Biz Bize Yeteriz...

Ben devlete gidiyrdum cnm nerdeyse evlendigimden beri gidiodum bosuna zamnimi calmis adam rezillik yani adam ilgisiz ultrasonla bakip ilac yaziodu normal ultrasonla yani birde erkek doktor iyi bayan doktor kotu derler.adama cok iyi diolardi ilk gittigimden beri bana ilgisiz geliodu sonunda demezmi igne tedavisi bunu devlet karsilamio ozele gidin diye adam verdi klomeni 6 ay klomen kullan dedi 6 ay sonra gel dedi sonrada ozele git .resmen beni oyaladi pislik herif.... sonra gittim ozele istedigim doktora ama cok arastirmistim muayane ucretide okadr buyuk bi mevla da deil anlattirdi bir bir neler yaptigimizi devletteyken neler oldugunu sonra catlatma ignesi vurmadigini falan sordu rahim filmini sordu alttan ultrasonu sordu sonrada alttan muayene etti ultrasonla ultrasonda son sistem agri sizi yok bayan birde cok ilgili yarim saat konustu bizimle dedi bu tahlile ve usgye gore pco var dedi ama hamile kalmaya engel deil dedi adetken gel hormonlarina bi tekrar bakalim sonrada rahim filmi dedi daha sonra esimden sperm testi istedi oda verdi sonra gittikte .esimde bende memnun kaldik aldigi parayi sonuna kadr hak ediyo helal hos olsun beklentimin cok ustnde bi doktor .devlettekiler bole deil gittigne deymez bizimki hacettepe mezunuydu yillarca kendi esininde cocugu olmamis ikizleri olmus dediler aldanip gittiydik ama ilgisiz cikti iste .bursaya da gittim bursadakide ilgisiz di kopekledi ordakide bayandi.simdi cok iyi rabbime sukur bakalim ne olucak

Iyo bari. Hemrn etki edermi acaba.bnm esim vardiyali ve uykuya da cok duskun biri. O yizden hergun degerlendiremiyoruz yani yorgun oluyo. Cok duzenli iliskimz olmuyo. Bu cabucak ise yarar mi ki
Hergün hatta günde bikaç.kez peşinden koşacak hemde başlar başlamaz :) aklı fikri onda.olacak :) hemen.etki yapıyor

Tabiki takvim vucudundan iyi bilemez bence kacirma bir degerlendir

Üşenmedim okudum, sende yazmışsın helal.olsun :)

Birde giseng koku cayi var ben poset cay olarak almistim icer icmez etkisini gosterio cok enerji verio tadi kotu deil meyan koku gibi bi tad var yani kolanin sekersiz biraz acimsi oldugunu dusunursenz ayni tad diyebilirseniz. Baya etkili icen yerinde duramiyo diyebilirim denmesi bedava bende icmistim kotu bi etkisi yok esim hatta baya begendi ayip olmasin....

Kadinlar icin de mi oluyo canim

Ginsengng (Latince adı: Panax ginseng, Amerikan ginsengi için Panax quinquefolius) bitkisinin kökü, canlılığı, cinsel gücü arttırıcı, gençleştirici etkisi dolayısıyla Çin, Japonya ve Kore’de yüzyıllar boyunca çok değer görmüştür. Ginseng'in botanik ismi olan "Panax", Yunanca "tam iyileşme" anlamına gelen "panacea" kelimesinden türetilmiştir. Ginseng'in tüm şifalı bitkiler içerisinde en etkili adaptojen(strese karşı direnci artıran bir ajan) olduğu düşünülür. Ginseng, fiziksel aktiviteleri ve vücut direncini artıran bir bitkidir ve fiziksel ve mental (zihinsel) dayanıklılığı artırır. Ginseng'in uzun bir süreden beri, özellikle erkeklerin üretkenliğini, erkeklik hormonu (testesteron) ve sperm miktarını, cinsel gücünü ve dolaşım sistemlerini (özellikle prostata karşı) olumlu bir şekilde etkilediği de düşünülmektedir. Cinsellik ilacıdır.

Ginseng'in kadınlar üzerindeki beynin hafıza (bellek) merkezlerini uyarıcı etkisinin bulunması ise yenidir.
Ayy ben beynimin ve hafizamin calismasini artirmak istemiyorum. Gecekeri uykularim gitti benim dusuncelerden. Onu dusun bunu dusun. Leb demeden leblebiyi anla ve kafaya tak. Milletin ne dedigi haricinde ne demek iatedigiyle de ilgilen ffalan. Yani kafam mumkunse calismasin biraz sakinlige ihtiyavm var

Ayy çok güldüm çok yaşa emi :))) bence de sakinlik iyidir tatlım azcık uzaklaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…