Biz Bize Yeteriz...

Yaa kızlar bu yaşıma geldim hala gaz sancısı ile kasık ağrısını ayırd edemiyorum çok sinir oluyorum kendime
Ay çok tatlısın abla yaa :) gaz sancısı böyle karnın şiş oluyo gadır gudur sesler geliyo ordan oraya oynayan bi hava oluyo bide alta basınç oluyo :)
Kasık ağrısı da batan ağrılar oluyo :)
Tünaydın diyim bende :) mide ağrısı ve açlıkla uyandım.bugün midem.kazınmış sanki. Biraz ağrım var bugn bebiş genişliyo mu ne :)

Selam kizlar. Sabah kv cagirdi kahvaltiya misafiri varms oraya gittim. Smdi geldm evime. Bnm adetin 4. Gunu bugun. Ama bitti gbi bisi pede hic gelmedi. Dun de gelmedi az surdu bu sefer. Smdi yine kahverengiye donmus pecetede vardi. Nornalde 5 6 gun hatta 7 geldigi bile olur. Bide ilk iki gun daha yogundu. Hani nasil anlatsam. Totalde 5 6 ped dolmamistir afedersinz. Cok az bana gore.

Adetin 2. 3. Gunu haftasonuna denk geldi. Gidemedm hormon testine. Smdi de bitti gni bisi. Yani hicbisi yapamadm. Kaldm boyle. Bugun caksir alicam onu da alamadm misafirlerim vardi hep kismet olmuyodu. Insallah icebilir esim

Adetin 2. 3. Gunu haftasonuna denk geldi. Gidemedm hormon testine. Smdi de bitti gni bisi. Yani hicbisi yapamadm. Kaldm boyle. Bugun caksir alicam onu da alamadm misafirlerim vardi hep kismet olmuyodu. Insallah icebilir esim
Cnm sen bi kadın doğuma git bence de bende seni merak ediyordum önceden yazdın mı okumadım ama çok üzüldüm adına adet olduğunu bilmiyordum kahve akintinin nedenini sor mutlaka doktora enfeksiyon olmuştur idrar yollarında muhakkak ondan olmuştur gibi geldi bana ilaçla geçer gider cnm hormon testi demişsin doktor mu dedi cnm aslında maddi durumun elveriyorsa cumartesi günleri de özel hastaneler açık oluyor öğlene kadar o zmn kan verebilirsin bi daha hafta sonuna denk gelirse üzülme demekki Allah bu ay nasip etmedi diğer aya inşallah

Benim adet sonrasi zaten kahve gelir canim. Bittigine dair oluyo o. Oncesinde de kahveyle baslar sadece daha enteresan oldu yerlesme sandk. Ama degilms. Sadece biraz daha kisa surdu bu ay. Ozele gitme luksum yok su an malesef. O yuzden gidemedm. Bu ay da deneyelm bakalm

Anladım. Cnm bende de hiç kahve akinti olmaz aksine açık kırmızı oluyo bende de inşallah teste gerek kalmaz o zmn cnm sen bu ay kendini stresten uzak tut bende hormon bozukluğu için testere disli aslan pencesi aldım icicem de bakalim tırsıyorum tadından :) hap falan hikaye stresten uzak tutunca hormon değerleri de düşüyor cnm kafadan atsak zaten olacak Allah in izniyle

Senin kadar tatlı olamam herhalde :)) hımm o zaman ikisini birden yaşıyorum ben duble sancı

Canım Mart ayında banada öyle oldu 6 gün geciktim sonra zor söküldüm ve az sürdü bazen olabiliyor çok takınca düşünmemeye çalış adet oldum de geç

Ben onu anlayabiliyorum neyseki yumurtlamada şeffaf uzayan akıntı oluyor canım bide kasık ağrısı eşlik ediyor buna
Bende hep akinti oluyor cnm ya ayırt edemiyorum sende mesela ilişki sonrası şeffaf akinti geliyor mu bende geliyor bende peki yumurtlama adet gününe yakın olan akintida mi oluyor

bak bu ay hic yaşamadığın seyleri yaşıyosun günün geciyo akıntı geliyo kısa sürüyo Allahın izniyle yakın bu hamilelik inşallah.sadece sakin olup takip etmemeye ihtiyacın var.bana senin cocugun olmaz diyen 2 profesör vardı inan bana.12 yıl sonra bana gelen mucize sana nasıl olurda gelmez.

Benim evde hali hazirda caksir otu suyu var ama esim icmio anlamadan iciceklerinae katsam nasil olur sizce birde siz nasil kullandiridniz esinize ne kadr icti yani kac gun icti sabah aksammi icti

Benim evde hali hazirda caksir otu suyu var ama esim icmio anlamadan iciceklerinae katsam nasil olur sizce birde siz nasil kullandiridniz esinize ne kadr icti yani kac gun icti sabah aksammi icti
Sabah öğle akşam, çay bardağının 4\1 çakşır 4\3 ü su olacak su içer gibi içecek. Yok canım yemeklerine koyma anlar kokusundan. Hem öyle iyi olmaz arkasından iş çevirmen. İkna etmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…