Biz Bize Yeteriz...

O zman hayit otunu kullanicaksin hormonlari duzenler insani sakinlestiri. Gercibbana bi etki yapmadino uonden sadece enerjimi arttirmisti ginseng . Hayit otunu dene cnm sakinlestirio hormonlari duzenlio

O zman hayit otunu kullanicaksin hormonlari duzenler insani sakinlestiri. Gercibbana bi etki yapmadino uonden sadece enerjimi arttirmisti ginseng . Hayit otunu dene cnm sakinlestirio hormonlari duzenlio
Hormonlarima baktirmafan kullanmayim smdi bisi. Zaten bitki cayi falan icemiyorum ben. Melisa papatya adacayi sakinlestiriyims. Ic diyolar ama yok. Icemiyorum.

Ah cnm kiyamam en nabiosun ozmn kiz ne varsa dogada var dogadaki sifayivelinin tersiyle itiomusun. Herneyse gerekte kalmasin insallah dogal yolfan hamile kal insallah
Yani mecbur olursam ki insallah olmam o zaman kullanirim elbet. Ama su an duaunmuyorum kendime o tarz bisi. Yani bitki cayi icemiyorum sikinti o

6 ay klomen nasıl verir ya ne biçim doktor normalde ilk kimsenin verir yumurtada gelişme görünce de catlatma ignesi verir cnm devletteki doktorlar da pispislayip gönderiyo bende yaşadım cnm ama özele de gidiyorum aylardır bi sürü para gitti gitsin çocuk için o değil de soru soruyorum cevap alamıyorum bu de üstüne yığınla para veriyorum bi de gittiğim özel hastanede tek kadın doğumçu doktor benimki muayene sıram 2 saat sürüyor özel dersin bi de ne ilgi var ne alaka eşim de bende tüm filmleri çektirdik bi de devlete gösteriyim diyorum iyi bi doktor önerisi alıyim da cnm sen nerde oturuyorsun ben istanbuldayim senin gittiğin özel hastane nerde

Arkadaşlar sağ kasigimda çok fena ağrı var bi saattir hamilelik için çok erken ama dimi ya daha bugün doğurganlık günüm zaten offf

Enerjini nasıl arttırdı xnm hemen etki etti mi cinsel yönden demiyorum cnm yanlış anlama :) güç vermesi açısından yani

Yok yumurtlama geçti canım ama hamile olsam akıntımın başlaması gerekmiyormuydu az da olsa böyle kuruluk ömrümde yaşamadım
Benim adete iki üç kala ve adet geçtikten sonra akıntı olmaya başladı o.zamana kadar kuruydu. Panik yok :)
Çok seviyorsunuz taa şimdiden umutsuzluğa kapılmayı

Kizlar sağ kasigima öyle bi ağrı giriyor ki gece uyuyamadım hiç ama iğne batması şeklinde sağa yatıyorum ağrıyor sola yatıyorum az buçuk hafifliyor sırt üstü hele hiç yatamıyorum ve hala ağrıyor
Gaz sancısı değil eminim bikini bölgesinin hemen yukarısı ağrıyor hiç böyle olmamıştı dostinex in etkisi mi acaba ama onu da pek sanmıyorum aslında ya da yumurtluyormuyum dicem de daha yumurtlama günüme çok var değişiyor mu bata 18 gün kaldı hamilelik imkansız diye düşünüyorum daha yumurtlama günlerini değerlendirmedik son ilişkinin üstünden daha iki gün geçti ya da usuttum mu acaba
Ama öyle kısa ağrılar değil devamlı ağrıyor ya off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…