Biz Bize Yeteriz...

Aynen cnm bende de hiç umut yok nedense hayal gibi geliyor olacağını hiç sürünüyorum bile hayırlısı diyelim o zmn umutlar diğer aya cnm inşallah

Hayırlısı olsun canım şaşırdım ama denek hakikaten 10 gün beklemek lazımmış ebeler öyle diyor
Anneme sordum ben yerlesme icin. Bende oyle bisi olmadi hic dedi. Gelir diyodu ki geldi de. Bu ay caksir denicek esim. ben de maydonoz ve sute oturcam. Yine de olmazsa o zaman doktora gidicem. Kararimizi verdk.

Anneme sordum ben yerlesme icin. Bende oyle bisi olmadi hic dedi. Gelir diyodu ki geldi de. Bu ay caksir denicek esim. ben de maydonoz ve sute oturcam. Yine de olmazsa o zaman doktora gidicem. Kararimizi verdk.
çakşır mükemmel bişi Allah razı olsun zeliş ten sayesinde haberim oldu önceden 2 günde 1 zar zor ilişki olurken şimdi akşamı zor ediyoz

TESK.bitanem. dun evi temizledik bugün doktora gittim bebegin çok asagida olduğunu soyledi ayakta çok durma dedi
Cnm dinlene dinlene yap temizliğini çok da kimyasal kullanmadan yap bebiş doğunca daha güzel temizliğini yaparsın sonra şimdilik geciştirnmeye çalış cnm ne olur ne olmaz

çakşır mükemmel bişi Allah razı olsun zeliş ten sayesinde haberim oldu önceden 2 günde 1 zar zor ilişki olurken şimdi akşamı zor ediyoz
Abla nasıl güldüm yaaa :) haha ben sana didim demiii :)) o koşuyo şimdi peşinden tabi.eşin istekli olması sana da yansıyor :) sende unutuyosun neden ilişkiye girdiğini haha :)
Hemde gerçekten spermlere çok etkisi olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…