- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.801
Evet canım ya süper bişi bu Çakşır herkese tavsiye ediyorum yumurtlama günlerinde uyuyan koca yok artıkAbla nasıl güldüm yaaa :) haha ben sana didim demiii :)) o koşuyo şimdi peşinden tabi.eşin istekli olması sana da yansıyor :) sende unutuyosun neden ilişkiye girdiğini haha :)
Hemde gerçekten spermlere çok etkisi olduğunu düşünüyorum.
Keçiboynuzu özüyle avicenna da yiyor.mu :)Evet canım ya süper bişi bu Çakşır herkese tavsiye ediyorum yumurtlama günlerinde uyuyan koca yok artık
İçtikten bi saat sonra direk etki :)Evet canım ya süper bişi bu Çakşır herkese tavsiye ediyorum yumurtlama günlerinde uyuyan koca yok artık
Nedense içime erkek doğdu cnm kıza benzetemedim aşağıda kafası dimı :)Teyzeleri bakin bir cinsiyetimiz sizce ne?
Kuzum tam resmi yokmu onu da atsanaTeyzeleri bakin bir cinsiyetimiz sizce ne?
Kızzz özledik yaaa nerdesin sen :)zanaa06 Tatlim ben köydeyim tel cekmiyor evime geldigimde girebiliyrm ancak .. Simdi okudum yazişmalari .. Cok özlüyorum kizlar burayi .. S Sessiz_sedasiz tatlim ne kadar büyümüs yegenimiz masallahh .. Banada senin kizin olacak gibi geliyor ama genelde tahminim tutmaz yakinda belli olur insallah .. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin .. H Hayaller_hayatlar ay canim oyle heyecanla okuyordm ki insallah yerlesmedir yada en kisa zamanda insallah olur .. Doktora gitmeyi cok erteleme gidersende bir senedir olmuyor dersen eger daha iyi ilgilenirler zaman kaybetme diye soyluyorm ,korkma hersey guzel olacak insallah
Ayy yerim onu ben tatlılığa bak cinsiyeti bilmiyorum ama sarışın olcak galibaTeyzeleri bakin bir cinsiyetimiz sizce ne?
MaşaAllah kuzumaTeyzeleri bakin bir cinsiyetimiz sizce ne?
Bende sizi özledim bacim ya :) ben ugrasiyrm iste kvdemlerde kaliyrm yardim etmek icin.. Bebiş icin beklentm kalmadi Rabbim hayirlisi ne zaman ise o zaman nasip eder insallah :) senin bebiş gözümün önünden gitmiyor kiz cok tatliydi :)Kızzz özledik yaaa nerdesin sen :)
Cnm sende durumlar nasıl peki gelişme var mızanaa06 Tatlim ben köydeyim tel cekmiyor evime geldigimde girebiliyrm ancak .. Simdi okudum yazişmalari .. Cok özlüyorum kizlar burayi .. S Sessiz_sedasiz tatlim ne kadar büyümüs yegenimiz masallahh .. Banada senin kizin olacak gibi geliyor ama genelde tahminim tutmaz yakinda belli olur insallah .. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin .. H Hayaller_hayatlar ay canim oyle heyecanla okuyordm ki insallah yerlesmedir yada en kisa zamanda insallah olur .. Doktora gitmeyi cok erteleme gidersende bir senedir olmuyor dersen eger daha iyi ilgilenirler zaman kaybetme diye soyluyorm ,korkma hersey guzel olacak insallah
Ayy demee kıızz :) ayyy bendee çok özledim meleğimi :) bayram.geçse de görsem miniğimi :)Bende sizi özledim bacim ya :) ben ugrasiyrm iste kvdemlerde kaliyrm yardim etmek icin.. Bebiş icin beklentm kalmadi Rabbim hayirlisi ne zaman ise o zaman nasip eder insallah :) senin bebiş gözümün önünden gitmiyor kiz cok tatliydi :)
Saol canm evet kafasi asagida :)Nedense içime erkek doğdu cnm kıza benzetemedim aşağıda kafası dimı :)
Minicik maşallah :)
TESK.ediyorum tatlim ben kiz cocukalrina bayilirim hep kiz hissediyorum hayirlisi artikzanaa06 Tatlim ben köydeyim tel cekmiyor evime geldigimde girebiliyrm ancak .. Simdi okudum yazişmalari .. Cok özlüyorum kizlar burayi .. S Sessiz_sedasiz tatlim ne kadar büyümüs yegenimiz masallahh .. Banada senin kizin olacak gibi geliyor ama genelde tahminim tutmaz yakinda belli olur insallah .. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin .. H Hayaller_hayatlar ay canim oyle heyecanla okuyordm ki insallah yerlesmedir yada en kisa zamanda insallah olur .. Doktora gitmeyi cok erteleme gidersende bir senedir olmuyor dersen eger daha iyi ilgilenirler zaman kaybetme diye soyluyorm ,korkma hersey guzel olacak insallah
Ayyy lüzum sarisin olma ihtimali %1 :) eşim esmer ben beyaz tenliyim ama ihtimal vermiyorum kesin babasina benzeyecek kara kizimAyy yerim onu ben tatlılığa bak cinsiyeti bilmiyorum ama sarışın olcak galiba
Canim sadece bu fotosu var makinaları çok iyi değil iki seferdir fotolar bulanik cikiyoKuzum tam resmi yokmu onu da atsana
Kızımmmm derkeeennn :)) bende size yazarken bikere öyle yazmıştım :) hadi inşallah kuzumAyyy lüzum sarisin olma ihtimali %1 :) eşim esmer ben beyaz tenliyim ama ihtimal vermiyorum kesin babasina benzeyecek kara kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?