- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.781
Öyle yapıyorum zaten ani hareket edemiyorum batıyorr çok fena :)Kendini çok yorma canım dikkatli ol dinlene dinlene yap işlerini gittiğiniz kontrolden resim isteriz bizde :) hayırlısı inşaAllah
Aynen cnm bende de hiç umut yok nedense hayal gibi geliyor olacağını hiç sürünüyorum bile hayırlısı diyelim o zmn umutlar diğer aya cnm inşallahBenim pek umudum yok açıkçası bu aydan içime öyle doğuyor yine de bilemeyiz
Yok canım ben hiç dinlemiyorum kendimi ama sancılar çok bariz Di aman enfeksiyon olmasında bebiş bi daha ki ay olsada olur içime öyle doğuyor zaten hayırlısı bakalım o kadar çok negatif gördüm ki umutlanmaya bile korkuyorum artık :)
İnsallah olmazsın cnm hayırlısı bakalımAh canim bende olcak saniyodum oyle doguyodu icime. Ama bak n3 hallere dustum. Beklicrz mecbur
Normal cnm daha kaç gün sürdü ki iki üç gün değil mi normal bence korkma inşallah yerleşme uzun sürüyor demekkiYani kizlar hamilelik bile olsa normal mi yerlesme kanamasinin bu kadar surmesi. Pedde bisi yok. Sadece pecetede.
Hadi yaa baya bildiğin adet kanaması gibi yoğunmu yaniKizlar kirmizilar geldi. Sanirim temzlkte kendim8 zorladigi. Icin onceden geldi boyle. Bugun 1. Gun
Evet canim. Malesef.Hadi yaa baya bildiğin adet kanaması gibi yoğunmu yani
Anneme sordum ben yerlesme icin. Bende oyle bisi olmadi hic dedi. Gelir diyodu ki geldi de. Bu ay caksir denicek esim. ben de maydonoz ve sute oturcam. Yine de olmazsa o zaman doktora gidicem. Kararimizi verdk.Hayırlısı olsun canım şaşırdım ama denek hakikaten 10 gün beklemek lazımmış ebeler öyle diyor
Gelmemesi iyi canim ya aman gelmesin hala umut var yaniBidaha hic gelmedi. en son wc ye gittigimde hoc yoktu. Agrim da yok. Temzlk de yaptm butun gun test negatf cikti diye. yuruyus yaptk esimle bide. Dus aldm hani sicak su falan getirirdi. Ama yok yok yok. Bi damla bile yok
TESK.bitanem. dun evi temizledik bugün doktora gittim bebegin çok asagida olduğunu soyledi ayakta çok durma dediKolay gelsin cmm Allah yardımcınız olsun
Hadi yaa baya bildiğin adet kanaması gibi yoğunmu yani
çakşır mükemmel bişi Allah razı olsun zeliş ten sayesinde haberim oldu önceden 2 günde 1 zar zor ilişki olurken şimdi akşamı zor ediyozAnneme sordum ben yerlesme icin. Bende oyle bisi olmadi hic dedi. Gelir diyodu ki geldi de. Bu ay caksir denicek esim. ben de maydonoz ve sute oturcam. Yine de olmazsa o zaman doktora gidicem. Kararimizi verdk.
Cnm dinlene dinlene yap temizliğini çok da kimyasal kullanmadan yap bebiş doğunca daha güzel temizliğini yaparsın sonra şimdilik geciştirnmeye çalış cnm ne olur ne olmazTESK.bitanem. dun evi temizledik bugün doktora gittim bebegin çok asagida olduğunu soyledi ayakta çok durma dedi
2 günde bir de çok kız enerjinize maşallah cnmçakşır mükemmel bişi Allah razı olsun zeliş ten sayesinde haberim oldu önceden 2 günde 1 zar zor ilişki olurken şimdi akşamı zor ediyoz
aynen bende öyle yapıcam yesin şapı otursun yoksa olmaz başka türlü aklım gider benim hele 40 gün lohusalık ta şap şart2 günde bir de çok kız enerjinize maşallah cnmben benimkine bebiş olsun şap alcam sana diyorm
:)))) aynen ben şap olayında çok ciddiyim valla hele bi hamile kalayım bakalım :))))aynen bende öyle yapıcam yesin şapı otursun yoksa olmaz başka türlü aklım gider benim hele 40 gün lohusalık ta şap şart
İnşallah canım tez zamanda hayırlısı ile hamile kalırız :):)))) aynen ben şap olayında çok ciddiyim valla hele bi hamile kalayım bakalım :))))
Off bugün akşam son hapimi da alcam bakalım
Abla nasıl güldüm yaaa :) haha ben sana didim demiii :)) o koşuyo şimdi peşinden tabi.eşin istekli olması sana da yansıyor :) sende unutuyosun neden ilişkiye girdiğini haha :)çakşır mükemmel bişi Allah razı olsun zeliş ten sayesinde haberim oldu önceden 2 günde 1 zar zor ilişki olurken şimdi akşamı zor ediyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?