- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.961
Iyo bari. Hemrn etki edermi acaba.bnm esim vardiyali ve uykuya da cok duskun biri. O yizden hergun degerlendiremiyoruz yani yorgun oluyo. Cok duzenli iliskimz olmuyo. Bu cabucak ise yarar mi kiKoku erkek icin evet cnm
Ben devlete gidiyrdum cnm nerdeyse evlendigimden beri gidiodum bosuna zamnimi calmis adam rezillik yani adam ilgisiz ultrasonla bakip ilac yaziodu normal ultrasonla yani birde erkek doktor iyi bayan doktor kotu derler.adama cok iyi diolardi ilk gittigimden beri bana ilgisiz geliodu sonunda demezmi igne tedavisi bunu devlet karsilamio ozele gidin diye adam verdi klomeni 6 ay klomen kullan dedi 6 ay sonra gel dedi sonrada ozele git .resmen beni oyaladi pislik herif.... sonra gittim ozele istedigim doktora ama cok arastirmistim muayane ucretide okadr buyuk bi mevla da deil anlattirdi bir bir neler yaptigimizi devletteyken neler oldugunu sonra catlatma ignesi vurmadigini falan sordu rahim filmini sordu alttan ultrasonu sordu sonrada alttan muayene etti ultrasonla ultrasonda son sistem agri sizi yok bayan birde cok ilgili yarim saat konustu bizimle dedi bu tahlile ve usgye gore pco var dedi ama hamile kalmaya engel deil dedi adetken gel hormonlarina bi tekrar bakalim sonrada rahim filmi dedi daha sonra esimden sperm testi istedi oda verdi sonra gittikte .esimde bende memnun kaldik aldigi parayi sonuna kadr hak ediyo helal hos olsun beklentimin cok ustnde bi doktor .devlettekiler bole deil gittigne deymez bizimki hacettepe mezunuydu yillarca kendi esininde cocugu olmamis ikizleri olmus dediler aldanip gittiydik ama ilgisiz cikti iste .bursaya da gittim bursadakide ilgisiz di kopekledi ordakide bayandi.simdi cok iyi rabbime sukur bakalim ne olucakBenim ki de soru soruyorum hiç ne cevap veriyor ne bişey kendi bildiğini soyluyo bende bi daha igne versin değiştircem devlete gitcem bu sefer değerlerimizi bi de devlete gösteriyim bakiyim özele çok para gitti maddiyati sarstı açıkçası sürekli de gidemem artık özele bu son bi de özel yani cnm o kadar para ver ama seni dinlemesin
Hergün hatta günde bikaç.kez peşinden koşacak hemde başlar başlamaz :) aklı fikri onda.olacak :) hemen.etki yapıyorIyo bari. Hemrn etki edermi acaba.bnm esim vardiyali ve uykuya da cok duskun biri. O yizden hergun degerlendiremiyoruz yani yorgun oluyo. Cok duzenli iliskimz olmuyo. Bu cabucak ise yarar mi ki
Tabiki takvim vucudundan iyi bilemez bence kacirma bir degerlendirCnm Google dan baktım bu sefer Google diyo ki yumurtlama tarihin ortalama 16 Eylül diyo indirdiğim takvimim programında da yumurtlama tarihim 10 Eylül hangisine inanmama gerekiyo şaşırdım doktorum da öyle ki sormaya korkuyorum hiç cevap vermiyo herkes çok öneriyorum diye gittim zaten bu son offf
