Biz Bize Yeteriz...

Ayy demee kıızz :) ayyy bendee çok özledim meleğimi :) bayram.geçse de görsem miniğimi :)
İnşallah btnem duamdasın her zaman Allah yardımcın olsun inşallah. Senin kızçen ne durumda napıyo :)
Benim kizcem ne yapsin buyuyor teyzesi beni cok taklit ediyor Rabbim herkese annelik duygusunu yasatir insallah cok guzel bir duygu.. Cok ozluyrm bebeklik zamanlarini bebek kiyafetlerine icim gidiyor :) ama konusmasi her ani baska guzel :)

Yok canim ya gecen ay eşim yoktu bu ayda evde durmuyrm bilmiyrm ihtimal var mi :) benimde tasinma işlerim var ondan sonra olmazsa tam.bir tedavi icin gitmeyi dusunuyrm hayirlisi artik ,benim olmayali 17 ay oluyor
Cnm o zmn Kesin git arayı uzatmadan bizim de 11 ay falan oluyo olmayalı dün de hapimi aldım ama daha bi etkisini göremedim zaten emilimi yavaş olduğu için ertesi güne etkisini gösterir offff inşallah bağışıklık kazanmisimdir gelince herşey üst üste geliyor göz kapağında şişlik var çıban gibi bişey çıkmış dünden beri ağrıyor bugün acile gitcem artık bende

Benim kizcem ne yapsin buyuyor teyzesi beni cok taklit ediyor Rabbim herkese annelik duygusunu yasatir insallah cok guzel bir duygu.. Cok ozluyrm bebeklik zamanlarini bebek kiyafetlerine icim gidiyor :) ama konusmasi her ani baska guzel :)
Aynen ya koton a girdiğim zaman özellikle bebek kıyafetlerinin olduğu bölüme muhakkak giriyorum öyle tatlı ki şundan alcam bundan alcam diyorum öyle de pahalı ki ama elim hep kız kıyafetlerine gidiyor :)

Ayy ne kadar güzel bişey ya :) küçükken hemen büyüsün istersin büyüyünce keşke küçük.kalsaydı dersin :) insanoğlu işte kuzum :) bizde şmdi.hemen kucağımıza alsak diyoruz :)

Ben gittim de canim dogru duzgun bir tedavi gormedim tam duzenimi bir oturtayim Allahin izniyle bakicam dogru duzgun bir doktara gidecegim insallah :) bizim baby club var cocuk kiyafetleri satan bayagi guzel ve kaliteli :) varsa sizin orda da tavsiye ederim :) alaman markasi galiba ordan getirdiklerini soylemislerdi.. Kotonda erkek kiyafetleri ucuz kizlar icin pahali ben pek gitmiyrm o yuzden kotona :)

Ayy ne kadar güzel bişey ya :) küçükken hemen büyüsün istersin büyüyünce keşke küçük.kalsaydı dersin :) insanoğlu işte kuzum :) bizde şmdi.hemen kucağımıza alsak diyoruz :)
Kucagima almak icin cok gun saydim ama 42 haftalik dogum yaptm canim :) hep bebek kalsa diye baktm hic buyumesini istemiyordm Cunku bebeklere bayiliyorm :)

Hastaliklar hepsi ust uste geliyor canim ,takinti yaomamaya calis bende bi ara senin gibi oldm .. Bi gobegimde sislik oldu bi rahim.agrisi bi bel agrisi bas donmesi filan cok dinliyordm kendimi cok kendimi hastalikliyim diye perisan ediyordm sonra takmadim fazla gecti :)

Cnm benim çocuğum yokki hiç olursa ilk olcak inşallah :) sağol önerin için ama olursa inşallah varsa giderim :) biz öylesine tatlis minicikya o yüzden girip bakıyoruz bebek reyonuna cnm :) koton fena pahalı minicik deri ceket görmüştüm aşikolmuştum fiyatı 80 miydi neydi şok oldum benim keseme uygun değildi yani cnm inşallah düzgün bi doktor bulursun cnm bende bakalım iğne vercem doktor yine bana adetin 2.günü gel demişti iğneyi versin sonra başka doktora gitcem değerlerimi göstercem falan bakalım başka doktor ne dicek doğal yollar denicem sürekli iğne istemiyorum

Aynen ne kadar da hastalıkliyim ben ya diyorum bazen hiç rahatsızlıklarım bitmiyo bu ilaç da beni alt üst etti bugün daha etkisi yok inşallah olmaz da acile gittim arpacık çıkmış ilaç verdi gözüm de fena sürekli bişey hakkımda hayırlısı inşallah yarından itibaren de Çalışmalara devam bakalım takvimime göre doğurgan döneme giriyorum hayırlısı inşallah ilacın faydasını görürum

Kızlaar ben bu akşam fena oldum. Ayıptır söylemesi barbunya yedim o.mu gaz yaptı bilmiyorum ama aşırı gazım var ve çıkmıyor napçam bilmiyorum

Ben yeni uyandım kuzum kahvaltı yapacağım şmdi dün akşam çok gaz sancısı çektm şmdi iyiyim çok şükür bide üşüyorm çok akşamları.
Sen nasılsın cnm

bana pek cevap veren olmasa da yazayim ikinci dusugumden sonra doktorumu deistirdim alttan muayanede pco cikti
bve doktorum rahim filmi istedi adetten sinra cekinecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…