- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.061
Hmmm sorun yokmuş cnm eşim de teste girmişti o zmn bayram gelmeden değerlendirmek lazım iyiceSperm kalitesinde sorun yoksa değerlendirin canım
Kuzum ben yaptım ya ovulasyon testi de vardı iki tane yaptım ikiside ilk çizgiden daha koyu çıkıyo hemde :)Cnm neden adet günü ovulasyon testi yapıyorsun o da mı gösteriyor hamile olup olmamayı
Yani hamilelik testi gibi gösteriyor mu ovulasyon testi de cnm hamileligi anlayamadım kusura bakmaKuzum ben yaptım ya ovulasyon testi de vardı iki tane yaptım ikiside ilk çizgiden daha koyu çıkıyo hemde :)
Hamileyken de lh hormonu yükseldiği için bat günü pozitif çıkınca yumurtlama olamayacağına göre hamilesin demek oluyor tatlımYani hamilelik testi gibi gösteriyor mu ovulasyon testi de cnm hamileligi anlayamadım kusura bakma
Çünkü benim bildiğim ovulasyon testinde çift çizgi çıkması demek yumurtlamis demek değil mi cnm
O zaman tam hız devamHmmm sorun yokmuş cnm eşim de teste girmişti o zmn bayram gelmeden değerlendirmek lazım iyice
Hmmm anladım cnm şimdi off çok karışık bu işler ya ..:)Hamileyken de lh hormonu yükseldiği için bat günü pozitif çıkınca yumurtlama olamayacağına göre hamilesin demek oluyor tatlım:)
Ben kuscaktım o korkudan iğrenççç bi koku bide evde leş kokmuştu iğrençti yaa bide o koyduğun kabı temizlemesi çok kötü :)Hayatimda duydugum en igrenc koku maydonozlu vicksli sut kokusu. Iyyyyyyy
Adetten sonra yaparsan koyuysa hamilesin demek oluyor cnmYani hamilelik testi gibi gösteriyor mu ovulasyon testi de cnm hamileligi anlayamadım kusura bakma
Çünkü benim bildiğim ovulasyon testinde çift çizgi çıkması demek yumurtlamis demek değil mi cnm
Aynen yaaa kap vicik vicik oluyo. Butun ev ihrenc koktu cam kapi ne varsa actim. Yemej yiyemedm o kokudanBen kuscaktım o korkudan iğrenççç bi koku bide evde leş kokmuştu iğrençti yaa bide o koyduğun kabı temizlemesi çok kötü :)
Bilirim bilirim bütün iştahın kaçıyor zayıflamak için bile ideal kür yani :)Aynen yaaa kap vicik vicik oluyo. Butun ev ihrenc koktu cam kapi ne varsa actim. Yemej yiyemedm o kokudan
Aynen☺Bilirim bilirim bütün iştahın kaçıyor zayıflamak için bile ideal kür yani :)
Canim tasindim anneler geldi sağolsun bugün yerleştim tamamen yarin memlekete gidiyoruz bir turlu işlerden firsat bulup giremedim kkya sizlerden uzak kaldim nasil gidiyor?T tostos16 cnm sende var bişeyler sanki ya bütün belirtilerin var :) S Sessiz_sedasiz cnm seni de merak ettim taşıdınız mi yerleşmişsindir umarım
Bizde haberler aynı cnm inşallah bi sorun yoktur sende taşınmış olmana sevindim kurtuldün en azından bende yarın bayram temizliği düşünüyorum bakalımCanim tasindim anneler geldi sağolsun bugün yerleştim tamamen yarin memlekete gidiyoruz bir turlu işlerden firsat bulup giremedim kkya sizlerden uzak kaldim nasil gidiyor?
Cnm nasıl yaptın anlatabilir misn bende deneyim bi araHayatimda duydugum en igrenc koku maydonozlu vicksli sut kokusu. Iyyyyyyy
Hadi hayirlisi canim dikkat et kendine sende iyi değerlendirmeye calis inş.güzel haberleri alacaksinizBizde haberler aynı cnm inşallah bi sorun yoktur sende taşınmış olmana sevindim kurtuldün en azından bende yarın bayram temizliği düşünüyorum bakalım
Memleket havası iyi gelir cnm gidin gelin sağ Salim
Biz burdayız malesef kV kurban kesecek yardım edicez bende bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum memlekete
Biz de bu ara eşimle değerlendirme aşamalarındayiz cnm :) hayırlısı bakalım
Adetten sonra 1 kg süt 1 sap maydonoz 1 tatlı kaşığı viks kaynatıyosun ılıyınca üstüne oturuyosun buharına yaniCnm nasıl yaptın anlatabilir misn bende deneyim bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?