Üşenmedim okudum, sende yazmışsın helal.olsun :)Ben devlete gidiyrdum cnm nerdeyse evlendigimden beri gidiodum bosuna zamnimi calmis adam rezillik yani adam ilgisiz ultrasonla bakip ilac yaziodu normal ultrasonla yani birde erkek doktor iyi bayan doktor kotu derler.adama cok iyi diolardi ilk gittigimden beri bana ilgisiz geliodu sonunda demezmi igne tedavisi bunu devlet karsilamio ozele gidin diye adam verdi klomeni 6 ay klomen kullan dedi 6 ay sonra gel dedi sonrada ozele git .resmen beni oyaladi pislik herif.... sonra gittim ozele istedigim doktora ama cok arastirmistim muayane ucretide okadr buyuk bi mevla da deil anlattirdi bir bir neler yaptigimizi devletteyken neler oldugunu sonra catlatma ignesi vurmadigini falan sordu rahim filmini sordu alttan ultrasonu sordu sonrada alttan muayene etti ultrasonla ultrasonda son sistem agri sizi yok bayan birde cok ilgili yarim saat konustu bizimle dedi bu tahlile ve usgye gore pco var dedi ama hamile kalmaya engel deil dedi adetken gel hormonlarina bi tekrar bakalim sonrada rahim filmi dedi daha sonra esimden sperm testi istedi oda verdi sonra gittikte .esimde bende memnun kaldik aldigi parayi sonuna kadr hak ediyo helal hos olsun beklentimin cok ustnde bi doktor .devlettekiler bole deil gittigne deymez bizimki hacettepe mezunuydu yillarca kendi esininde cocugu olmamis ikizleri olmus dediler aldanip gittiydik ama ilgisiz cikti iste .bursaya da gittim bursadakide ilgisiz di kopekledi ordakide bayandi.simdi cok iyi rabbime sukur bakalim ne olucak
Hadi insallah☺ bnm adet de bitti gibi bisi. Bakalm yarin gelmezse gece calismalara baslariz.Hergün hatta günde bikaç.kez peşinden koşacak hemde başlar başlamaz :) aklı fikri onda.olacak :) hemen.etki yapıyor
Ay hakkkatten uzun olmus ama ben hizli yaziyorumya bana zor gelmiyo yazmasi iki parmakla hizli hizli yaziyorum alismisim cnm sanda helal olsunÜşenmedim okudum, sende yazmışsın helal.olsun :)
Kadinlar icin de mi oluyo canimBirde giseng koku cayi var ben poset cay olarak almistim icer icmez etkisini gosterio cok enerji verio tadi kotu deil meyan koku gibi bi tad var yani kolanin sekersiz biraz acimsi oldugunu dusunursenz ayni tad diyebilirseniz. Baya etkili icen yerinde duramiyo diyebilirim denmesi bedava bende icmistim kotu bi etkisi yok esim hatta baya begendi ayip olmasin....
Bir ilac reklami var bir unlu oynuo basarimin i sirrini ona borcluyum giseng ozlu diye cikio p.....ton diye bi marka .enerji icin birebir bi bitki bu baya arastirip ldim yan etkisi yok bende ictim ilac deil tabiki bitkinin poset cayini internettende arastirabilirsin cnmKadinlar icin de mi oluyo canim
Ayy ben beynimin ve hafizamin calismasini artirmak istemiyorum. Gecekeri uykularim gitti benim dusuncelerden. Onu dusun bunu dusun. Leb demeden leblebiyi anla ve kafaya tak. Milletin ne dedigi haricinde ne demek iatedigiyle de ilgilen ffalan. Yani kafam mumkunse calismasin biraz sakinlige ihtiyavm varGinseng'in kadınlar üzerindeki beynin hafıza (bellek) merkezlerini uyarıcı etkisinin bulunması ise yenidir.
Bunu bilmiyordum ya...Zaten enerji içeceklerinin de ana maddesi ginseng
ne kafar varYaa kızlar o kadar kuruyum ki bi gram bile akıntım yok hiç umudum yok bu aydan
Ayy çok güldüm çok yaşa emi :))) bence de sakinlik iyidir tatlım azcık uzaklaşAyy ben beynimin ve hafizamin calismasini artirmak istemiyorum. Gecekeri uykularim gitti benim dusuncelerden. Onu dusun bunu dusun. Leb demeden leblebiyi anla ve kafaya tak. Milletin ne dedigi haricinde ne demek iatedigiyle de ilgilen ffalan. Yani kafam mumkunse calismasin biraz sakinlige ihtiyavm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?