Biz Bize Yeteriz...

Bizdede devlet kotu cnm
Ozelde nerdeyse 6-7 adet kadin dogumcu var bizde
Balikesir cnm.
Yinede hi git sansini dene insallah iyi bi doktor bulursun

Usutmuste olabilirsij yumyrtluyorda olabilirsin bazen degisebilir cnm degerlendir

Canım sen ilaç kullanmıyor muydun prolaktin için korunmanız gerekmiyor muydu bu ay benim bildiğim dostinex ve bu tarz ilaç kullanırken korunman gerekiyor
Doktorum hiç bişey söylemediki cnm burda da okudum bi kaç yerde korynmayanlar da olmuş bende o yüzden ilacin etkisine vermedim offf ondan mı ki ama doktor derdi o zmn bende hiç sormadım aklıma bile gelmedi
Son ilacımı da cuma günü aldım cnm üstünden çok gün geçti aslında

Usutmuste olabilirsij yumyrtluyorda olabilirsin bazen degisebilir cnm degerlendir
Çok ağrıyor nasıl değerlendircem bilmiyorum ama kaçırmayım madem belki de yunurtluyorumdur sağol cmm ama bana daha çok usutmusum gıbi De gelmiyor usutseydim ayaklarım usürdü benim hep öyle olur idrar yollarını usulünce bende

Bizdede devlet kotu cnm
Ozelde nerdeyse 6-7 adet kadin dogumcu var bizde
Balikesir cnm.
Yinede hi git sansini dene insallah iyi bi doktor bulursun
Bu doktoru da çok tavsiye etti kV tarafı cnm onun için gittim bu son iğneyi de versin de gelişmelere göre bi de devlete göstercem bakiyim ne dicek başka görüşler de alayım

Bu doktoru da çok tavsiye etti kV tarafı cnm onun için gittim bu son iğneyi de versin de gelişmelere göre bi de devlete göstercem bakiyim ne dicek başka görüşler de alayım
Ay bnmde kv ve gorumce yuzunden gidiyordum simdi dinlemedim ikisinide yine ayni hastanede baska bi doktor solediler bu sefrr ozelde ona git diye gitmedim zaten gittigim gunde adam izinliymis iyide oldu

Ay bnmde kv ve gorumce yuzunden gidiyordum simdi dinlemedim ikisinide yine ayni hastanede baska bi doktor solediler bu sefrr ozelde ona git diye gitmedim zaten gittigim gunde adam izinliymis iyide oldu
Benim de kV şimdi diyor ki keşke gitmeseydin siz dediniz ama bana git diye dedim ben o kadar da sevmiyorum demedim dedi ama siz demiştiniz ben bi saatten sonra değiştiremem dedim bana o kadar ısrar ediyodu ki şu şu gitti hamile kaldı falan diyodu sende git illa bende bi gidiyim tmm demiştim e zırt birt da doktor değiştiremem son iğneyi versin de duruma göre değiştircem zaten kim ne derse desin kendim araştırıp gitcem bu sefer

en iyisi cnm banada kv ben gittim gorumcen gitti bak ona iyi geldi hala gidio sende git dedi gittim de ne oldu bisi degismedi artik oEle yonlendirincede baska bi doktor soledi kv ona git diye adama okadr guvenio ki ogun beni yonlendiren doktora gidip sorcakmis hangi doktora hangi hastaneye gidelim diye de ben engel oldum kafayi yemedim henuz doktorun onerdigine gidicekte deilim ve isetedigime gittim iyikide ole yapmisim

İlla şu kişi hamile kaldı diye aynı ilaçla biz de mi kalicaz cahillik işte herkesin bünyesine aynı sanıyorlar aman bisver içine sinen doktoru da bulmuşsun mis gibi gidip gelmene bak
Benim de ağrım geçti galiba

Sevindim cnm gecmesine insallah sende gonlunun rahat olucagi bi doktor bulursun

Ayy kızlar ben çok fena bomba gibiyim dokunsalar patlıyorum çok bi acayip sinirlerim mi bozuk bilemedim bi de her şeye ağlayasım geliyor normal de adetliyken olur bunlar bana şimdi noluyosa daha 8 gün var 8 artı 5 günde adet 13 gün böyle mi olcam ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…