Biz Bize Yeteriz...

Kuzum ben yaptım ya ovulasyon testi de vardı iki tane yaptım ikiside ilk çizgiden daha koyu çıkıyo hemde :)
Yani hamilelik testi gibi gösteriyor mu ovulasyon testi de cnm hamileligi anlayamadım kusura bakma
Çünkü benim bildiğim ovulasyon testinde çift çizgi çıkması demek yumurtlamis demek değil mi cnm

Yani hamilelik testi gibi gösteriyor mu ovulasyon testi de cnm hamileligi anlayamadım kusura bakma
Çünkü benim bildiğim ovulasyon testinde çift çizgi çıkması demek yumurtlamis demek değil mi cnm
Hamileyken de lh hormonu yükseldiği için bat günü pozitif çıkınca yumurtlama olamayacağına göre hamilesin demek oluyor tatlım :)

Adetten sonra yaparsan koyuysa hamilesin demek oluyor cnm

T tostos16 cnm sende var bişeyler sanki ya bütün belirtilerin var :) S Sessiz_sedasiz cnm seni de merak ettim taşıdınız mi yerleşmişsindir umarım
Canim tasindim anneler geldi sağolsun bugün yerleştim tamamen yarin memlekete gidiyoruz bir turlu işlerden firsat bulup giremedim kkya sizlerden uzak kaldim nasil gidiyor?

Kizlar ben geldim çok sukur tasindim yerleştim bugün bütün isler bitti yarin memlekete gidiyoruz. İkili test sonucumuz cikti herşey normal çok sukur ama kilo aliyorum bir kaç gündür bay belirgin bir gobegim var.

Canim tasindim anneler geldi sağolsun bugün yerleştim tamamen yarin memlekete gidiyoruz bir turlu işlerden firsat bulup giremedim kkya sizlerden uzak kaldim nasil gidiyor?
Bizde haberler aynı cnm inşallah bi sorun yoktur sende taşınmış olmana sevindim kurtuldün en azından bende yarın bayram temizliği düşünüyorum bakalım
Memleket havası iyi gelir cnm gidin gelin sağ Salim
Biz burdayız malesef kV kurban kesecek yardım edicez bende bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum memlekete
Biz de bu ara eşimle değerlendirme aşamalarındayiz cnm :) hayırlısı bakalım

Hadi hayirlisi canim dikkat et kendine sende iyi değerlendirmeye calis inş.güzel haberleri alacaksiniz

Sol kasığımda bişi batıyor kızlar oturup kalkarken de acıyor bu sabah farklı bi değişik uyandım yüz üstü yatmışım kasığımda ve göğüslerim de acıyla uyandım sabah 6 da göğüslerim geçti ama kasığım hala batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…