Biz Bize Yeteriz...

bana pek cevap veren olmasa da yazayim ikinci dusugumden sonra doktorumu deistirdim alttan muayanede pco cikti
bve doktorum rahim filmi istedi adetten sinra cekinecegim
Oy kuzum kıyamam sana ben. Ben Yazdım nasıl.olduğumu diye yazmadm.
Ama yazdıktan sonra daha beter oldum o ayrı. Aç karnına yine çıkardım ohh ohh şükürler olsun.
İnşallah seninde filmden sonra hemen gelir bebişin. Filme kadar korunuyo musun

bana pek cevap veren olmasa da yazayim ikinci dusugumden sonra doktorumu deistirdim alttan muayanede pco cikti
Cnm hoşgeldin :) çok geçmiş olsun ben de rahim filmi çektirdim yakın zamanda uyutularak çektirdim ben bende de süt hormonu yüksekliği çıktı hap verdi bakalım adetin 2.günü gel dedi yine iğne verecekmiş versin bende doktorumuz değiştircem

Cnm kaç aylık hamileydin hala mide bulantılarin devam ettiğine göre bayagi suruyo mu senin cnm

Cnm düşük yapmana da çok üzüldüm inşallah bi daha yaşamazsın aynı üzüntüyü cnm canını sıkmak istemiyorum ama burda düşük neden olmustu xnm senin

Cnm kaç aylık hamileydin hala mide bulantılarin devam ettiğine göre bayagi suruyo mu senin cnm
Şuan 9+2 yim canım. İki buçuk aylık falan diyelim.. Öncekinde 10. Haftaya kadar hiç kusmadım hiç midem bulanmadı iştahım çok açıktı bunda tam tersi cnm. İnşallah çok uzun sürmez

Şuan 9+2 yim canım. İki buçuk aylık falan diyelim.. Öncekinde 10. Haftaya kadar hiç kusmadım hiç midem bulanmadı iştahım çok açıktı bunda tam tersi cnm. İnşallah çok uzun sürmez
Cnm ilki kolayken ikinci zor ilki zorsa ikinci kolay geçer derler hep o misal demekki mesela ilk çocuk yaramaz değilse ikinci yaramaz olur derler hep ne biliyim sen de de mi öyle oluyor acaba :)
Bi de şeyi çok merak etmişimdir hani bişeyiçok Canin çeker de yemezsen bebeğe geçer derlerya ben inanmıyorum ama yaşayan oldu mi acaba :)

Benm annem beni emzirirken karpuz istemş canı sonra unutmş akşamına göğsü kocaman olmş ateş sıtma tutmuş.
Bende canım bişey çekiyosa eğer yemezsem rüyamda.görüyorum. Mesela aklıma Gündüz gelmezse gece uykumda yediriyorlar. Uyanınca hemen aldırıyorum eşime. İlk üzüm istemişti canım çok :) hala severek yiyorm.

Allah in takdiri işte cnm oluyo demekki öyle şeyler :) hiç asermeyenler bile varmış mesela

Adete kadr korunmuyorum cnm adet olunca korunucam film cekilene kadr.
Ins gelir...
Dikkat et kendine kuzum bebis biraz nazlanio annesi :) nazli bir bebek olucakmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…