Biz Bize Yeteriz...

Cnm bende testere disli aslan pencesi aldım icicez daha başlamadım yarın başlamayı düşünüyorum
Prolaktin hormonu cnm zormus ben ilaçla geçer gider sanarken...
O zor cnm b3ndede bi ara yuksekti o 60lardan 13e dusurdum ben onu hayit tohumu ile simdiki son testimde Lh fshn iki kati eger adet oldugumdada ayni sonuc cikarda yandimki vay halime

Pko icin ne yapilmasi gerek kizlar birde bu ayki adetimi olduktan sonra rahim filmi cektirecegim hayirlisi ile rahim filminden sonra 5 ay hamile kalmak daha yuksekmis hayirlisi bakalim
Cnm rahim filminden eğer ki rahim inde yapisiklik vs.herhangi bi sorun varsa doktor o esnada müdahale ediyor ve hemen ardından hamile kalanlarda olabiliyor ama rahim inde bişey yoksa ki inşallah yoktur zamanı bilmek zor Allah bilir cnm
Mesela hormon ilacı verdikten sonra hemen hamile kalanlar da oluyo hirminu hala düşmeyip hamile kalamayanlar da oluyo cnm bu tamamen bünye meselesi

Cnm bende testere disli aslan pencesi aldım icicez daha başlamadım yarın başlamayı düşünüyorum
Prolaktin hormonu cnm zormus ben ilaçla geçer gider sanarken...
Eski doktorum adetten sonra hormon test yapti lh fshinin iki kati cikti yeni dojtorum testi fazla onemsemedi ama yumurtlaiklardada kislet cikinca polistik over ciktim adet olunca tekrarlanicak test

Insallah yapisiklik vardirda acikirda kalirim cnm baska yapabikcegim bi duam yok arkadasimda da hic hisi cikmadi ama hamile kaldi rahime verilen ilacta gebeligi arttirabiliyormus mikroplari oldurdugu icin

O zor cnm b3ndede bi ara yuksekti o 60lardan 13e dusurdum ben onu hayit tohumu ile simdiki son testimde fsh lhnin iki kati eger adet oldugumdada ayni sonuc cikarda yandimki vay halime
Cnm o zmn bende sana testere disli aslan pencesi otu çayını tavsiye ederim herkes çok memnun düşürür düşürmez de çalışmalara başladı esinle bak seninki benimkinden daha yükselmiş ve illa ki stressiz olmuyo c belki yine yükselmiştir benim 36 değerim bana hap verdi iki tane bitirdim ama artık bitkisele geçicem cnm ilaçla olcak şey degil iniyor çıkıyo falan

Eski doktorum adetten sonra hormon test yapti lh fshinin iki kati cikti yeni dojtorum testi fazla onemsemedi ama yumurtlaiklardada kislet cikinca polistik over ciktim adet olunca tekrarlanicak test
Cnm benim doktorum da dedi ki prolaktin hormonu yüksekliği yumurta tembelliği yapıyormuş bana öncesinde klomen ardında catlatma ignesi vermişti olmadı yine ve hormonlarıma baktı bu hormon dan dolayı tembel yumurtalıkların dedi ve de guatr var o da bu hormonu yukseltiyo dahiliyeye git dedi adetin 2. Günü gel iğne vercem yine dedi kısır döngü resmen bence hormonu kucumsememeliydi doktorun

Insallah yapisiklik vardirda acikirda kalirim cnm baska yapabikcegim bi duam yok arkadasimda da hic hisi cikmadi ama hamile kaldi rahime verilen ilacta gebeligi arttirabiliyormus mikroplari oldurdugu icin
Cnm inşallah biseyin yoktur yine de sen bi hormonlarına baktırır yine de engelliyor bu pis hormonlar hamileligi malesef rahim filmi bende çektirdim bişey çıkmadı çok şükür bana ilaç da vermedi cnm temiz çıktığı için heralde

Kizlar bişey sorcam bende bugün çok tuhaf bi akinti geldi sütten kesilmiş gibi bembeyaz bi akinti ve sonrasinda şeffaf uzayan akinti sizce yumurtlama zamanı mı benim için hesaplanabilir misiniz ben anlamıyorum o işleri benim çünkü 6 7 gün gecikiyor hep bat en son 18 ağustosta oldum ve takvimime göre 24 Eylül bat

Yarim sise hayit suyum var icsem ne olur acaba gerci yumurtalama zamanimda gecti
Ben bekarken gögusül büyütüyomus diye içmiştim :) hem de bi seneye yakın o dönem ne adet ağrım olurdu ne bişey Aaaa bi bakmışım adet olmuşum hissetmedim öyle iyi gelirdi ki cnm ama tekrar içmek istemiyorum ben acıydı

Cnm prolaktin 9 cikti ona bisi denmedi ama lh fshnin iki kati simdilik asete kadr hayit suyumu iceyim yada tohumunu kaynatip iceyim evde hali hazirda var cunki dusmez ise dedigin bitkiui alirim napim batti balik yan gider

ay bndede klomen ise yaramadi ama bana catlatma ignesi vurmadi pis herif. Herneyse simdiki doktorum cok iyi cok anlayisli ve ilgili esim bile simdiye kadr gelmedigimize pisman oldu ben buna gidelim dedikce ertelemisti cunki

Tohumuda var tohumu az kaldi ama onunla baslim en iyisi sonrada siseye geceyim hormonlari duzenliyo cunki iyi gelir insallah

Cnm yumurtlama hesaplama yaz googleye doktornevra linklibsite cikicak ordan hesapla birda google playde takvimler oluo onlardan indir bencr onlarda cok iyiboluo yumurtlamani dogurganligini hesapliio pepapp miydi ole bi takvim vardi en iyisi o

ay bndede klomen ise yaramadi ama bana catlatma ignesi vurmadi pis herif. Herneyse simdiki doktorum cok iyi cok anlayisli ve ilgili esim bile simdiye kadr gelmedigimize pisman oldu ben buna gidelim dedikce ertelemisti cunki
Benim ki de soru soruyorum hiç ne cevap veriyor ne bişey kendi bildiğini soyluyo bende bi daha igne versin değiştircem devlete gitcem bu sefer değerlerimizi bi de devlete gösteriyim bakiyim özele çok para gitti maddiyati sarstı açıkçası sürekli de gidemem artık özele bu son bi de özel yani cnm o kadar para ver ama seni dinlemesin

Cnm yumurtlama hesaplama yaz googleye doktornevra linklibsite cikicak ordan hesapla birda google playde takvimler oluo onlardan indir bencr onlarda cok iyiboluo yumurtlamani dogurganligini hesapliio pepapp miydi ole bi takvim vardi en iyisi o
Cnm ben indirdim takvime göre zaten bugün doğurgan dönemin 1.günümdeyim ama güvenemiyorum adet döngüme o yüzden döngüye 43 gün yazmıştım ama değişiyor döngü işte o yüzden güvenemiyorum bı de hiç böyle akinti olmamıştı acaba usuttum mu

Cnm Google dan baktım bu sefer Google diyo ki yumurtlama tarihin ortalama 16 Eylül diyo indirdiğim takvimim programında da yumurtlama tarihim 10 Eylül hangisine inanmama gerekiyo şaşırdım doktorum da öyle ki sormaya korkuyorum hiç cevap vermiyo herkes çok öneriyorum diye gittim zaten bu son offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…