Biz Bize Yeteriz...

Evet canım ya süper bişi bu Çakşır herkese tavsiye ediyorum yumurtlama günlerinde uyuyan koca yok artık

Keçiboynuzu özü ve Çakşır suyu anlattığın şekilde kullanıyor bide proxed Plus diye bi vitamin içiyor canım ama bu bat ı mı bekliycem umut yok eylülden çok umutluyum :)) 3 üz 5 iz bekliyoz artık

zanaa06 Tatlim ben köydeyim tel cekmiyor evime geldigimde girebiliyrm ancak .. Simdi okudum yazişmalari .. Cok özlüyorum kizlar burayi .. S Sessiz_sedasiz tatlim ne kadar büyümüs yegenimiz masallahh .. Banada senin kizin olacak gibi geliyor ama genelde tahminim tutmaz yakinda belli olur insallah .. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin .. H Hayaller_hayatlar ay canim oyle heyecanla okuyordm ki insallah yerlesmedir yada en kisa zamanda insallah olur .. Doktora gitmeyi cok erteleme gidersende bir senedir olmuyor dersen eger daha iyi ilgilenirler zaman kaybetme diye soyluyorm ,korkma hersey guzel olacak insallah

Kızzz özledik yaaa nerdesin sen :)

Kızzz özledik yaaa nerdesin sen :)
Bende sizi özledim bacim ya :) ben ugrasiyrm iste kvdemlerde kaliyrm yardim etmek icin.. Bebiş icin beklentm kalmadi Rabbim hayirlisi ne zaman ise o zaman nasip eder insallah :) senin bebiş gözümün önünden gitmiyor kiz cok tatliydi :)

Cnm sende durumlar nasıl peki gelişme var mı

Ayy demee kıızz :) ayyy bendee çok özledim meleğimi :) bayram.geçse de görsem miniğimi :)
İnşallah btnem duamdasın her zaman Allah yardımcın olsun inşallah. Senin kızçen ne durumda napıyo :)

TESK.ediyorum tatlim ben kiz cocukalrina bayilirim hep kiz hissediyorum hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…