- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.921
Ben de onu yazıyodum şimdi :)) yap tabii canımAdet bitsin tamamen maydonozla sut buharı da yapicam
Sence baska bisi de yapayimmi. Incir kuru denemeyi dusundum ama bayram icin koye gidicez. 2 gun ordayz. Orda yapamam. bebej dusundugumuzu bilmiyolar. Koylerde dedikodu cok oluyo. Biri duysa hic doktora gitmedigim halde adimi kisira cikarirlarBen de onu yazıyodum şimdi :)) yap tabii canım
Canım hormon testlerini yaptırmadan kür yapma bence sağlam olanıda bozmayalım hormonlarda sorun çıkarsa yaparsın inşaAllah temiz çıkarSence baska bisi de yapayimmi. Incir kuru denemeyi dusundum ama bayram icin koye gidicez. 2 gun ordayz. Orda yapamam. bebej dusundugumuzu bilmiyolar. Koylerde dedikodu cok oluyo. Biri duysa hic doktora gitmedigim halde adimi kisira cikarirlar
Zaten yumurtlamanda sorun yoksa ve kistin falan da yoksa küre ihtiyacın yok canım herşeyin fazlası zararSence baska bisi de yapayimmi. Incir kuru denemeyi dusundum ama bayram icin koye gidicez. 2 gun ordayz. Orda yapamam. bebej dusundugumuzu bilmiyolar. Koylerde dedikodu cok oluyo. Biri duysa hic doktora gitmedigim halde adimi kisira cikarirlar
Haklisin. Duzenli adet goriyorum aslinda sadece bu ay bu kdr gecikti. Ama sut buhari yapayim en azindan. Onun yan etkisi olcagini dusunmuyorumZaten yumurtlamanda sorun yoksa ve kistin falan da yoksa küre ihtiyacın yok canım herşeyin fazlası zarar
Ay o kotu cnm hangi hormon?Simdi pko olmayan mi var cnm merak etme geçer gider inşallah o değil de hormon bozukluğu çok illet bişeymis stres yaptıkça çıkıyo iniyor şeker hastalığı gibi off nasıl baş edicem bilmiyorum
Hic duymadim senden duyuyorum ilk defa cnmKizkar caksir aldm.aktarin dediğine göre kadina da çok faydaliyms. Hatta erkekten daha da faydaliyms.
Oyle dedi bnde sasirdimHic duymadim senden duyuyorum ilk defa cnm
Arastirmak lazm cnm insallah iyi geliosa ne guzelOyle dedi bnde sasirdim
Oyle dedi bnde sasirdim
Pko için kilo vermek iyi geliyormuş diyorlar canım kilo durumun nasıl bilmiyorum kiloluysan bence önce sıkı bir diyete gir bunu halletPko icin ne yapilmasi gerek kizlar birde bu ayki adetimi olduktan sonra rahim filmi cektirecegim hayirlisi ile rahim filminden sonra 5 ay hamile kalmak daha yuksekmis hayirlisi bakalim
Pko için kilo vermek iyi geliyormuş diyorlar canım kilo durumun nasıl bilmiyorum kiloluysan bence önce sıkı bir diyete gir bunu hallet
Ben de hsg çektirdim bu ay ilk 6 ay şans çok yüksekmiş üstelik tüplerim tıkalıymış ilaçla açtılar kaybettiğim zamana üzüldüm ama vardır bir hayır diyorum sonuçta hsg yi de aklıma düşüren Rabbim vesile olacak belki de hayırlısı inşaAllah :))
Kilom 85 cnm diyete girdigim halde veremiyorum bakalim bundada var bi hayir bende hsg cektircem hayirlisiPko için kilo vermek iyi geliyormuş diyorlar canım kilo durumun nasıl bilmiyorum kiloluysan bence önce sıkı bir diyete gir bunu hallet
Ben de hsg çektirdim bu ay ilk 6 ay şans çok yüksekmiş üstelik tüplerim tıkalıymış ilaçla açtılar kaybettiğim zamana üzüldüm ama vardır bir hayır diyorum sonuçta hsg yi de aklıma düşüren Rabbim vesile olacak belki de hayırlısı inşaAllah :))
Kızlar öyle bi hata yapmayın. Ben onuda araştırdım,çakşır cinsiyeti olan bi bitkiymiş. Kökü erkekmiş otu kadınmış. Kökünün suyunu içmek kadını depresyona bile sokarmış Allah korusun. Öyle bi hata yapmayın. Kadın için başka bi sürü ot var onları kullanınDeğişiyor canım ben 12 ye aldım zeliş 10 a almış o civarlarda işte
Benim gittiğim doktorda aynı şeyi söylemişti kürtajdan sonra. Folikasit verdi bunu eşinde kullansın dedi. Benimki kavul etmedi sen iç dedi. Ben Folikasit içmiyoken hamile kaldım çünkü öncelerden depolamştım ebem.kullanma artık demşti :)Kizlar folik asitin erkeklerede faydasi varmis biliyormuydunuz icebilirmis yani bnm doktorum bana folic-1 verdi evde folibiol var onuda esime mi icirsem napsam :)
Bende gordum cnm disi kismini kadin icmeliymis oyuzden hic bulasmiycam onun yerine hayiti icerim daha iyiKızlar öyle bi hata yapmayın. Ben onuda araştırdım,çakşır cinsiyeti olan bi bitkiymiş. Kökü erkekmiş otu kadınmış. Kökünün suyunu içmek kadını depresyona bile sokarmış Allah korusun. Öyle bi hata yapmayın. Kadın için başka bi sürü ot var onları kullanın
Cnm folik asit depolanan bisi olamdigini biliyorum ben oyuzden hergyn kullanilio oyuzden sabah icirilio aksam icirilmiyo ertesi sabah depoda bisi kalmiyo bir arastir istersen . Ben vericem esime evdekini bosa gitmesin icsin isteBenim gittiğim doktorda aynı şeyi söylemişti kürtajdan sonra. Folikasit verdi bunu eşinde kullansın dedi. Benimki kavul etmedi sen iç dedi. Ben Folikasit içmiyoken hamile kaldım çünkü öncelerden depolamştım ebem.kullanma artık demşti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?