- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.861
Oy kuzum kıyamam sana ben. Ben Yazdım nasıl.olduğumu diye yazmadm.bana pek cevap veren olmasa da yazayim ikinci dusugumden sonra doktorumu deistirdim alttan muayanede pco cikti
bve doktorum rahim filmi istedi adetten sinra cekinecegim
Cnm hoşgeldin :) çok geçmiş olsun ben de rahim filmi çektirdim yakın zamanda uyutularak çektirdim ben bende de süt hormonu yüksekliği çıktı hap verdi bakalım adetin 2.günü gel dedi yine iğne verecekmiş versin bende doktorumuz değiştircembana pek cevap veren olmasa da yazayim ikinci dusugumden sonra doktorumu deistirdim alttan muayanede pco cikti
Cnm kaç aylık hamileydin hala mide bulantılarin devam ettiğine göre bayagi suruyo mu senin cnmOy kuzum kıyamam sana ben. Ben Yazdım nasıl.olduğumu diye yazmadm.
Ama yazdıktan sonra daha beter oldum o ayrı. Aç karnına yine çıkardımohh ohh şükürler olsun.
İnşallah seninde filmden sonra hemen gelir bebişin. Filme kadar korunuyo musun
Cnm düşük yapmana da çok üzüldümbana pek cevap veren olmasa da yazayim ikinci dusugumden sonra doktorumu deistirdim alttan muayanede pco cikti
Şuan 9+2 yim canım. İki buçuk aylık falan diyelim.. Öncekinde 10. Haftaya kadar hiç kusmadım hiç midem bulanmadı iştahım çok açıktı bunda tam tersi cnm. İnşallah çok uzun sürmezCnm kaç aylık hamileydin hala mide bulantılarin devam ettiğine göre bayagi suruyo mu senin cnm
Cnm ilki kolayken ikinci zor ilki zorsa ikinci kolay geçer derler hep o misal demekki mesela ilk çocuk yaramaz değilse ikinci yaramaz olur derler hep ne biliyim sen de de mi öyle oluyor acaba :)Şuan 9+2 yim canım. İki buçuk aylık falan diyelim.. Öncekinde 10. Haftaya kadar hiç kusmadım hiç midem bulanmadı iştahım çok açıktı bunda tam tersi cnm. İnşallah çok uzun sürmez
Benm annem beni emzirirken karpuz istemş canı sonra unutmş akşamına göğsü kocaman olmş ateş sıtma tutmuş.Cnm ilki kolayken ikinci zor ilki zorsa ikinci kolay geçer derler hep o misal demekki mesela ilk çocuk yaramaz değilse ikinci yaramaz olur derler hep ne biliyim sen de de mi öyle oluyor acaba :)
Bi de şeyi çok merak etmişimdir hani bişeyiçok Canin çeker de yemezsen bebeğe geçer derlerya ben inanmıyorum ama yaşayan oldu mi acaba :)
Allah in takdiri işte cnm oluyo demekki öyle şeyler :) hiç asermeyenler bile varmış meselaBenm annem beni emzirirken karpuz istemş canı sonra unutmş akşamına göğsü kocaman olmş ateş sıtma tutmuş.
Bende canım bişey çekiyosa eğer yemezsem rüyamda.görüyorum. Mesela aklıma Gündüz gelmezse gece uykumda yediriyorlar. Uyanınca hemen aldırıyorum eşime. İlk üzüm istemişti canım çok :) hala severek yiyorm.
Ben oğluma hamileyken hiç aş ermedim nasıl bişi bilmiyorumAllah in takdiri işte cnm oluyo demekki öyle şeyler :) hiç asermeyenler bile varmış mesela
Adete kadr korunmuyorum cnm adet olunca korunucam film cekilene kadr.Oy kuzum kıyamam sana ben. Ben Yazdım nasıl.olduğumu diye yazmadm.
Ama yazdıktan sonra daha beter oldum o ayrı. Aç karnına yine çıkardımohh ohh şükürler olsun.
İnşallah seninde filmden sonra hemen gelir bebişin. Filme kadar korunuyo musun
Saol cnmCnm düşük yapmana da çok üzüldüminşallah bi daha yaşamazsın aynı üzüntüyü cnm canını sıkmak istemiyorum ama burda düşük neden olmustu xnm senin
Geçmiş olsun canım hatırlıyorum o günleri Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla gelsin inşallahSaol cnm
Bi ufak zehirlenme yasadim cnm hastanede yattim nasi deilmis kaybettim bebisimi
Saol kuzum amin cumlemize yasatmasin rabbim.Geçmiş olsun canım hatırlıyorum o günleri Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla gelsin inşallah
Gunaydin cnm bnm iyiyim cok sukur sen nasilsin?♡Günaydın kızlarnasılsınız
İnşallah canım :)Saol kuzum amin cumlemize yasatmasin rabbim.
Insallah hepimiz kavusucaz meleklerimize
Çok şükür iyiyim canım işteyim haftasonu işler yığılmış ama sendrom yok halledicem yavaş yavaş inşaAllah :))Gunaydin cnm bnm iyiyim cok sukur sen nasilsin?♡
Anladim cnm allah iyilik versin bende evdeyim iste dun evde pek duramadik durduk ama oglene kadr uyku yatis pozisyonu sonrada orda oraya .bugun ypilck cok is var yapasim yokÇok şükür iyiyim canım işteyim haftasonu işler yığılmış ama sendrom yok halledicem yavaş yavaş inşaAllah :))
Yapma canım boşver keyfine bakAnladim cnm allah iyilik versin bende evdeyim iste dun evde pek duramadik durduk ama oglene kadr uyku yatis pozisyonu sonrada orda oraya .bugun ypilck cok is var yapasim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?