- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.021
Aynı ben :) bende öyleydim hatırlıyo musun ablam.:) hadi inşallahAyy kızlar ben çok fena bomba gibiyim dokunsalar patlıyorum çok bi acayip sinirlerim mi bozuk bilemedim bi de her şeye ağlayasım geliyor normal de adetliyken olur bunlar bana şimdi noluyosa daha 8 gün var 8 artı 5 günde adet 13 gün böyle mi olcam ben şimdi
İnşallah canım ama pek umutlu değilim senin başka bi sürü belirtin vardı benim hiç yok 8 gün sonra belli olur hayırlısı inşaAllah :)Aynı ben :) bende öyleydim hatırlıyo musun ablam.:) hadi inşallah
Ayy hadi hayırlısı olsun tatlım bak korktuğun gibi olmadı kabul etmişKizlar caksita basladi esim. Yanina da verdim. Icecek. Aksam hrmen etki etti. Ama adetin bittigine emin olmak istedm bekledim. Insllah biz de bebek sahibi oluruz.
Cok sukyr icti. Keciboynuzu suyunu icememisti. Ozunu iciyo onunda. Buna da basladi. Benim de adet yeni bitti. Yumurtlamaya kdr etki eder insallah. Abimin bebegi de 1bucuk aylik olms. Cok mutluyum icimden ama ben de istiyorum. Kiskanmak degik bu . Ben zaten daha onceden istiyodum. O yuzden icim buruk. Zaten bu ay da olmazsa adetliyken hormon testine gidicemAyy hadi hayırlısı olsun tatlım bak korktuğun gibi olmadı kabul etmiş
Hadi hayırlısı cnm erkek mi geliyor şimdi minik adam :)Aynı ben :) bende öyleydim hatırlıyo musun ablam.:) hadi inşallah
Cnm ümidini kaybetme bazılarında adete 10 gün kala bile testte çıkmış senin de öyledir belki belirtilerini erken yasiyonist olabilirsin bünye bu herkeste farklı oluyorİnşallah canım ama pek umutlu değilim senin başka bi sürü belirtin vardı benim hiç yok 8 gün sonra belli olur hayırlısı inşaAllah :)
Cnm sen hormonlarına baktır bi belki sende de hormon bozukluğu olabilir kıl sorunun var mı cnmKizlar yengem dedi ki hamile kalmadan onceki ay cok gec geldi adet dedi. H gecikti hem bi garip geldi dedi. Biraz geldi biraz durdu sonra birden geldi cabuk bitti falan dedi. Senin de mi oyle olcak acaba dedi. Bnm korunmadigimi da bilmiyo. Suphelendi biraz benden. Ne dersiniz acaba benim de oyle olur mu acaba. Cok garip bi duyguymus. onlar adina sevinmek ama ayni zamanda da ozenmek. Bnm stresten heyecandan nabzim cikiyo o sorunum var oss zamanindan beri. Simdi yine nabzim artti. Rabbim hayirlisini versin. Cok karmasik hisler icindeyim
Hiç bilmiyoruz kuzum bayramdan sonraki hafta gideceğiz bakalım belki öğreniriz :)Hadi hayırlısı cnm erkek mi geliyor şimdi minik adam :)
Ayyyy aynıı ben yaaa. İşte adet gelmeden bi hafta önce aynı ben böyleydim bağırdım çağırdım kırdım döktüm en kötüsü de sonradan toparlaması.:)Ayy kızlar ben çok fenayım sinir küpüyüm bomba gibi eşimide tersledim az önce kırıldı bana sonrada bi ağlama krizi geldi yeni durdu 1 saat ağladım hıçkıra hıçkıra herşeye sinir oluyorum herşey batıyor sanki hormonlarıma mı bişi oldu yoksa yaahalbuki çok sakin ve pozitif bi insandım ben ya
Insallah bisiler vardir canimAyy kızlar ben çok fenayım sinir küpüyüm bomba gibi eşimide tersledim az önce kırıldı bana sonrada bi ağlama krizi geldi yeni durdu 1 saat ağladım hıçkıra hıçkıra herşeye sinir oluyorum herşey batıyor sanki hormonlarıma mı bişi oldu yoksa yaahalbuki çok sakin ve pozitif bi insandım ben ya
Ayy bilmiyorum tatlım yaa... Sabah uyandım biraz daha iyiyim sanki ama yinede keyfim yok gibi bugün de oğlumun doğum günü toparlamama yarayacak beni mutlu edecek bişiler bulayım bari :)) eşimle küs kalmadık hiç şimdiye kadar bi sürü laf söyledim bağırdım çağırdım gece yine geldi sarıldı bi de çocuk sever gibi seviyor insanıAyyyy aynıı ben yaaa. İşte adet gelmeden bi hafta önce aynı ben böyleydim bağırdım çağırdım kırdım döktüm en kötüsü de sonradan toparlaması.:)
Allah yardımcın olsun abla bazen yıpranıyo insan durduk yerde seni çok iyi anlıyorm. Geçecek inşallah. Eşine istemeyerek olduğunu elinde olmadığını bi süre seni idare etmesini söylemelisin
Yok canım hiç belirtim yok ki benim bilmiyorum ne olacak 1 hafta kaldıT tostos16 cnm sende var bişeyler sanki ya bütün belirtilerin var :) S Sessiz_sedasiz cnm seni de merak ettim taşıdınız mi yerleşmişsindir umarım
İnşallah canımInsallah bisiler vardir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?