- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.001
Insallah icmek zorundada kalmazsin cnmYani mecbur olursam ki insallah olmam o zaman kullanirim elbet. Ama su an duaunmuyorum kendime o tarz bisi. Yani bitki cayi icemiyorum sikinti o
Canım sen ilaç kullanmıyor muydun prolaktin için korunmanız gerekmiyor muydu bu ay benim bildiğim dostinex ve bu tarz ilaç kullanırken korunman gerekiyorAyy tüh değerlendiremedik o zmn cnm ama bugün de çok fena ağrıyo
Bizdede devlet kotu cnm6 ay klomen nasıl verir ya ne biçim doktor normalde ilk kimsenin verir yumurtada gelişme görünce de catlatma ignesi verir cnm devletteki doktorlar da pispislayip gönderiyo bende yaşadım cnm ama özele de gidiyorum aylardır bi sürü para gitti gitsin çocuk için o değil de soru soruyorum cevap alamıyorum bu de üstüne yığınla para veriyorum bi de gittiğim özel hastanede tek kadın doğumçu doktor benimki muayene sıram 2 saat sürüyor özel dersin bi de ne ilgi var ne alaka eşim de bende tüm filmleri çektirdik bi de devlete gösteriyim diyorum iyi bi doktor önerisi alıyim da cnm sen nerde oturuyorsun ben istanbuldayim senin gittiğin özel hastane nerde
Ben bi kere spor yapmadan oncede icmistim bir bardak enerjimi arttirmisti. Ama erkeklerde obur turlu etki edio cnm :)Enerjini nasıl arttırdı xnm hemen etki etti mi cinsel yönden demiyorum cnm yanlış anlama :) güç vermesi açısından yani
Usutmuste olabilirsij yumyrtluyorda olabilirsin bazen degisebilir cnm degerlendirKizlar sağ kasigima öyle bi ağrı giriyor ki gece uyuyamadım hiç ama iğne batması şeklinde sağa yatıyorum ağrıyor sola yatıyorum az buçuk hafifliyor sırt üstü hele hiç yatamıyorum ve hala ağrıyor
Gaz sancısı değil eminim bikini bölgesinin hemen yukarısı ağrıyor hiç böyle olmamıştı dostinex in etkisi mi acaba ama onu da pek sanmıyorum aslında ya da yumurtluyormuyum dicem de daha yumurtlama günüme çok var değişiyor mu bata 18 gün kaldı hamilelik imkansız diye düşünüyorum daha yumurtlama günlerini değerlendirmedik son ilişkinin üstünden daha iki gün geçti ya da usuttum mu acaba
Ama öyle kısa ağrılar değil devamlı ağrıyor ya off
Doktorum hiç bişey söylemediki cnm burda da okudum bi kaç yerde korynmayanlar da olmuş bende o yüzden ilacin etkisine vermedim offf ondan mı ki ama doktor derdi o zmn bende hiç sormadım aklıma bile gelmediCanım sen ilaç kullanmıyor muydun prolaktin için korunmanız gerekmiyor muydu bu ay benim bildiğim dostinex ve bu tarz ilaç kullanırken korunman gerekiyor
Çok ağrıyor nasıl değerlendircem bilmiyorum ama kaçırmayım madem belki de yunurtluyorumdur sağol cmm ama bana daha çok usutmusum gıbi De gelmiyor usutseydim ayaklarım usürdü benim hep öyle olur idrar yollarını usulünce bendeUsutmuste olabilirsij yumyrtluyorda olabilirsin bazen degisebilir cnm degerlendir
Denemek lazım cnm benim de enerjiye ihtiyacım var ama önce testere disli aslan pencesi otu almıştım onu iciyim de ikisi bir arada olmasın ne olur ne olmazBen bi kere spor yapmadan oncede icmistim bir bardak enerjimi arttirmisti. Ama erkeklerde obur turlu etki edio cnm :)
Bu doktoru da çok tavsiye etti kV tarafı cnm onun için gittim bu son iğneyi de versin de gelişmelere göre bi de devlete göstercem bakiyim ne dicek başka görüşler de alayımBizdede devlet kotu cnm
Ozelde nerdeyse 6-7 adet kadin dogumcu var bizde
Balikesir cnm.
