- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.721
Yok kan vermedm. Cumayi beklicem. Bakalm nolcak merak ediyorm. Kanamaya donmedi. Hala umut var midirBen daha çok erken diyorum demekki sende hemen cikmiyo bazılarında adete 1 hafta kala bile testte çıkıyo bazılarında 10 gün geçiyo öyle çıkıyo demekki senin için erken daha kan verdin mi bi de kan ver istersen
Yok canım yumurtlama dönemim bitti koruyorum kendimi bebek düşünmeden öncede korurdum zaten noluyo bilmiyorum sol tarafım çok ağrıyor zor geldim eve uzandım şimdi ahhh dedirtecek kadar sancı gidiyor arada kasığıma moralim bozuluyorYumurtlama zamanindamisin cnm belki de ondandır bende korkuyorum vallahi enfeksiyon kapcam diye ayağım Üşüyo mesela yaz günü çorap giyiyorum mecbur cnm belki gece açıkta kalıyo sundur da ondan da olabilir dikkat et bebek düşündüğümüz için soğuktan korumamız lazım kendimizi bende önce yorgan çıkarttım bugün pike kullanıyoduk baktım artık üşüyorum yorgan çıkarttım biraz da bahçe katında oturuyoruz esiyor ondan
Ahh yavrum yaa hamile kalmak isteyenler 4 gözle o kahverengi lekeyi bekliyor yerleşme kanamasına benziyor anlattıkların canım hayırlısı olsun inşaAllah :))Yok kan vermedm. Cumayi beklicem. Bakalm nolcak merak ediyorm. Kanamaya donmedi. Hala umut var midir
Cnm kim neyi çok istersen Rabbim seni onunla sinarmis bunu unutma ve bana da sakın darılma daha hiç bi şekilde doktora gitmemiş sin daha doğal yollarla deniyosunuz bi bekle bi dur sabret her gün kendini dinliyorsun hepimiz burada kendimizi çok dinledigmiz oldu evet ama sen daha fazla dinliyorsun gibi geldi bana bırak akintini da kontrol etme bi kere olacak olacak zaten bunu biliyoruz ben de çok kendimi dinlediğim oldu ama inan ki artık ilaçlardan çok yıprandım için kendimi dinlemiyorum sadece korkuyorum inşallah daha fazla uğraşmam diye eğer senin bu seferde olmazsa kesinlikle bi doktora git ve kahve akinti dan bahset testlerini ol ona göre ya temizdir ya ilaç verir geçer böyle de kendini dinlemene gerek kalmaz emin ol kusura bakma kendine gelmen gerek her gece ağlayınca ne değişecek hiç bişey... çünkü biliyoruz ki alan da Allah veren de Allah ...Gercekten cok yoruldm kaldiramiyorum
Cnm hamilelikten şüphelenmiyosan büyük ihtimal enfeksiyon da olabilir küçücük şeylerden enfeksiyon kapiyoruz anlamadım ki belki bende ilişkiden enfeksiyon kaptım da kasigim ağrıyo olabilir de offYok canım yumurtlama dönemim bitti koruyorum kendimi bebek düşünmeden öncede korurdum zaten noluyo bilmiyorum sol tarafım çok ağrıyor zor geldim eve uzandım şimdi ahhh dedirtecek kadar sancı gidiyor arada kasığıma moralim bozuluyor
Ay evet ya o kahve akinti nasıl bişey bi bizde goreydik iyiydi :))Ahh yavrum yaa hamile kalmak isteyenler 4 gözle o kahverengi lekeyi bekliyor yerleşme kanamasına benziyor anlattıkların canım hayırlısı olsun inşaAllah :))
Canım hsg sonrası 4 ve 5. Gün ilişki oldu ve yumurtlama günlerimdi ama tutmuş olsa bile bunlar için çokkk erken değilmi daha 4 gün geçti daha ilişkinin üzerindenCnm hamilelikten şüphelenmiyosan büyük ihtimal enfeksiyon da olabilir küçücük şeylerden enfeksiyon kapiyoruz anlamadım ki belki bende ilişkiden enfeksiyon kaptım da kasigim ağrıyo olabilir de off
Var tabi ki cnm neden olmasın belki daha yerleşme lekesi devam ediyo bilemeyiz ki bünyede bünyeye değişiyorYok kan vermedm. Cumayi beklicem. Bakalm nolcak merak ediyorm. Kanamaya donmedi. Hala umut var midir
Oyle deme. O akintiyi gordugunde de adet mi diye dusunceksin.Ay evet ya o kahve akinti nasıl bişey bi bizde goreydik iyiydi :))
Cnm senin yanlış hatirlamiyosam galiba rahimde yapışıklık vardı doktor onu geçirmişti dimi yumurtlama gününü değerlendireli 4 5 gün mü oluyo cnm yumurtlama gününu de değerlendirmissin sonuçta ve sorunun da ortadan kalkmış belki de bişeyler vardır :) İnşallah ki vardır cnmCanım hsg sonrası 4 ve 5. Gün ilişki oldu ve yumurtlama günlerimdi ama tutmuş olsa bile bunlar için çokkk erken değilmi daha 4 gün geçti daha ilişkinin üzerinden
Ne biliyim cnm hiç görmediğim için merak da ediyorum :) hatta bazılarında olmuyomus yerleşme lekesi hıçOyle deme. O akintiyi gordugunde de adet mi diye dusunceksin.
