- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.041
Ayni bende sen gibiyim bu ara fena stres sinir doluyumAyy kızlar ben çok fenayım sinir küpüyüm bomba gibi eşimide tersledim az önce kırıldı bana sonrada bi ağlama krizi geldi yeni durdu 1 saat ağladım hıçkıra hıçkıra herşeye sinir oluyorum herşey batıyor sanki hormonlarıma mı bişi oldu yoksa yaahalbuki çok sakin ve pozitif bi insandım ben ya
İnsallah hayirlisiyla tekrar hamilelik tekrar annelik duygusunu yaşarsin .. İnanki biliyorsun ya o duyguyu daha bi hasret daha bi ozlem oluyor m. :)Hıı kızlar bide gece rüya gördüm eşim test yapsana diyor ben çok erken hem umudum yok diyorum o ısrar ediyor nolur yap ben biliyorum var diyor testi yapıyorum ve pozitif çıkıyor seviniyoruz falan hayırlısı inşaAllah
Bencede git canim ben hep basindan beri soyluyrm :) kotu birsey degil sonucta erken onlem almis olursn ..Kizlar bu arada kesin kararliyim. Bu ay da olmazsa adetin 2 yada 3 gnu gidicem. Artk beklemicem.
İnşallah canım aynen öyle oluyor :)) dünyanın en güzel duygusu elhamdülillah iyi ki Rabbim beni kadın olarak yaratmış ve anne olmayı nasip etmiş :)İnsallah hayirlisiyla tekrar hamilelik tekrar annelik duygusunu yaşarsin .. İnanki biliyorsun ya o duyguyu daha bi hasret daha bi ozlem oluyor m. :)
Cnm belki de senin hiç bi belirti olmaması da bi belirti dır :) umarım anlatabilmişimdir :) çünkü hiç böyle olmazdı hep belirti olurdu adet öncesi diyordun yanlış hatirlamiyosamYok canım hiç belirtim yok ki benim bilmiyorum ne olacak 1 hafta kaldı
O halde bi yap bence ben yapardım duramazdım :)Hıı kızlar bide gece rüya gördüm eşim test yapsana diyor ben çok erken hem umudum yok diyorum o ısrar ediyor nolur yap ben biliyorum var diyor testi yapıyorum ve pozitif çıkıyor seviniyoruz falan hayırlısı inşaAllah
Evet canım hep olurdu hayırlısı artık göğüslerim bile acımıyorCnm belki de senin hiç bi belirti olmaması da bi belirti dır :) umarım anlatabilmişimdir :) çünkü hiç böyle olmazdı hep belirti olurdu adet öncesi diyordun yanlış hatirlamiyosam
Yok canım daha çok erken 7 gün var evde test dolu ama gecikmeden yapmıycam ama belki dayanamaz ovulasyon testi yaparım adet günümde :)O halde bi yap bence ben yapardım duramazdım :)
Evet canım bende yakşaştığımı hissediyorum bu ay olmasa bile olacak inşaAllah yakın zamanda tek isteğim hayırlı sağlıklı olsunBende hamile kalmadan önceki ay test yapıyodum üç çizgi çıkıyodu. Ama test yapmştm negatifti :) sonraki ay hmiş oldm. Bu ay yoksa bile yaklaştınz kızlaarrr
Sperm kalitesinde sorun yoksa değerlendirin canımBende dunden onceki gun ağrılarımi yumurtladıgimi varsayarak dünu eşimle değerlendirdik peki bugün de değerlendirmek gerekir mi yoksa yarın mı? Yani yumurtladıgim günden sonraki iki günü ard arda değerlendirmek şart mı
Canım ilk hafta baş ağrısı halsizlik yapabiliyo alışma.evresi olarak belki alışması uzun sürüyodur. Bekle ve gör :)Kizlar. Caksir birden gostermezmi acaba etkisini. bilemedm. Esim o kadar da enerjik durmuyo. Gerci daha iliski yasamadk. Bu aksam insallah. Ama hani oyle dediginiz gbi pesimden kosturdugu yok .
Hadi hayirli olsun cnm :)Kızlar bebişimi rüyamda gördüm erkekti :) pipisinide gördüm hatta
Nerdeyse adet gunlerimiz yakin cnm ama araya bayram gircek cok kotu bayramda olursak yandikkkkkYok canım daha çok erken 7 gün var evde test dolu ama gecikmeden yapmıycam ama belki dayanamaz ovulasyon testi yaparım adet günümde :)
Hayirlisi bakalmCanım ilk hafta baş ağrısı halsizlik yapabiliyo alışma.evresi olarak belki alışması uzun sürüyodur. Bekle ve gör :)
İnşallah olmayalım da bebiş olsun hayırlısı ileNerdeyse adet gunlerimiz yakin cnm ama araya bayram gircek cok kotu bayramda olursak yandikkkkk
Bu da işarettir cnm belki :)Evet canım hep olurdu hayırlısı artık göğüslerim bile acımıyor
Cnm neden adet günü ovulasyon testi yapıyorsun o da mı gösteriyor hamile olup olmamayıYok canım daha çok erken 7 gün var evde test dolu ama gecikmeden yapmıycam ama belki dayanamaz ovulasyon testi yaparım adet günümde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?