- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.701
Aaaa moral bozmak yok hayırlısı böyleymiş demek ki tatlım biz bilemeyiz kiBugün moralman kötüyüm biraz ablam gitmem gereken biyere gidemiyorum maalesef. Midemde ağrı var üşüyorum garibim
garibim yani sen nasılsın
Bende seni merak ettm abla.görünmüyorsn hiç. Moraller nasıl :)Sakin ol Canım moralini düşürme oyle yoluna gırer sıkıntı ne ıseben ıyıyım yoktun merak ettım seni
Vardır rabbimin bi.bildiği tabikide ablacm bunada şükür. Tarçın baharat fazla.kullanmamaya çalışıyorum ablacm sütte çok gaz yapıyoAaaa moral bozmak yok hayırlısı böyleymiş demek ki tatlım biz bilemeyiz ki
Ballı tarçınlı süt yap iç hemen canım direncin artar hem midene iyi gelir
Allah Şafi adıyla şifa versin inşaAllah canımVardır rabbimin bi.bildiği tabikide ablacm bunada şükür. Tarçın baharat fazla.kullanmamaya çalışıyorum ablacm sütte çok gaz yapıyo
Cnm olan oldu artık hayırlısı diyorum :)))Canım bilmiyorumkibence dene oyle cıddı bır sorun olsaydı doktorun söylerdi bence
Cnm hemen ümidini kesme böyle ilk negatif çıkıp sonra pozitif de çıkabiliyor adet olmadın dimi dahaTest yaptm negatf cikti
Benim bel ağrım var ya bide sulu akıntım korkuyorum enfeksiyon olmamıştır inşaAllah gebelik belirtisi için çok erken çünkü ama döllenme aşamasında olurmu böyle fikrim yokCnm olan oldu artık hayırlısı diyorum :)))
Ama filmden mıdır nedir çok fena kadıköy ağrım oldu off bilmiyorum ki Allah gönlümuze göre hayırlısını versin cnm :)
Canm kendini cok yipratiyorsun daha adet olmamissin bile bu kadar stresi hic bir vucud kaldiramax.sunu unutma rabbim hicbir kulunun kotulugunu istemez annelere yuzde bir merhamet varsa yuzde doksan dokuzu rabbimde elbet herseyde vardr bi hayir sabir ve duayla bekleKahve akintm tekrar geldi kie yakindir. Saatlerdir agliyorum. esim uyuyo gececiydi. Cok yoruldum. Doktor pesinde kosacak gucum yok. O stresi de kaldiramicam. Gercekten o kdr kotuyum ki
Gercekten cok yoruldm kaldiramiyorumCanm kendini cok yipratiyorsun daha adet olmamissin bile bu kadar stresi hic bir vucud kaldiramax.sunu unutma rabbim hicbir kulunun kotulugunu istemez annelere yuzde bir merhamet varsa yuzde doksan dokuzu rabbimde elbet herseyde vardr bi hayir sabir ve duayla bekle
Canım lütfen ama yapma böyle hayırlısını dile her zaman hem daha bişi belli değil seda yı hatırla günlerce kahve akıntısı oldu adet olcam diye dolandı buralarda sakin ol tatlım hayırlısı olsun diye dua etKahve akintm tekrar geldi kizlar adet de yakindir. Saatlerdir agliyorum. esim uyuyo gececiydi. Cok yoruldum. Doktor pesinde kosacak gucum yok. O stresi de kaldiramicam. Gercekten o kdr kotuyum ki
Kahve akintim devam ediyo ara ara. Hala kanamam gelmediCanım lütfen ama yapma böyle hayırlısını dile her zaman hem daha bişi belli değil seda yı hatırla günlerce kahve akıntısı oldu adet olcam diye dolandı buralarda sakin ol tatlım hayırlısı olsun diye dua et
umut vermek te istemiyorum ama canım test yerleşme bitmediği için negatif çıkmış olabilir resmini atarmısın çok silikte olsa hiç mi çizgi yok kontrast yapıp falan bakalım resmeKahve akintim devam ediyo ara ara. Hala kanamam gelmedi
Hic cizgi gormedm ki ben canim.umut vermek te istemiyorum ama canım test yerleşme bitmediği için negatif çıkmış olabilir resmini atarmısın çok silikte olsa hiç mi çizgi yok kontrast yapıp falan bakalım resme
resmini çekip renkleri tersine çevirmeyi denedinmi çok silikse çizgi o şekilde görünüyor geneldeHic cizgi gormedm ki ben canim.
Sabah cektigim fotoyu simdi denedm oyle. Ama hicbi efektte 2. Cizgi cikmiyoresmini çekip renkleri tersine çevirmeyi denedinmi çok silikse çizgi o şekilde görünüyor genelde
Ben daha çok erken diyorum demekki sende hemen cikmiyo bazılarında adete 1 hafta kala bile testte çıkıyo bazılarında 10 gün geçiyo öyle çıkıyo demekki senin için erken daha kan verdin mi bi de kan ver istersenKizlar camasirima gelen hicbisi yok hala. Sadece peceteye geliyo wc de. O da az. Kanamaya donmedi. Nette arastirdim epey. Bu durumda olan neredeyse herkes sonunda hamile olduguni ogrenms. Ama sabah test yaptm negatifti. Ne dersiniz
Yumurtlama zamanindamisin cnm belki de ondandır bende korkuyorum vallahi enfeksiyon kapcam diye ayağım Üşüyo mesela yaz günü çorap giyiyorum mecbur cnm belki gece açıkta kalıyo sundur da ondan da olabilir dikkat et bebek düşündüğümüz için soğuktan korumamız lazım kendimizi bende önce yorgan çıkarttım bugün pike kullanıyoduk baktım artık üşüyorum yorgan çıkarttım biraz da bahçe katında oturuyoruz esiyor ondanBenim bel ağrım var ya bide sulu akıntım korkuyorum enfeksiyon olmamıştır inşaAllah gebelik belirtisi için çok erken çünkü ama döllenme aşamasında olurmu böyle fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?