Biz Bize Yeteriz...

Ayni bende sen gibiyim bu ara fena stres sinir doluyum cok bagiriyorum eşime :) Allaha sukur eslerimiz anlayişli :)

İnsallah hayirlisiyla tekrar hamilelik tekrar annelik duygusunu yaşarsin .. İnanki biliyorsun ya o duyguyu daha bi hasret daha bi ozlem oluyor m. :)

İnsallah hayirlisiyla tekrar hamilelik tekrar annelik duygusunu yaşarsin .. İnanki biliyorsun ya o duyguyu daha bi hasret daha bi ozlem oluyor m. :)
İnşallah canım aynen öyle oluyor :)) dünyanın en güzel duygusu elhamdülillah iyi ki Rabbim beni kadın olarak yaratmış ve anne olmayı nasip etmiş :)

Bende hamile kalmadan önceki ay test yapıyodum üç çizgi çıkıyodu. Ama test yapmştm negatifti :) sonraki ay hmiş oldm. Bu ay yoksa bile yaklaştınz kızlaarrr

Bende dunden onceki gun ağrılarımi yumurtladıgimi varsayarak dünu eşimle değerlendirdik peki bugün de değerlendirmek gerekir mi yoksa yarın mı? Yani yumurtladıgim günden sonraki iki günü ard arda değerlendirmek şart mı

Kizlar. Caksir birden gostermezmi acaba etkisini. bilemedm. Esim o kadar da enerjik durmuyo. Gerci daha iliski yasamadk. Bu aksam insallah. Ama hani oyle dediginiz gbi pesimden kosturdugu yok .

Bende hamile kalmadan önceki ay test yapıyodum üç çizgi çıkıyodu. Ama test yapmştm negatifti :) sonraki ay hmiş oldm. Bu ay yoksa bile yaklaştınz kızlaarrr
Evet canım bende yakşaştığımı hissediyorum bu ay olmasa bile olacak inşaAllah yakın zamanda tek isteğim hayırlı sağlıklı olsun

Sperm kalitesinde sorun yoksa değerlendirin canım

Kizlar. Caksir birden gostermezmi acaba etkisini. bilemedm. Esim o kadar da enerjik durmuyo. Gerci daha iliski yasamadk. Bu aksam insallah. Ama hani oyle dediginiz gbi pesimden kosturdugu yok .
Canım ilk hafta baş ağrısı halsizlik yapabiliyo alışma.evresi olarak belki alışması uzun sürüyodur. Bekle ve gör :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…