- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.821
Saol bitanem darisi en yakin zamanda sizlere inş.MaşaAllah kuzuma
Tarama yaptırdın mı cnmSaol bitanem darisi en yakin zamanda sizlere inş.
Ben hep kiz hissediyorum canim eylül olacak kizimin ismi hep öyle seviyorum bugün ultrasanda sirt ustu yapmis ayak ayak üstüne atmis çok keyifliydi :) ben doktora dedimki cinsiyetini gorebiliyormusunuz ben kiz hissediyorum dedim sanki ben de öyle gördüm dedi cinsiyeti hakkında yukarda bi şey söylediler mi dedi hayir dedim tamam ozaman detaylı bakalim dedi yanildim galiba dedi şimdide erkek görüyorum dedi :) en iyisi 16. Haftayi bekleyelim dediKızımmmm derkeeennn :)) bende size yazarken bikere öyle yazmıştım :) hadi inşallah kuzum
Bugün ikili test için gittik canim ense kalinligi çok şükür iyi cikti. Burun kemiği de oluşmuş dedi çok iyi dedi.sonra kan aldi sonuçlar bir hafta sonra cikacak tatlimTarama yaptırdın mı cnm
Ben öyle yapamıyorum ya erkekse bana.alınırsa diye düşünüyorum beni istemiyo galiba diye düşünsün istemiyorum :) şuan yorum yapmıyorum hiç :)Ben hep kiz hissediyorum canim eylül olacak kizimin ismi hep öyle seviyorum bugün ultrasanda sirt ustu yapmis ayak ayak üstüne atmis çok keyifliydi :) ben doktora dedimki cinsiyetini gorebiliyormusunuz ben kiz hissediyorum dedim sanki ben de öyle gördüm dedi cinsiyeti hakkında yukarda bi şey söylediler mi dedi hayir dedim tamam ozaman detaylı bakalim dedi yanildim galiba dedi şimdide erkek görüyorum dedi :) en iyisi 16. Haftayi bekleyelim dedi
Ohh çok şükür btnem için rahatlamştır benimde bi rahatlasa inşallah sonçları almak için tekrar giriş mi yaptıracaksın yaa özelde haftada bir çok tutuyo :)Bugün ikili test için gittik canim ense kalinligi çok şükür iyi cikti. Burun kemiği de oluşmuş dedi çok iyi dedi.sonra kan aldi sonuçlar bir hafta sonra cikacak tatlim
8 haftalikken ben çok net gördüm canim herseyini :) ultrasonun kalitesi çok önemli saglicakla görürsün inş.Ben öyle yapamıyorum ya erkekse bana.alınırsa diye düşünüyorum beni istemiyo galiba diye düşünsün istemiyorum :) şuan yorum yapmıyorum hiç :)
Oohhh keyfine düşkün olacak herhalde seninki :) bacağını yerim.kız ben onun :) ahh bende bi.görsem söyle büyümüş,kafası belli ayağı kolu belli çok özledim çok merak ediyorum meleğimi yaa. Günler geçmiyor son iki hafta :)
Aynen canim ya yok giriş yaptirmayacagim sadece sonuclari göstereceğim iki teste baya para gidiyor inş. Birşey cikmazOhh çok şükür btnem için rahatlamştır benimde bi rahatlasa inşallah sonçları almak için tekrar giriş mi yaptıracaksın yaa özelde haftada bir çok tutuyo :)
Biz 9 haftalık olduk teyzesi :) canm.sağlık ocağına gittin.mi.ilaç iğne Vs verdiler mi hiç benmde gitmem lazım bu hafta.8 haftalikken ben çok net gördüm canim herseyini :) ultrasonun kalitesi çok önemli saglicakla görürsün inş.
