- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.741
Evet canım iki tüpüm de tıkalı ve yapışıktı açtılar bilmiyorum ki canım dinlemiycem kendimi diyorum ama sol kasığımda batma var yürürken bile fena batıyor ve arada sancı giriyor bunlar olunca dinlememek mümkün değil neler oluyor bilmiyorum hayırlısı artıkCnm senin yanlış hatirlamiyosam galiba rahimde yapışıklık vardı doktor onu geçirmişti dimi yumurtlama gününü değerlendireli 4 5 gün mü oluyo cnm yumurtlama gününu de değerlendirmissin sonuçta ve sorunun da ortadan kalkmış belki de bişeyler vardır :) İnşallah ki vardır cnm
Canım burda birbirimizi görmeden bi gönül bağı kurduk bence bu çok özel ve önemliKizlar hepiniz hakkinizi helal edin cok basinizi agrittim burda biliyorum. Ama ben buyum. Hep boyleyim. Napsam degisemedm. Gecmsteki cekilerimden kalfi bende bu stres evham. O yuzden anlamaya calisin beni . Her seyi burada yazamiyorum malesef. Bu kdrini anlatabiliuorum
Agrim da yok su an. Hayirlisi olsun artik. benim durumumda olan bicok kisi hamile kalmis onceki topiklerde gordum. Testim negatifti. Ama belki gec dollenmedr. Cnku onceki aylarda 31 32. Gunlerde geldigi olmustu. 4 gunum gecikti ama gecen aya gore gecikti aslinda. Ne dusuncemi sasirdim. Umudum var hala. Cunku kesildi akinti agrim yok. Hic kanamam olmadi.Kizlar bnm akintm kesildi. Eger adet gelirse yarin kesin gelmesi lazim
hadi hayırlısı olsun canım inşallah ama bak lütfen kırmızıya dönerse sakin ol sakın yıpratma kendini ama bence dönmeyecekKahve akintida 2. Gnum. Wcde peceteye geldi biraz yine. bu ne boyle yaa. Kanama degl ped koydum bi damla yok peceteye geliyo sadece.
yerleşme kanaması diyorlar canım ona bazı kadınlarda hemen hcg salgılanmaya başlıyor bazı kadınlarda ise yerleşme tamamlandıktan sonra sanırım sen 2. kategoriye giriyorsun :)Kahve akintida 2. Gnum. Wcde peceteye geldi biraz yine. bu ne boyle yaa. Kanama degl ped koydum bi damla yok peceteye geliyo sadece.
Gercekten mi yaa. Ben umudumu yitirmistim artk. Gelcrk heralde dedm. Ama agrim yok.yerleşme kanaması diyorlar canım ona bazı kadınlarda hemen hcg salgılanmaya başlıyor bazı kadınlarda ise yerleşme tamamlandıktan sonra sanırım sen 2. kategoriye giriyorsun :)
canım ben haziran ayı grubundan tanıyorum seni zaman zamanda bakıyorum buraya yasadıklarımız hemen hemen aynı.2 gün kahverengi leke geldi sonrada bebegi ögrendim çok şükür.ve bebekten 4 ay önce düzenim bozuldu ya once ya sonra adet oldum yani düzenin bozulmasıda gebeligin yaklaştıgını gösteriyor bu ay olmasazsa üzülme yakındır.ben ortada hicbir sebep yokken hic korunmadan yaklasık 12 yıl hamile kalamamış defalarca hsg laparoskopi histeroskopi asılama ve tüp bebek denemiş biriyim.artık cocugum olmuyor hayırlısi olsun dedikten 4 ay sonra hamile kaldım.kafandan at dendiginde insan sinir oluyor ama gercekten ise yarıyor.Rabbom sana ve dileyen tüm arkadaşlara en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin insallahGercekten mi yaa. Ben umudumu yitirmistim artk. Gelcrk heralde dedm. Ama agrim yok.
