- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Sen dedigim gibi basla beslenmeyede dikkat et30 32 gunde bi oluyorum. yaklasik 18. Gun yumurtluyorum.
Tmm canim. Aksam oldu. Bu aksam bos geciyoruz o zamanSen dedigim gibi basla beslenmeyede dikkat et
Evet canimTmm canim. Aksam oldu. Bu aksam bos geciyoruz o zaman
Hadi bakalm hayirlisi. Folik asiti icmeui yine unuttum benEvet canim
Ben 1 aydır içmiyorum nerdeyse sıkıntı geldi artık ama yumurtlama dönemindeyim içmeye başlıycam bugünden itibarenHadi bakalm hayirlisi. Folik asiti icmeui yine unuttum ben
Bende dusunmek istemiyorum. Koyver gitsin diyorum ama olmuyoBen 1 aydır içmiyorum nerdeyse sıkıntı geldi artık ama yumurtlama dönemindeyim içmeye başlıycam bugünden itibaren
Aynen canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşaAllah :)Zaman gun asiri devam ediyoruz.
Ayy bi gelseler artik ne nazli ciktilar. Milletinki istemeden gelir. Bizimkiler daha dogmadan nazli. Dogunca nolcak km bilirAynen canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşaAllah :)
gelsinde nazlı olsun. Allahi tez zamanda nasip etsinAyy bi gelseler artik ne nazli ciktilar. Milletinki istemeden gelir. Bizimkiler daha dogmadan nazli. Dogunca nolcak km bilir
Bende nazliyim zaten napalm olsun da yeter ki. Birlikte nazlanirizgelsinde nazlı olsun. Allahi tez zamanda nasip etsin
Ben 30 haziranda adet oldm canim. 10 gün sürdü ve hâlâ agrilarim var ve akintimda kan var. Gitmeyecektm uzun süre doktora ama dayanamadim carsamba gününe randevu aldimCanim sen benden once olmustun hala bitmedi mi
Cok uzun sürmüş bncede gtBen 30 haziranda adet oldm canim. 10 gün sürdü ve hâlâ agrilarim var ve akintimda kan var. Gitmeyecektm uzun süre doktora ama dayanamadim carsamba gününe randevu aldim
Haydaaaa nasil olur senin gecikmezdiKizlar adet oldumm
Yaaa yemin ederim kendim olmusum gbi uzuldumKizlar adet oldumm
doktorum bana hiç kalkmamı söyledi sabah banyo yaparken dedi tutma ihtimali hep var tabiki ama siz de benim gibi tez zamanda olsun istediğiniz için riske atmayın derim bir de yumurtlama düzenli adet görseniz de değişebilir aldığınız kalsiyum miktarı bile etkiliyor yani erken veya geç diye düşünmeyin en iyisi ovulasyon testi kullanmak tez zamanda bebeklerimize kavuşmak için naçizane tavsiyelerBazen aceleye gelebiliyo ben hic 1 saat kalmadm. Ayy hayirli haberler alcaksin inaniyorum. bz calismalara basladk da daha regl yeni bittigi icin erken
Ovulasyon testi kullanmicam desm bu ay ama bilemiyorum da. Ya bide iliskinin uzerinden 1 ezan gecmeden dus almak lazm diyolar. O yüzden sabah ezanina kdr beklemek gerekiyo. Namaza kdr dus almak lazm yani. ne kdr doğru bilmiyorum ama oyle bisi duydumdoktorum bana hiç kalkmamı söyledi sabah banyo yaparken dedi tutma ihtimali hep var tabiki ama siz de benim gibi tez zamanda olsun istediğiniz için riske atmayın derim bir de yumurtlama düzenli adet görseniz de değişebilir aldığınız kalsiyum miktarı bile etkiliyor yani erken veya geç diye düşünmeyin en iyisi ovulasyon testi kullanmak tez zamanda bebeklerimize kavuşmak için naçizane tavsiyeler
Evet hic gecikmezdi bilmiyorum artik leke.gördüm devami gelir. Ben uzulmedim biliyormusun hazir degilmisimHaydaaaa nasil olur senin gecikmezdi
Dini boyutunu bilemiyorum ben bilimsel olarak ele aldım namaz kilmadigim için bekliyorum ama dediğim gibi bunlar sadece süreci hızlandırmak için yıllarca kadın doğum doktorunun yanında çalıştım neler varOvulasyon testi kullanmicam desm bu ay ama bilemiyorum da. Ya bide iliskinin uzerinden 1 ezan gecmeden dus almak lazm diyolar. O yüzden sabah ezanina kdr beklemek gerekiyo. Namaza kdr dus almak lazm yani. ne kdr doğru bilmiyorum ama oyle bisi duydum
Hayirlisi diyelim canim.Evet hic gecikmezdi bilmiyorum artik leke.gördüm devami gelir. Ben uzulmedim biliyormusun hazir degilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?