Biz Bize Yeteriz...

Adet düzenliyor hamile kalirsanda bebegin tutunmasini sagliyor. Aslinda düşük önlemek icin veriyorlar.
İlacın adı mı progestan canım? Doktor neden verir bunu? Mesela ben hamile kaldım diyelim, daha önceden düşük yaptığım için doktor verir mi bunu düşük yapmamak için?

İlacın adı mı progestan canım? Doktor neden verir bunu? Mesela ben hamile kaldım diyelim, daha önceden düşük yaptığım için doktor verir mi bunu düşük yapmamak için?
Evet verir canim. Ben ilk hamileligimi ogrencegim zamanda vermisti. Gunum 1 gun gecmisti kanda cikmamisti. Erken olabilir ben sana progestan vereyim eger hamile isen tutunmasini saglar degilsen adet olmani saglar demisti. Genelde dedigim gibi dusuk onlemek icin veriyorlar. Bana suan adetimi duzenlesin diye verdi. Her ay oluyorm ama 10 gun filan gecikiyordu simdi oluyorum erkenden :)

Ne güzel canm düzenliyorsa iyi bişey bende doktor öyle bişey vermiştir dedim ama öyle vermemiş. Bana verdiği hamileliği engelliomş bide. Kilo falanda aldırıyomş hiiç bulaşmadım :)

Ne güzel canm düzenliyorsa iyi bişey bende doktor öyle bişey vermiştir dedim ama öyle vermemiş. Bana verdiği hamileliği engelliomş bide. Kilo falanda aldırıyomş hiiç bulaşmadım :)
Sen en iyisini yaptin. Banada doktor dedi yaşin kücük bir tanede cocugun var sen bebek fikrini ertele 6 ay dogumkontrol hapi vereyim de adetin tam duzene girsin. İstemedim yanlis mi yaptim bilmiyrm ama kullanmak istemiyrm ..

Adeti düzenli olup hamile kalamayan bir sürü insan var. Sen bence yola devam et canım şuan neler yapıyorsun mesela hap dışında

Adeti düzenli olup hamile kalamayan bir sürü insan var. Sen bence yola devam et canım şuan neler yapıyorsun mesela hap dışında
slm kızlar benimde adetim hep düzenlidir ilk hamileliğimde korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kalmıştım ama hiç bişey yapmamıştım oluruna bırakmıştım ama malesef gelişmedi ve kürtaj oldum gecen sene 4 aydır yeniden istiyorum hala olmadı bu ay 10 gün gecikme yaşadım testler negatif çıktı doktor progestan verdi adet olabilmem için kullandığımın 5.günü oldum

Ahh canım ahh o çok isteyip kavuşup sonra kaybetmeyi çok iyi bilirim rabbim beterinden saklasın ama insan inanamıyo ben ölmüş bu dediklerinde hayır yaşıyo o biliyorm diyodum ama ölmüş hemde 15 gün önce. Çok acı ama insan alışıyor. Allah inşallah o güzel duyguyu yaşatır hepimize. Acele etme ilk 6 ay olmaması normal rahim kendini toparlayıp hazırlıyor çünkü :) inşallah kullandığın ilaç biran önce bebişini sana getirir :)

amin canımmm inşallah cuma günü hormon testi yaptırdım hepsi temiz çıktı çok şükür bakalım adetim bitsinde çalışmalara başlıyım yeniden rabbim vereceği zamanı elbet bilr

amin canımmm inşallah cuma günü hormon testi yaptırdım hepsi temiz çıktı çok şükür bakalım adetim bitsinde çalışmalara başlıyım yeniden rabbim vereceği zamanı elbet bilr
İyi çokk şükür btnem sevindim hadi. İnşallah hayırlı şekilde hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eder rabbim ama umursama üstüne düşme elbet gelicekr :)

İyi çokk şükür btnem sevindim hadi. İnşallah hayırlı şekilde hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eder rabbim ama umursama üstüne düşme elbet gelicekr :)
öyle canım ya ne kadar çok istersen o kadar olmuyo sanki oluruna bırakmak lazım birde bana doktorum duphaston diye bi ilaç verdi anlamadım niye verdiğini prospektüsünde düşük riski adet düzensizliği ve hamile kalamam durumlarında diye yazıyo bakalım insallah şifam ondadır

İnşallah canım inşallah. Ben bütün ilaçları bıraktım doktor banada verdi ama kullanmıyorum gebeliği engelliyo diye yorum yazmışlar kullanmıyorum hiç bişey inşallah kendiliğinden gelir meleklerimiz

Hicbirsey yapmiyrm canim :) namazlardan sonra dua ediyorm. Kenzül arş duasi var önümüzdeki ay her aksam namazini kilip okumayi dusunuyrm. Ramazanda hep evde olamam diye baslamadm. Oyle yani :)

Hicbirsey yapmiyrm canim :) namazlardan sonra dua ediyorm. Kenzül arş duasi var önümüzdeki ay her aksam namazini kilip okumayi dusunuyrm. Ramazanda hep evde olamam diye baslamadm. Oyle yani :)
Sende bendensin yani btnem :) sende tesettürlü müsün? :)

Geldim kizlar misafir felan derken pek göremiyorum topige napiyosunuz ben ara verdim cabalamiyorum olmuyor zorlamiyorum bir iki ay boyle devam edeceğim en yakin zamanda da doktora gideceğim inş.
Hosgeldin canim :) aynen bizde artik akişina biraktik. Zaten bu ay pek saglikli degilim karnim cok agriyor eşyalarin yerlerini filan degişmistim zorlamaya gelmiyor bir kac ay agri cekiyrm rahimden :) olursa olur artik napalim .. Bu arada kizlar burda bi topikte okudum Kadinlar beyinleriyle yumurtlar gibi bir muhabet vardi hosuma gitti bu söz stres yok artik :)

Ayy bende canm bu ay baya Yoruldum belim cok agriyor esyalari çekip gitmekten kaldirmaktan umarim kalici değildir bir haftadir agrilari yasiyorum hamile kalamamanin etkisi belde problm de olabilirmis hic dikkat etmiyoruz ki kendimize zaman geçtikçe benim umudum daha cok kiriliyor bu ay hastaneye gideyim test yaptirayim dedim bir turlu uygun hastane bulup gidemedim gelecek ayda memlekete sonraki ay tatile gideceğiz tam adet dönemlerine geliyor tarihler muhtemelen gidemeyeceğim bir kaç ay daha

Ayni soruyor bende merak ediyorum cnm sağ göğsünü sıkıknca iğne ucu kadar bir sivil geliyor acaba prolaktin mi yuksek diye düşündüm fakat doktora göremedim sen prolaktin testi yaptirsin mi?

Kızlar yumurtlama gunlerinde bu yumurta aki gbi akintinin illa olmasi lazim mi ya ? Benim ovulasyonlar pozitifti degerlendirdm ama akinti olmadi hic .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…