Biz Bize Yeteriz...

Kızımmmm derkeeennn :)) bende size yazarken bikere öyle yazmıştım :) hadi inşallah kuzum
Ben hep kiz hissediyorum canim eylül olacak kizimin ismi hep öyle seviyorum bugün ultrasanda sirt ustu yapmis ayak ayak üstüne atmis çok keyifliydi :) ben doktora dedimki cinsiyetini gorebiliyormusunuz ben kiz hissediyorum dedim sanki ben de öyle gördüm dedi cinsiyeti hakkında yukarda bi şey söylediler mi dedi hayir dedim tamam ozaman detaylı bakalim dedi yanildim galiba dedi şimdide erkek görüyorum dedi :) en iyisi 16. Haftayi bekleyelim dedi

Ben öyle yapamıyorum ya erkekse bana.alınırsa diye düşünüyorum beni istemiyo galiba diye düşünsün istemiyorum :) şuan yorum yapmıyorum hiç :)
Oohhh keyfine düşkün olacak herhalde seninki :) bacağını yerim.kız ben onun :) ahh bende bi.görsem söyle büyümüş,kafası belli ayağı kolu belli çok özledim çok merak ediyorum meleğimi yaa. Günler geçmiyor son iki hafta :)

Bugün ikili test için gittik canim ense kalinligi çok şükür iyi cikti. Burun kemiği de oluşmuş dedi çok iyi dedi.sonra kan aldi sonuçlar bir hafta sonra cikacak tatlim
Ohh çok şükür btnem için rahatlamştır benimde bi rahatlasa inşallah sonçları almak için tekrar giriş mi yaptıracaksın yaa özelde haftada bir çok tutuyo :)

8 haftalikken ben çok net gördüm canim herseyini :) ultrasonun kalitesi çok önemli saglicakla görürsün inş.

8 haftalikken ben çok net gördüm canim herseyini :) ultrasonun kalitesi çok önemli saglicakla görürsün inş.
Biz 9 haftalık olduk teyzesi :) canm.sağlık ocağına gittin.mi.ilaç iğne Vs verdiler mi hiç benmde gitmem lazım bu hafta.
Bide biz iri mi olcaz ne göbeğim şimdiden.belirdi

Biz 9 haftalık olduk teyzesi :) canm.sağlık ocağına gittin.mi.ilaç iğne Vs verdiler mi hiç benmde gitmem lazım bu hafta.
Bide biz iri mi olcaz ne göbeğim şimdiden.belirdi
Gittim canim herhangi bi şey vermiyorlar 20. Haftada aşin var dediler o kadar. Folik asit kullaniyorsun değilim mi? Ben bide progestan kullaniyorum doktor devam et dedi bugünde folik asidi Birak dedi multi vitamin yazdi

Gittim canim herhangi bi şey vermiyorlar 20. Haftada aşin var dediler o kadar. Folik asit kullaniyorsun değilim mi? Ben bide progestan kullaniyorum doktor devam et dedi bugünde folik asidi Birak dedi multi vitamin yazdi
Kullanıyorum canım oda.üçüncü aydan sonra gereksizmiş zaten ilk üç ay önemliymiş. Ben kullanmıyorum herhangi bi ilaç bi bulantı hapı yazdı onuda içmiyorm artık bi işe yaramıyor. Multi vitamin adı.ne cnm

Bonocare diye bir vitamin canm uzerinde vida takviyesi yaziyor uç tane eczaneye vaktim yoktu henu alamadim fiyatida 25 TL mis

12 haftadan sonra geçiyor bulanti canm bende hic kullanmadim günde 4 defa cikariyordum çok zordu benim için dikkat et kendine

12 haftadan sonra geçiyor bulanti canm bende hic kullanmadim günde 4 defa cikariyordum çok zordu benim için dikkat et kendine
Ahh btnem sorma bu gece de maafım hamd olsun yine meleğim.ben burdayım dedi ama mide doluyken.çıkarmakta çok fenaymış. Hala devam.ediyo mu kusman cnm? İki üç haftam kaldı 12. Haftaya

Ahh btnem sorma bu gece de maafım hamd olsun yine meleğim.ben burdayım dedi ama mide doluyken.çıkarmakta çok fenaymış. Hala devam.ediyo mu kusman cnm? İki üç haftam kaldı 12. Haftaya
Ben çok çektim bulantidan canim herşeyden tiksiniyordum ne yesem cikariyordum deterjan kokusu parfüm bile bulandiriyordu midemi ne disarda yemek yiyebiliyordum nede markete görebiliyordum simdi bazen sabahlari ilk uyandigimda oluyor onun haricinde olmuyor canm

Aynı beni anlattın şuan kuzum Yumuşatıcının kokusu bile mahvetti beni. İnşallah geçer bnmde 12. Haftada. Bu sabah bile açlıktan kuscaktım. Kalktm balık kraker yedm braz zar zor uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…