- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.981
O zman hayit otunu kullanicaksin hormonlari duzenler insani sakinlestiri. Gercibbana bi etki yapmadino uonden sadece enerjimi arttirmisti ginseng . Hayit otunu dene cnm sakinlestirio hormonlari duzenlioAyy ben beynimin ve hafizamin calismasini artirmak istemiyorum. Gecekeri uykularim gitti benim dusuncelerden. Onu dusun bunu dusun. Leb demeden leblebiyi anla ve kafaya tak. Milletin ne dedigi haricinde ne demek iatedigiyle de ilgilen ffalan. Yani kafam mumkunse calismasin biraz sakinlige ihtiyavm var
Yok yumurtlama geçti canım ama hamile olsam akıntımın başlaması gerekmiyormuydu az da olsa böyle kuruluk ömrümde yaşamadımBunu bilmiyordum ya...
Bazen yumurtlama olmuyabilio yada gec yumurtluyacaksin sen yine gun asiri degerlendir cnm
14 eylül canım bat var dahaBata
ne kafar var
Canim daha dur bakalm daha cok vaaar14 eylül canım bat var daha
Hormonlarima baktirmafan kullanmayim smdi bisi. Zaten bitki cayi falan icemiyorum ben. Melisa papatya adacayi sakinlestiriyims. Ic diyolar ama yok. Icemiyorum.O zman hayit otunu kullanicaksin hormonlari duzenler insani sakinlestiri. Gercibbana bi etki yapmadino uonden sadece enerjimi arttirmisti ginseng . Hayit otunu dene cnm sakinlestirio hormonlari duzenlio
Alla alla cnm ya ilgincYok yumurtlama geçti canım ama hamile olsam akıntımın başlaması gerekmiyormuydu az da olsa böyle kuruluk ömrümde yaşamadım
Papatya adacayi gibi seyleri hamileleik dusunuosan icme rahmi kasiltir adafayi adet sokturucudur melisa iyi ama onu icebilirein cnmHormonlarima baktirmafan kullanmayim smdi bisi. Zaten bitki cayi falan icemiyorum ben. Melisa papatya adacayi sakinlestiriyims. Ic diyolar ama yok. Icemiyorum.
Yok ben hicbirini icemiyorum canim☺ihlamur bile sevmemPapatya adacayi gibi seyleri hamileleik dusunuosan icme rahmi kasiltir adafayi adet sokturucudur melisa iyi ama onu icebilirein cnm
Yok ben hicbirini icemiyorum canim☺ihlamur bile sevmem
Ah cnm kiyamam en nabiosun ozmn kiz ne varsa dogada var dogadaki sifayivelinin tersiyle itiomusun. Herneyse gerekte kalmasin insallah dogal yolfan hamile kal insallahYok ben hicbirini icemiyorum canim☺ihlamur bile sevmem
Yani mecbur olursam ki insallah olmam o zaman kullanirim elbet. Ama su an duaunmuyorum kendime o tarz bisi. Yani bitki cayi icemiyorum sikinti oAh cnm kiyamam en nabiosun ozmn kiz ne varsa dogada var dogadaki sifayivelinin tersiyle itiomusun. Herneyse gerekte kalmasin insallah dogal yolfan hamile kal insallah
6 ay klomen nasıl verir ya ne biçim doktor normalde ilk kimsenin verir yumurtada gelişme görünce de catlatma ignesi verir cnm devletteki doktorlar da pispislayip gönderiyo bende yaşadım cnm ama özele de gidiyorum aylardır bi sürü para gitti gitsin çocuk için o değil de soru soruyorum cevap alamıyorum bu de üstüne yığınla para veriyorum bi de gittiğim özel hastanede tek kadın doğumçu doktor benimki muayene sıram 2 saat sürüyor özel dersin bi de ne ilgi var ne alaka eşim de bende tüm filmleri çektirdik bi de devlete gösteriyim diyorum iyi bi doktor önerisi alıyim da cnm sen nerde oturuyorsun ben istanbuldayim senin gittiğin özel hastane nerdeBen devlete gidiyrdum cnm nerdeyse evlendigimden beri gidiodum bosuna zamnimi calmis adam rezillik yani adam ilgisiz ultrasonla bakip ilac yaziodu normal ultrasonla yani birde erkek doktor iyi bayan doktor kotu derler.adama cok iyi diolardi ilk gittigimden beri bana ilgisiz geliodu sonunda demezmi igne tedavisi bunu devlet karsilamio ozele gidin diye adam verdi klomeni 6 ay klomen kullan dedi 6 ay sonra gel dedi sonrada ozele git .resmen beni oyaladi pislik herif.... sonra gittim ozele istedigim doktora ama cok arastirmistim muayane ucretide okadr buyuk bi mevla da deil anlattirdi bir bir neler yaptigimizi devletteyken neler oldugunu sonra catlatma ignesi vurmadigini falan sordu rahim filmini sordu alttan ultrasonu sordu sonrada alttan muayene etti ultrasonla ultrasonda son sistem agri sizi yok bayan birde cok ilgili yarim saat konustu bizimle dedi bu tahlile ve usgye gore pco var dedi ama hamile kalmaya engel deil dedi adetken gel hormonlarina bi tekrar bakalim sonrada rahim filmi dedi daha sonra esimden sperm testi istedi oda verdi sonra gittikte .esimde bende memnun kaldik aldigi parayi sonuna kadr hak ediyo helal hos olsun beklentimin cok ustnde bi doktor .devlettekiler bole deil gittigne deymez bizimki hacettepe mezunuydu yillarca kendi esininde cocugu olmamis ikizleri olmus dediler aldanip gittiydik ama ilgisiz cikti iste .bursaya da gittim bursadakide ilgisiz di kopekledi ordakide bayandi.simdi cok iyi rabbime sukur bakalim ne olucak
Ama işte hangi gün bilemedim cnm her gün her gün açıkça olmuyo ya :))))Tabiki takvim vucudundan iyi bilemez bence kacirma bir degerlendir
Cnm enerjiyi kadınlara da veriyor mu nasıl bişey yani o şekil etki vermesin de :) ben çok yoruluyorum mesela gün boyu ev işi falan güçsüz bi yapım var içsem iyi gelir mi kiGinseng'in kadınlar üzerindeki beynin hafıza (bellek) merkezlerini uyarıcı etkisinin bulunması ise yenidir.
Cnm dur hele bazılarında hiç belirti olmayarak kendini gösteriyor benim de çok aşırı akintim oluyo iki gündür bugün bembeyazdiHiç bir belirtim de yok uyku yorgunluk vs. Göğüslerde normal olmadı bu ay yine
Enerjini nasıl arttırdı xnm hemen etki etti mi cinsel yönden demiyorum cnm yanlış anlama :) güç vermesi açısından yaniO zman hayit otunu kullanicaksin hormonlari duzenler insani sakinlestiri. Gercibbana bi etki yapmadino uonden sadece enerjimi arttirmisti ginseng . Hayit otunu dene cnm sakinlestirio hormonlari duzenlio
Yumurtluyısundur canımArkadaşlar sağ kasigimda çok fena ağrı var bi saattir hamilelik için çok erken ama dimi ya daha bugün doğurganlık günüm zaten offf
Benim adete iki üç kala ve adet geçtikten sonra akıntı olmaya başladı o.zamana kadar kuruydu. Panik yok :)Yok yumurtlama geçti canım ama hamile olsam akıntımın başlaması gerekmiyormuydu az da olsa böyle kuruluk ömrümde yaşamadım
Ayy tüh değerlendiremedik o zmn cnm ama bugün de çok fena ağrıyoYumurtluyısundur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?