Yinede hi git sansini dene insallah iyi bi doktor bulursun
r cnm devam ederse bi doktora gorunÇok ağrıyor nasıl değerlendircem bilmiyorum ama kaçırmayım madem belki de yunurtluyorumdur sağol cmm ama bana daha çok usutmusum gıbi De gelmiyor usutseydim ayaklarım usürdü benim hep öyle olur idrar yollarını usulünce bende
Tamam ole yap cnmDenemek lazım cnm benim de enerjiye ihtiyacım var ama önce testere disli aslan pencesi otu almıştım onu iciyim de ikisi bir arada olmasın ne olur ne olmaz
Ay bnmde kv ve gorumce yuzunden gidiyordum simdi dinlemedim ikisinide yine ayni hastanede baska bi doktor solediler bu sefrr ozelde ona git diye gitmedim zaten gittigim gunde adam izinliymis iyide olduBu doktoru da çok tavsiye etti kV tarafı cnm onun için gittim bu son iğneyi de versin de gelişmelere göre bi de devlete göstercem bakiyim ne dicek başka görüşler de alayım
Benim de kV şimdi diyor ki keşke gitmeseydin siz dediniz ama bana git diye dedim ben o kadar da sevmiyorum demedim dedi ama siz demiştiniz ben bi saatten sonra değiştiremem dedim bana o kadar ısrar ediyodu ki şu şu gitti hamile kaldı falan diyodu sende git illa bende bi gidiyim tmm demiştim e zırt birt da doktor değiştiremem son iğneyi versin de duruma göre değiştircem zaten kim ne derse desin kendim araştırıp gitcem bu seferAy bnmde kv ve gorumce yuzunden gidiyordum simdi dinlemedim ikisinide yine ayni hastanede baska bi doktor solediler bu sefrr ozelde ona git diye gitmedim zaten gittigim gunde adam izinliymis iyide oldu
en iyisi cnm banada kv ben gittim gorumcen gitti bak ona iyi geldi hala gidio sende git dedi gittim de ne oldu bisi degismedi artik oEle yonlendirincede baska bi doktor soledi kv ona git diye adama okadr guvenio ki ogun beni yonlendiren doktora gidip sorcakmis hangi doktora hangi hastaneye gidelim diye de ben engel oldum kafayi yemedim henuz doktorun onerdigine gidicekte deilim ve isetedigime gittim iyikide ole yapmisimBenim de kV şimdi diyor ki keşke gitmeseydin siz dediniz ama bana git diye dedim ben o kadar da sevmiyorum demedim dedi ama siz demiştiniz ben bi saatten sonra değiştiremem dedim bana o kadar ısrar ediyodu ki şu şu gitti hamile kaldı falan diyodu sende git illa bende bi gidiyim tmm demiştim e zırt birt da doktor değiştiremem son iğneyi versin de duruma göre değiştircem zaten kim ne derse desin kendim araştırıp gitcem bu sefer
İlla şu kişi hamile kaldı diye aynı ilaçla biz de mi kalicaz cahillik işte herkesin bünyesine aynı sanıyorlar aman bisver içine sinen doktoru da bulmuşsun mis gibi gidip gelmene baken iyisi cnm banada kv ben gittim gorumcen gitti bak ona iyi geldi hala gidio sende git dedi gittim de ne oldu bisi degismedi artik oEle yonlendirincede baska bi doktor soledi kv ona git diye adama okadr guvenio ki ogun beni yonlendiren doktora gidip sorcakmis hangi doktora hangi hastaneye gidelim diye de ben engel oldum kafayi yemedim henuz doktorun onerdigine gidicekte deilim ve isetedigime gittim iyikide ole yapmisim
Sevindim cnm gecmesine insallah sende gonlunun rahat olucagi bi doktor bulursunİlla şu kişi hamile kaldı diye aynı ilaçla biz de mi kalicaz cahillik işte herkesin bünyesine aynı sanıyorlar aman bisver içine sinen doktoru da bulmuşsun mis gibi gidip gelmene bak
Benim de ağrım geçti galiba
Amin cnm inşallahSevindim cnm gecmesine insallah sende gonlunun rahat olucagi bi doktor bulursun
Ayyy yerim onun pipisini :)) Ayy MaşaAllah yaaKızlar bebişimi rüyamda gördüm erkekti :) pipisinide gördüm hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?