- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Gittim canim sonuc yarin ogleden sonra cikacakmis kusura bakmayin dundendir migren acisi cekiyorum giremedim
Hayir canim en az bir saat spermin kaliteli olabilmesi icin doktorlar gun asiri diyor15 dakikadan sonra dus olabilir dmi canim. Bir deee illa gun asiri olmasi sart mii? Yani bazen hergun de olabiliyo da
Bazen aceleye gelebiliyo ben hic 1 saat kalmadm. Ayy hayirli haberler alcaksin inaniyorum. bz calismalara basladk da daha regl yeni bittigi icin erkenHayir canim en az bir saat spermin kaliteli olabilmesi icin doktorlar gun asiri diyor
Kal canim bu ayda böyle dene ins kakacaksinBazen aceleye gelebiliyo ben hic 1 saat kalmadm. Ayy hayirli haberler alcaksin inaniyorum. bz calismalara basladk da daha regl yeni bittigi icin erken
1 saat yatayim yani kalkmadan oyle mi canim. Yastikla falan miKal canim bu ayda böyle dene ins kakacaksin
Ya ben hamile kalamamayi gectim. Adetim uzun sürüyor. 10 gün adet oldm hâlâ akintida kan var. Bunlardan cok bunaldm. Yani agrim vs olmasa cokta takmayacagim ama normal yaşantimi bile etkiliyor. Sanirim dogumda olan birsey hicbirsey cikmiyor. Kanser miyim diye test bile yaptirdim yani :)Ayy bende canm bu ay baya Yoruldum belim cok agriyor esyalari çekip gitmekten kaldirmaktan umarim kalici değildir bir haftadir agrilari yasiyorum hamile kalamamanin etkisi belde problm de olabilirmis hic dikkat etmiyoruz ki kendimize zaman geçtikçe benim umudum daha cok kiriliyor bu ay hastaneye gideyim test yaptirayim dedim bir turlu uygun hastane bulup gidemedim gelecek ayda memlekete sonraki ay tatile gideceğiz tam adet dönemlerine geliyor tarihler muhtemelen gidemeyeceğim bir kaç ay daha
Canim sen benden once olmustun hala bitmedi miYa ben hamile kalamamayi gectim. Adetim uzun sürüyor. 10 gün adet oldm hâlâ akintida kan var. Bunlardan cok bunaldm. Yani agrim vs olmasa cokta takmayacagim ama normal yaşantimi bile etkiliyor. Sanirim dogumda olan birsey hicbirsey cikmiyor. Kanser miyim diye test bile yaptirdim yani :)
15 dk ayagini dik dikince poponun altinda yastik olsun sonra sola uzanirsa kiz oluyormuş saga uzanirsan erkekmis sen hangi tarafa uzanmak istesen o sekil hic teprenme 1 saat1 saat yatayim yani kalkmadan oyle mi canim. Yastikla falan mi
Sag erkek sol kiz:)ayy bunu bilmiyodum15 dk ayagini dik dikince poponun altinda yastik olsun sonra sola uzanirsa kiz oluyormuş saga uzanirsan erkekmis sen hangi tarafa uzanmak istesen o sekil hic teprenme 1 saat
canım sen naptın bata kaç kaldı durumlar nasılCanim sen benden once olmustun hala bitmedi mi
Benim adet yeni bitti. Bat uzak:)canım sen naptın bata kaç kaldı durumlar nasıl
sen bu ay beni dinle ins hamile kalacaksin en basta cok dusunme belirti arama belirti olursa bile yok belirti degil de gecSag erkek sol kiz:)ayy bunu bilmiyodum
Simdiden hamile kalma sansim var mi?daha adetin 7. Gunu bugun. Illa gun asiri sart mi yanisen bu ay beni dinle ins hamile kalacaksin en basta cok dusunme belirti arama belirti olursa bile yok belirti degil de gec
Yok canim 12.gun basliyorsun tabi adetin duzenli iseSimdiden hamile kalma sansim var mi?daha adetin 7. Gunu bugun. Illa gun asiri sart mi yani
hiç belli olmuyor o işler canım bence günaşırı şart ben aylardır yumurtlamadan sonra ilişki yaşamıyorum tutmuyor bu ay gün aşırı deniyoruz doktorumda öyle dedi ayrıca bişi daha dedi çok şaşırdım kadınlar afedersin çok kuvvetli orgazm yaşadığında yumurtlarmış yani şans herzaman varSimdiden hamile kalma sansim var mi?daha adetin 7. Gunu bugun. Illa gun asiri sart mi yani
30 32 gunde bi oluyorum. yaklasik 18. Gun yumurtluyorum.Yok canim 12.gun basliyorsun tabi adetin duzenli ise
Zaman gun asiri devam ediyoruz.hiç belli olmuyor o işler canım bence günaşırı şart ben aylardır yumurtlamadan sonra ilişki yaşamıyorum tutmuyor bu ay gün aşırı deniyoruz doktorumda öyle dedi ayrıca bişi daha dedi çok şaşırdım kadınlar afedersin çok kuvvetli orgazm yaşadığında yumurtlarmış yani şans herzaman var
Dogru kadin kuruluk yasamadan erkegin bosalmasi gerekiyorhiç belli olmuyor o işler canım bence günaşırı şart ben aylardır yumurtlamadan sonra ilişki yaşamıyorum tutmuyor bu ay gün aşırı deniyoruz doktorumda öyle dedi ayrıca bişi daha dedi çok şaşırdım kadınlar afedersin çok kuvvetli orgazm yaşadığında yumurtlarmış yani şans herzaman var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?