Biz Bize Yeteriz...

Cnm ben senden de H Hayaller_hayatlar dan da ümitliyim bu ay bakalım sende de değişik etkiler var gibi ümit de vermek istemem belki de rahim deki sorun giderikdigindendir ama yumurtlama günü ilişkiye girmişsiniz bence var bişeyler hadi hayırlısı sen yine de kendini dinlemelere çalış ki belirtilerin net olsun cnm

Benim pek umudum yok açıkçası bu aydan içime öyle doğuyor yine de bilemeyiz
Yok canım ben hiç dinlemiyorum kendimi ama sancılar çok bariz Di aman enfeksiyon olmasında bebiş bi daha ki ay olsada olur içime öyle doğuyor zaten hayırlısı bakalım o kadar çok negatif gördüm ki umutlanmaya bile korkuyorum artık :)

Ah canim bende olcak saniyodum oyle doguyodu icime. Ama bak n3 hallere dustum. Beklicrz mecbur

Ne varmış ki halinde herkese oluyor bunlar hamile kalınca seda da konduramadı 9 gün bekledi aslında en iyisi de bu galiba sen farketmeden büyüyor içinde öğrendikten sonra stresi çok olmuyor
Ne varmış ki halinde herkese oluyor bunlar hamile kalınca seda da konduramadı 9 gün bekledi aslında en iyisi de bu galiba sen farketmeden büyüyor içinde öğrendikten sonra stresi çok olmuyor
Canim keske hamilelikten olsun raziyim herseye. Ama bilmiyorum yaa. Bugun gezi gemisindeydim. Eve donuyorum. Bakalm tekne salliyo ya. Gelirse gelir artk eve gittigimde

Ablacım sattan sonraki kaçıncı gün bugün? Bata.ne.kadar kaldı

Tahmini ne zaman yumurtladın abla? Testin koyu çıkıp silikleştiyse bdaha koyulaşması ancak gebelikten olur
27 Ağustos ta yumurtladım 28 inde çatladı canım ama gebelik için bat a az kala diyorlardı bu kadar erken koyu çıkmaz bence ya 2. Ye yumurtluyorum Nisan da olmuştu ya da hormonal başka bi durum var akşam eve gidince tekrar yapıcam ovu testi bakalım nasıl çıkacak

Hadi hayırlısı bakalım ablacm.
Bugün annemdeyim erişte yapıyoruz belim ağrıdı bugün.
Bulantılarımın nedenini buldum, aç kaldığım.için kusuyormuşm bide kötü bi koku alınca. Bazen öksürünce bile öğürüyorum. Sinir bozucu ama geçecek inşallah ablacm. Bayramdan sonraki hafta kontrolümüz var Allahın izniyle

S Sessiz_sedasiz in yerlesme kanamasi 3 gun gunde 1 kez olmus.
@svd1910 un yerlesme kanamasi bnm anlattigimdan daha yogun ve 2 gun olms.

Yani kisiden kisiye degisiyo demekki ve bende agri yok. 2 gun temzlk yaptm. Yürüyüş yaptm. bugun gemiye bindm gezi gemisi cok sallandi. Yoruldm falan. Artik gelir dedm. Gele gele 1 damla kahverengi geldi agrisiz. Kafayi yicem gercekten.

Canım bugün itibari ile kaç gün geçmiş oldu adetin 7 gün oluyorsa sabah bi test daha yap bence

Kendini çok yorma canım dikkatli ol dinlene dinlene yap işlerini gittiğiniz kontrolden resim isteriz bizde :) hayırlısı inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…