldu mu bende bayagi oldu yaYarına herşey belli olur zaten canım adetse kırmızıya döner yerleşmeyse hafif kahve leke şeklinde devam eder hayırlısı bakalım
gecmiş olsun Canım ... Ben incir kürüne başladım kafam rahat bu ay uğraşmayacağımHmm sagol cnm degusikmis :) Biz de eşimle bugünü değerlendirdik ve sanırım filmden kasik ağrım var uzaniyorum bakalım hayırlısı
Neden cnm :) ben artık olsun da hayirli saglikli çektiklerime değsin diyorum inşallah bazı doktorlar iliskiye girmeyin demiş ama bizim doktor hiç bişey demedi ilacı kullanırken hamile kalıp sorun yaşamayan oldu mu ki acaba çok merak ediyorumgecmiş olsun Canım ... Ben incir kürüne başladım kafam rahat bu ay uğraşmayacağımoluruna bırakacağım zaten yaz çocuğu olmasını ıstemıyorum
Canım bilmiyorumkiNeden cnm :) ben artık olsun da hayirli saglikli çektiklerime değsin diyorum inşallah bazı doktorlar iliskiye girmeyin demiş ama bizim doktor hiç bişey demedi ilacı kullanırken hamile kalıp sorun yaşamayan oldu mu ki acaba çok merak ediyorum
Benim film çekildikten sonra hiç ağrım olmadı canım filmden sonraki 4 ve 5. Günler ilişki oldu tam da yumurtlama günümdüCnm sende rahim filminden sonraki ilk ilişkide kasik agrisi oldu mu bende bayagi oldu ya
Bence sen hamilesin canm demedi deme test yapmalisinYa aslinda bu sabah da cok cok az bi sarili kahve gbi geldi. Ama cok cok azdi. Aynisinin biraz daha coguydu bu aksam. Bilemedm ki. Mesela sabah ve aksamki kahve akinti arasinda gun icinde sari akintm oldu sulu
Test yaptm negatf ciktiBence sen hamilesin canm demedi deme test yapmalisin
Yumurtlamanin ustunden ne kadar gecti canmTest yaptm negatf cikti
Tam hangi gun yumustladm bilmiyorm . Ama takvime gore 17 gun gectiYumurtlamanin ustunden ne kadar gecti canm
Adet gelmedigi surece hersry olabilir canm umidini kesmeTam hangi gun yumustladm bilmiyorm . Ama takvime gore 17 gun gecti
YaaTest yaptm negatf cikti
Bugün moralman kötüyüm biraz ablam gitmem gereken biyere gidemiyorum maalesef. Midemde ağrı var üşüyorum garibimZelGN Canım nasılsın
Sakin ol Canım moralini düşürme oyle yoluna gırer sıkıntı ne ıseBugün moralman kötüyüm biraz ablam gitmem gereken biyere gidemiyorum maalesef. Midemde ağrı var üşüyorum garibim
garibim yani sen nasılsın
Orası belli olmaz canım kanama gelmediği sürece ümit var az daha bekle gelmezse tekrarlarsın testi3gun gecikti olsaydi testte cikardi heralde. Silik çizgi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?