Biz Bize Yeteriz...

Yarına herşey belli olur zaten canım adetse kırmızıya döner yerleşmeyse hafif kahve leke şeklinde devam eder hayırlısı bakalım

Yarına herşey belli olur zaten canım adetse kırmızıya döner yerleşmeyse hafif kahve leke şeklinde devam eder hayırlısı bakalım
Ya aslinda bu sabah da cok cok az bi sarili kahve gbi geldi. Ama cok cok azdi. Aynisinin biraz daha coguydu bu aksam. Bilemedm ki. Mesela sabah ve aksamki kahve akinti arasinda gun icinde sari akintm oldu sulu

Hmm sagol cnm degusikmis :) Biz de eşimle bugünü değerlendirdik ve sanırım filmden kasik ağrım var uzaniyorum bakalım hayırlısı
gecmiş olsun Canım ... Ben incir kürüne başladım kafam rahat bu ay uğraşmayacağım oluruna bırakacağım zaten yaz çocuğu olmasını ıstemıyorum

gecmiş olsun Canım ... Ben incir kürüne başladım kafam rahat bu ay uğraşmayacağım oluruna bırakacağım zaten yaz çocuğu olmasını ıstemıyorum
Neden cnm :) ben artık olsun da hayirli saglikli çektiklerime değsin diyorum inşallah bazı doktorlar iliskiye girmeyin demiş ama bizim doktor hiç bişey demedi ilacı kullanırken hamile kalıp sorun yaşamayan oldu mu ki acaba çok merak ediyorum

Canım bilmiyorumkibence dene oyle cıddı bır sorun olsaydı doktorun söylerdi bence

[QUOTE="Hayaller_hayatlar, post: 47892613, member: 74biliyorn gecikti olsaydi testte cikardi heralde. Silik çizgi bile yok[/QUOTE]
Canm daha da gecikirse kan ver testler bazen yanilta biliyor.3 4 gun daha gecirse vardr birseyler bence.bi arkadasimin on gun geciktigi halde testte cikmamisti kan verince cikti.hayirlisi olsn hakkinda ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…