Bazen birden fazla yumurtlama okuyormus canim.Kızlar çok acayip şeyler yaşıyorum bu ay ben sabah uyandım kaç gündür olan akıntıdan ağrıdan eser yok sadece kasıklarımın içi acıyor hafif o kadar meraktan ovulasyon testi yaptım kopkoyu çıktı ana ben yumurtladım eminim hatta çatladı yumurtam bitti o iş noluyor yaa şimdi bi daha mı yumurtluycam yani anlamadım
Sagol canim allah razi olsun. Hatirladim seni. Ya pede gelmiyo sadece peceteye kahve geliyo silerken. O da sümük gibi uzayan ince bi akinti. senin de mi oyleydicanım ben haziran ayı grubundan tanıyorum seni zaman zamanda bakıyorum buraya yasadıklarımız hemen hemen aynı.2 gün kahverengi leke geldi sonrada bebegi ögrendim çok şükür.ve bebekten 4 ay önce düzenim bozuldu ya once ya sonra adet oldum yani düzenin bozulmasıda gebeligin yaklaştıgını gösteriyor bu ay olmasazsa üzülme yakındır.ben ortada hicbir sebep yokken hic korunmadan yaklasık 12 yıl hamile kalamamış defalarca hsg laparoskopi histeroskopi asılama ve tüp bebek denemiş biriyim.artık cocugum olmuyor hayırlısi olsun dedikten 4 ay sonra hamile kaldım.kafandan at dendiginde insan sinir oluyor ama gercekten ise yarıyor.Rabbom sana ve dileyen tüm arkadaşlara en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin insallah
Ama ben test yaptm negatftiS
Sagol canim allah razi olsun. Hatirladim seni. Ya pede gelmiyo sadece peceteye kahve geliyo silerken. O da sümük gibi uzayan ince bi akinti. senin de mi oyleydi
benim daha yogundu testide 6 gun gecince yaptım cok silik 2.çizgi çıkmıstıS
Sagol canim allah razi olsun. Hatirladim seni. Ya pede gelmiyo sadece peceteye kahve geliyo silerken. O da sümük gibi uzayan ince bi akinti. senin de mi oyleydi
Yani sen umit edebilirsin diyosunbenim daha yogundu testide 6 gun gecince yaptım cok silik 2.çizgi çıkmıstı
Cnm benimde ilişki sonrası oluyo kasik agrisi ya rahim filmi çektirdiğimiz için bence oraya baskı yapılınca böyle ağrı oluyo bence diyorum ben bi de sende doktor müdahale etmiş sorununu gidermek için ama bende sorun çıkmadı rahim imde ona rağmen ilişki sonrası bir gün boyu kasigim agridi ve bugün de ağrıyo ben filme veriyorum hayırlısı bakalım ama sen Ayrıca yumurtlama günlerini de değerlendirmissin sperm icerde 3 7 gun yasiyormus cnm ve dusunsene hamile kalmak istmeyen bayanlar neden ertrsi gunu hapi alip hamielligi onlemeye calisyor demekki 4 5 gun de bebek olusumu icin normal demek cunku sen herhangi bi gun degil yjmurtlama gununu degerlendirmissin ama benim daha yumurtlama günüme var daha benim filmden dolayı ya da haptan dolayı ağrım oluyoEvet canım iki tüpüm de tıkalı ve yapışıktı açtılar bilmiyorum ki canım dinlemiycem kendimi diyorum ama sol kasığımda batma var yürürken bile fena batıyor ve arada sancı giriyor bunlar olunca dinlememek mümkün değil neler oluyor bilmiyorum hayırlısı artık
Cnm bak ne güzel bi gelişme senin için inşallah devamı gelir aynen bence de geç döllenme oluyor sanırım cnm ondan böyle kan sonuçların çıktımı cnm sen kan aldırdın diye hatırlıyorum benAgrim da yok su an. Hayirlisi olsun artik. benim durumumda olan bicok kisi hamile kalmis onceki topiklerde gordum. Testim negatifti. Ama belki gec dollenmedr. Cnku onceki aylarda 31 32. Gunlerde geldigi olmustu. 4 gunum gecikti ama gecen aya gore gecikti aslinda. Ne dusuncemi sasirdim. Umudum var hala. Cunku kesildi akinti agrim yok. Hic kanamam olmadi.
sonuc ne olursa olsun ümit edilmeli tabi.ama daha önce yaşanmayan bu akıntı leke düzensizlik bana hamilelik getirdi hatta burdaki pekcok kisiye.sana neden getirmesinki.insallah su an bebek vardır yoksada vakti cok yakın benceYani sen umit edebilirsin diyosun
Kolay gelsin cmm Allah yardımcınız olsunKizlar mrb ara ara girip yazdiklarinizi okuyorum evi tasiyoruz tek basima toparliyorum çok yorucu geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?