Biz Bize Yeteriz...

Ben de öyle düşünüyorum hele bi gelsin de bebiş :))
Ahh ahh bulantınız olursa görürüm ben sizi :) aş erdiğiniz için.değil aç olduğunuz ve canınız hiç bişey istemediği için isticeği şeyleri.düşünüp istiyorsunuz. Bende şuan durum bu. Ve zaten istediğiniz şeyide iki lokma yiyosunuz yine bırakıyosunz. Yemek istiyorum ama yiyemiyorum çok kötü bi durum öğüre öğüre sırf bebeğime güç olsun vitamin alaym diye zorla yiyorm. Şuandada mutfağa zar zor girip iş yapıyorum çoğunda öğürüyorum çıkarıyorum. Yemek yaparken bile.
Allahtan kocam bu konuda yardım ediyor biri geleceği zaman ortalığı topluyor mutfağı topluyor.

Sade icmiyor demek istemistim aslinda meyve suyuna falan koysam yarari olurmu gibisinden demek istedim asla arkasindan is cevirmem zaten cnm aslinda giseng cayini icmisti kokusu rahtsiz edici deildi ama .her neyse benim hu caksir otu suyu seyreltilmemis

Ay valla bende gecen gun carsidan geldim pazardan eve girdim bi ogrumek geldi kusasim geldi kusamadim bugunde karisik cerez yiyeyim dedimbukantidan yiyemedim icimdende ya hamike olsam bunun daha fazlasi olsa diye geciyor rabbimin gucune gitmesin ben hele hi saglikli bir bebek gelicekse onlarada ragziyim yeterki gelsin evladim

Canim benim baska sikintilarim da var. Sadece bebek icin degil. Kafam cok dolu. o yuzden de stresim azalmaz benim. Cok zor

Insallah canim

Ustune su dolduracak falan. bilmiyorum bnce kabul etmicek
yok canım bak şimdi benim eşim yolunu bulmuş onun şu 250mg lik cam limonata şişeleri var ya onun 3 te 1 ini çakşır geri kalanını su doldurmuş hazır şekilde taşıyor yanında zamanı gelince dikip içiyor o şişe ona 2 gün gidiyor hem az yer kaplıyor eşinde o şekilde yapabilir

Bakalm
Insallah tmm der. Bugun alicam ben. Eşim gece gelck zaten isten. Bu arada fiyati neydi caksirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…