Cnm neler yaşadın bilemeyiz tabi ki ben de çok strese giren biriyim ama strese girdim kafama takatim da ne oldu prolaktin hormonum yükselmiş ilaç verdi ilaç da mahvetti beni stresi atcaz bi kere kafamızdan ben her hamile kafandan duyduğum hiç beklemiyodum çok şaşırdım oluyo bi çok kişi beklemediği ay hamile kalıyo biz de bi rahatlasak bi kafamızı dinlemesek sabretmek olacak aslında çünkü yumurtaliklar olduğu sürece her zmn umut vardır cnmKizlar hepiniz hakkinizi helal edin cok basinizi agrittim burda biliyorum. Ama ben buyum. Hep boyleyim. Napsam degisemedm. Gecmsteki cekilerimden kalfi bende bu stres evham. O yuzden anlamaya calisin beni . Her seyi burada yazamiyorum malesef. Bu kdrini anlatabiliuorum
Tabiki canim. Yakinlarimiza anlatsak zaten olmaz ki. Ber kafadan bi ses cikar. Bakam nolcak kanamaya donerse haberdar ederm siziCnm neler yaşadın bilemeyiz tabi ki ben de çok strese giren biriyim ama strese girdim kafama takatim da ne oldu prolaktin hormonum yükselmiş ilaç verdi ilaç da mahvetti beni stresi atcaz bi kere kafamızdan ben her hamile kafandan duyduğum hiç beklemiyodum çok şaşırdım oluyo bi çok kişi beklemediği ay hamile kalıyo biz de bi rahatlasak bi kafamızı dinlemesek sabretmek olacak aslında çünkü yumurtaliklar olduğu sürece her zmn umut vardır cnm
Geçmişi unutmaya çalış ve stresten uzak tut kendini cnm yoksa hormonlar yükseliyor ve o da etkiliyor gebeliği benim yumurtaliklarim süt hormonu yüksekliğinden tembelmis artı guatr çıktı biye hepsi de stresten ...
Ayrıca burda kimsekimsenin başını ağrıtıyor burda biz birbirimizine derdini dinlemek için varız cnm yoksa ben buraya yazdıklarımı kendi yakınlarıma bile anlatmıyorum sadece size anlatıyorum
Tabiki canim. Yakinlarimiza anlatsak zaten olmaz ki. Ber kafadan bi ses cikar. Bakam nolcak kanamaya donerse haberdar ederm siziCnm neler yaşadın bilemeyiz tabi ki ben de çok strese giren biriyim ama strese girdim kafama takatim da ne oldu prolaktin hormonum yükselmiş ilaç verdi ilaç da mahvetti beni stresi atcaz bi kere kafamızdan ben her hamile kafandan duyduğum hiç beklemiyodum çok şaşırdım oluyo bi çok kişi beklemediği ay hamile kalıyo biz de bi rahatlasak bi kafamızı dinlemesek sabretmek olacak aslında çünkü yumurtaliklar olduğu sürece her zmn umut vardır cnm
Geçmişi unutmaya çalış ve stresten uzak tut kendini cnm yoksa hormonlar yükseliyor ve o da etkiliyor gebeliği benim yumurtaliklarim süt hormonu yüksekliğinden tembelmis artı guatr çıktı biye hepsi de stresten ...
Ayrıca burda kimsekimsenin başını ağrıtıyor burda biz birbirimizine derdini dinlemek için varız cnm yoksa ben buraya yazdıklarımı kendi yakınlarıma bile anlatmıyorum sadece size anlatıyorum
İnsallah donmez cnm bi kaç güne çıkar zaten inşallah sonuç yakınlarıma anlatsam bire bin katarlar valla geçen hafif geniş bişey giymiştim üstüme o da karnımı çıkarttı biraz bi akrabayla rastlastik hamile misin diyo sordu hemen soran bitmiyoki onlarda bende stres yapiyo tinlamamayi2ne zmn öğrencez bilmiyorumTabiki canim. Yakinlarimiza anlatsak zaten olmaz ki. Ber kafadan bi ses cikar. Bakam nolcak kanamaya donerse haberdar ederm sizi
Dikkat et kendine canim. Bebise de tabiKizlar mrb ara ara girip yazdiklarinizi okuyorum evi tasiyoruz tek basima toparliyorum çok yorucu geçiyor
Allaha emanet canim inş. Bisey olmaz bende korkuyorum ama benden başka yapacak kimse yok . sen nasil oldun daha iyimisinDikkat et kendine canim. Bebise de tabi
Bidaha hic gelmedi. en son wc ye gittigimde hoc yoktu. Agrim da yok. Temzlk de yaptm butun gun test negatf cikti diye. yuruyus yaptk esimle bide. Dus aldm hani sicak su falan getirirdi. Ama yok yok yok. Bi damla bile yokAllaha emanet canim inş. Bisey olmaz bende korkuyorum ama benden başka yapacak kimse yok . sen nasil oldun daha iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?