- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.901
Ahh ahh bulantınız olursa görürüm ben sizi :) aş erdiğiniz için.değil aç olduğunuz ve canınız hiç bişey istemediği için isticeği şeyleri.düşünüp istiyorsunuz. Bende şuan durum bu. Ve zaten istediğiniz şeyide iki lokma yiyosunuz yine bırakıyosunz. Yemek istiyorum ama yiyemiyorum çok kötü bi durum öğüre öğüre sırf bebeğime güç olsun vitamin alaym diye zorla yiyorm. Şuandada mutfağa zar zor girip iş yapıyorum çoğunda öğürüyorum çıkarıyorum. Yemek yaparken bile.Ben de öyle düşünüyorum hele bi gelsin de bebiş :))
Sade icmiyor demek istemistim aslinda meyve suyuna falan koysam yarari olurmu gibisinden demek istedim asla arkasindan is cevirmem zaten cnm aslinda giseng cayini icmisti kokusu rahtsiz edici deildi ama .her neyse benim hu caksir otu suyu seyreltilmemisSabah öğle akşam, çay bardağının 4\1 çakşır 4\3 ü su olacak su içer gibi içecek. Yok canım yemeklerine koyma anlar kokusundan. Hem öyle iyi olmaz arkasından iş çevirmen. İkna etmeye çalış
Simdi pko olmayan mi var cnm merak etme geçer gider inşallah o değil de hormon bozukluğu çok illet bişeymis stres yaptıkça çıkıyo iniyor şeker hastalığı gibi off nasıl baş edicem bilmiyorumKalabiliorumda cnm.pko varmis iste o bozuk hayirlisi
Canim benim baska sikintilarim da var. Sadece bebek icin degil. Kafam cok dolu. o yuzden de stresim azalmaz benim. Cok zorAnladım. Cnm bende de hiç kahve akinti olmaz aksine açık kırmızı oluyo bende de inşallah teste gerek kalmaz o zmn cnm sen bu ay kendini stresten uzak tut bende hormon bozukluğu için testere disli aslan pencesi aldım icicem de bakalim tırsıyorum tadından :) hap falan hikaye stresten uzak tutunca hormon değerleri de düşüyor cnm kafadan atsak zaten olacak Allah in izniyle
Esinle alakalı mi cnm sıkıntılar biter mi hiç cnm derdin biri biter biri başlar stres sıkıntı bitmez ancak alismamiz lazım gamsız olmamız lazım ama nerdeeeeCanim benim baska sikintilarim da var. Sadece bebek icin degil. Kafam cok dolu. o yuzden de stresim azalmaz benim. Cok zor
Insallah canimbak bu ay hic yaşamadığın seyleri yaşıyosun günün geciyo akıntı geliyo kısa sürüyo Allahın izniyle yakın bu hamilelik inşallah.sadece sakin olup takip etmemeye ihtiyacın var.bana senin cocugun olmaz diyen 2 profesör vardı inan bana.12 yıl sonra bana gelen mucize sana nasıl olurda gelmez.
Yok canim. Annemlerin basinda bi dert var da. Ailece zor durumdayzEsinle alakalı mi cnm sıkıntılar biter mi hiç cnm derdin biri biter biri başlar stres sıkıntı bitmez ancak alismamiz lazım gamsız olmamız lazım ama nerdeeee
Gunde 3 kezz mi ama vardiyali calisiyo nasil iccek kiiSabah öğle akşam, çay bardağının 4\1 çakşır 4\3 ü su olacak su içer gibi içecek. Yok canım yemeklerine koyma anlar kokusundan. Hem öyle iyi olmaz arkasından iş çevirmen. İkna etmeye çalış
yaında götürcek canım benim eşim sırt çantasında çakşır suyu ve pekmez şişeleriyle geziyo çok gülüyorumGunde 3 kezz mi ama vardiyali calisiyo nasil iccek kii
Allah sabir versin o zmn cnmYok canim. Annemlerin basinda bi dert var da. Ailece zor durumdayz
Goturemez fabrikada calisiyo. Isi yaninda bisi tasimaya musait degilyaında götürcek canım benim eşim sırt çantasında çakşır suyu ve pekmez şişeleriyle geziyo çok gülüyorum
Amin canim sagolAllah sabir versin o zmn cnm
soyunma dolabı falan yok mu yemek arasında gider içer tatlım istesin yeter ki bi yolunu bulurGoturemez fabrikada calisiyo. Isi yaninda bisi tasimaya musait degil
Ustune su dolduracak falan. bilmiyorum bnce kabul etmiceksoyunma dolabı falan yok mu yemek arasında gider içer tatlım istesin yeter ki bi yolunu bulur
yok canım bak şimdi benim eşim yolunu bulmuş onun şu 250mg lik cam limonata şişeleri var ya onun 3 te 1 ini çakşır geri kalanını su doldurmuş hazır şekilde taşıyor yanında zamanı gelince dikip içiyor o şişe ona 2 gün gidiyor hem az yer kaplıyor eşinde o şekilde yapabilirUstune su dolduracak falan. bilmiyorum bnce kabul etmicek
Insallah tmm der. Bugun alicam ben. Eşim gece gelck zaten isten. Bu arada fiyati neydi caksirinyok canım bak şimdi benim eşim yolunu bulmuş onun şu 250mg lik cam limonata şişeleri var ya onun 3 te 1 ini çakşır geri kalanını su doldurmuş hazır şekilde taşıyor yanında zamanı gelince dikip içiyor o şişe ona 2 gün gidiyor hem az yer kaplıyor eşinde o şekilde yapabilir
Değişiyor canım ben 12 ye aldım zeliş 10 a almış o civarlarda işteBakalm
Insallah tmm der. Bugun alicam ben. Eşim gece gelck zaten isten. Bu arada fiyati neydi caksirin
Kac ml oluyo ki ucuzmsDeğişiyor canım ben 12 ye aldım zeliş 10 a almış o civarlarda işte
1 lt canımKac ml oluyo ki ucuzms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?