İkili test.için.ne.kadar ödedin cnmAynen canim ya yok giriş yaptirmayacagim sadece sonuclari göstereceğim iki teste baya para gidiyor inş. Birşey cikmaz
Gittim canim herhangi bi şey vermiyorlar 20. Haftada aşin var dediler o kadar. Folik asit kullaniyorsun değilim mi? Ben bide progestan kullaniyorum doktor devam et dedi bugünde folik asidi Birak dedi multi vitamin yazdiBiz 9 haftalık olduk teyzesi :) canm.sağlık ocağına gittin.mi.ilaç iğne Vs verdiler mi hiç benmde gitmem lazım bu hafta.
Bide biz iri mi olcaz ne göbeğim şimdiden.belirdi
Bir çok hastane 250 -300 dedi canim ben daha uyguna yaptirdim 180 TLİkili test.için.ne.kadar ödedin cnm
Kullanıyorum canım oda.üçüncü aydan sonra gereksizmiş zaten ilk üç ay önemliymiş. Ben kullanmıyorum herhangi bi ilaç bi bulantı hapı yazdı onuda içmiyorm artık bi işe yaramıyor. Multi vitamin adı.ne cnmGittim canim herhangi bi şey vermiyorlar 20. Haftada aşin var dediler o kadar. Folik asit kullaniyorsun değilim mi? Ben bide progestan kullaniyorum doktor devam et dedi bugünde folik asidi Birak dedi multi vitamin yazdi
Ouvvv baya uçukmş ya.. Biz kim bilir ne ödücez. Sen.nereliydin burda 150 falan yaptırmıştı benm arkadaşlarBir çok hastane 250 -300 dedi canim ben daha uyguna yaptirdim 180 TL
Bonocare diye bir vitamin canm uzerinde vida takviyesi yaziyor uç tane eczaneye vaktim yoktu henu alamadim fiyatida 25 TL misKullanıyorum canım oda.üçüncü aydan sonra gereksizmiş zaten ilk üç ay önemliymiş. Ben kullanmıyorum herhangi bi ilaç bi bulantı hapı yazdı onuda içmiyorm artık bi işe yaramıyor. Multi vitamin adı.ne cnm
İstanbul da oturuyordu canm en uygun benim gittiğim hastaneyi bulduk.devlette yapiyor ama burada devletten 15 gün inceden randevu almak gerekOuvvv baya uçukmş ya.. Biz kim bilir ne ödücez. Sen.nereliydin burda 150 falan yaptırmıştı benm arkadaşlar
12 haftadan sonra geçiyor bulanti canm bende hic kullanmadim günde 4 defa cikariyordum çok zordu benim için dikkat et kendineKullanıyorum canım oda.üçüncü aydan sonra gereksizmiş zaten ilk üç ay önemliymiş. Ben kullanmıyorum herhangi bi ilaç bi bulantı hapı yazdı onuda içmiyorm artık bi işe yaramıyor. Multi vitamin adı.ne cnm
Ahh btnem sorma bu gece de maafım12 haftadan sonra geçiyor bulanti canm bende hic kullanmadim günde 4 defa cikariyordum çok zordu benim için dikkat et kendine
Ben çok çektim bulantidan canim herşeyden tiksiniyordum ne yesem cikariyordum deterjan kokusu parfüm bile bulandiriyordu midemi ne disarda yemek yiyebiliyordum nede markete görebiliyordum simdi bazen sabahlari ilk uyandigimda oluyor onun haricinde olmuyor canmAhh btnem sorma bu gece de maafımhamd olsun yine meleğim.ben burdayım dedi ama mide doluyken.çıkarmakta çok fenaymış. Hala devam.ediyo mu kusman cnm? İki üç haftam kaldı 12. Haftaya
Aynı beni anlattın şuan kuzumBen çok çektim bulantidan canim herşeyden tiksiniyordum ne yesem cikariyordum deterjan kokusu parfüm bile bulandiriyordu midemi ne disarda yemek yiyebiliyordum nede markete görebiliyordum simdi bazen sabahlari ilk uyandigimda oluyor onun haricinde olmuyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?