Biz Bize Yeteriz...

Bazen aceleye gelebiliyo ben hic 1 saat kalmadm. Ayy hayirli haberler alcaksin inaniyorum. bz calismalara basladk da daha regl yeni bittigi icin erken
doktorum bana hiç kalkmamı söyledi sabah banyo yaparken dedi tutma ihtimali hep var tabiki ama siz de benim gibi tez zamanda olsun istediğiniz için riske atmayın derim bir de yumurtlama düzenli adet görseniz de değişebilir aldığınız kalsiyum miktarı bile etkiliyor yani erken veya geç diye düşünmeyin en iyisi ovulasyon testi kullanmak tez zamanda bebeklerimize kavuşmak için naçizane tavsiyeler

Ovulasyon testi kullanmicam desm bu ay ama bilemiyorum da. Ya bide iliskinin uzerinden 1 ezan gecmeden dus almak lazm diyolar. O yüzden sabah ezanina kdr beklemek gerekiyo. Namaza kdr dus almak lazm yani. ne kdr doğru bilmiyorum ama oyle bisi duydum

Dini boyutunu bilemiyorum ben bilimsel olarak ele aldım namaz kilmadigim için bekliyorum ama dediğim gibi bunlar sadece süreci hızlandırmak için yıllarca kadın doğum doktorunun yanında çalıştım neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…