Biz Bize Yeteriz...

Bugün moralman kötüyüm biraz ablam gitmem gereken biyere gidemiyorum maalesef. Midemde ağrı var üşüyorum garibim
garibim yani sen nasılsın
Aaaa moral bozmak yok hayırlısı böyleymiş demek ki tatlım biz bilemeyiz ki
Ballı tarçınlı süt yap iç hemen canım direncin artar hem midene iyi gelir

Aaaa moral bozmak yok hayırlısı böyleymiş demek ki tatlım biz bilemeyiz ki
Ballı tarçınlı süt yap iç hemen canım direncin artar hem midene iyi gelir
Vardır rabbimin bi.bildiği tabikide ablacm bunada şükür. Tarçın baharat fazla.kullanmamaya çalışıyorum ablacm sütte çok gaz yapıyo

Vardır rabbimin bi.bildiği tabikide ablacm bunada şükür. Tarçın baharat fazla.kullanmamaya çalışıyorum ablacm sütte çok gaz yapıyo
Allah Şafi adıyla şifa versin inşaAllah canım
Ben de acayipim ovulasyondan beri akıntım bitmedi sulu sulu geliyor belim fena ağrıyor oturunca Kasıklarım sıkışmış gibi hissediyorum ağrı yapıyor keşke içerde neler olduğunu görebilseydik

Cnm olan oldu artık hayırlısı diyorum :)))
Ama filmden mıdır nedir çok fena kadıköy ağrım oldu off bilmiyorum ki Allah gönlümuze göre hayırlısını versin cnm :)
Benim bel ağrım var ya bide sulu akıntım korkuyorum enfeksiyon olmamıştır inşaAllah gebelik belirtisi için çok erken çünkü ama döllenme aşamasında olurmu böyle fikrim yok

Kahve akintm tekrar geldi kizlar adet de yakindir. Saatlerdir agliyorum. esim uyuyo gececiydi. Cok yoruldum. Doktor pesinde kosacak gucum yok. O stresi de kaldiramicam. Gercekten o kdr kotuyum ki

Kahve akintm tekrar geldi kie yakindir. Saatlerdir agliyorum. esim uyuyo gececiydi. Cok yoruldum. Doktor pesinde kosacak gucum yok. O stresi de kaldiramicam. Gercekten o kdr kotuyum ki
Canm kendini cok yipratiyorsun daha adet olmamissin bile bu kadar stresi hic bir vucud kaldiramax.sunu unutma rabbim hicbir kulunun kotulugunu istemez annelere yuzde bir merhamet varsa yuzde doksan dokuzu rabbimde elbet herseyde vardr bi hayir sabir ve duayla bekle

Kahve akintm tekrar geldi kizlar adet de yakindir. Saatlerdir agliyorum. esim uyuyo gececiydi. Cok yoruldum. Doktor pesinde kosacak gucum yok. O stresi de kaldiramicam. Gercekten o kdr kotuyum ki
Canım lütfen ama yapma böyle hayırlısını dile her zaman hem daha bişi belli değil seda yı hatırla günlerce kahve akıntısı oldu adet olcam diye dolandı buralarda sakin ol tatlım hayırlısı olsun diye dua et

Kizlar camasirima gelen hicbisi yok hala. Sadece peceteye geliyo wc de. O da az. Kanamaya donmedi. Nette arastirdim epey. Bu durumda olan neredeyse herkes sonunda hamile olduguni ogrenms. Ama sabah test yaptm negatifti. Ne dersiniz

Ya kızlar rahim filmi çekildim dostinexi verdiği gün ve 3 gün kanamam oldu dün de eşimle değerlendirdik belki tutar diye ama çok kasigim ağrıdı ve bugün de çok ağrım oldu temizlik yaptım çünkü ilacın etkisi iki gündür geçmiş gibiydi ama bugün neden bu kadar ağrım oldu ki korkuyorum bişey mi oldu acaba

Kizlar camasirima gelen hicbisi yok hala. Sadece peceteye geliyo wc de. O da az. Kanamaya donmedi. Nette arastirdim epey. Bu durumda olan neredeyse herkes sonunda hamile olduguni ogrenms. Ama sabah test yaptm negatifti. Ne dersiniz
Ben daha çok erken diyorum demekki sende hemen cikmiyo bazılarında adete 1 hafta kala bile testte çıkıyo bazılarında 10 gün geçiyo öyle çıkıyo demekki senin için erken daha kan verdin mi bi de kan ver istersen

Benim bel ağrım var ya bide sulu akıntım korkuyorum enfeksiyon olmamıştır inşaAllah gebelik belirtisi için çok erken çünkü ama döllenme aşamasında olurmu böyle fikrim yok
Yumurtlama zamanindamisin cnm belki de ondandır bende korkuyorum vallahi enfeksiyon kapcam diye ayağım Üşüyo mesela yaz günü çorap giyiyorum mecbur cnm belki gece açıkta kalıyo sundur da ondan da olabilir dikkat et bebek düşündüğümüz için soğuktan korumamız lazım kendimizi bende önce yorgan çıkarttım bugün pike kullanıyoduk baktım artık üşüyorum yorgan çıkarttım biraz da bahçe katında oturuyoruz esiyor ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…