Biz Bize Yeteriz...

Cnm her gün her gün de zor oluyo ya hele şu banyo faslı olmasa :))))
Ay sanki yaşlisin he ne zoru .. Kocalari elde tutmak kolay mi .. Ay ben kucugum diye mi boyleyim disarda kapaliyim diye evde ne suslenip cilveler ederdim kocama yani bak zeliş de ayni sonuç pozitif bak simdi cocuk olunca daha zor oluyor firsat bulamiyorsn benim.kizimda sagolsun bizimle beraber 1 e kadar da oturur 2 ye kadar da :)

Ay cnm aynı eşim gibi konuştun o da der yaslanmissin sen diye. gerçekten öyle mi ya. ben de mi iş yok hiç. ay ne biliyim bende sinüzit var bi de her gün hergün dayanamamki ben bi de yorucu bişey sonuçta :) bana kalsa haftada bir olsun ama işte çocuk için gün aşırı yapıyoduk zaten araya bayram girdi bi de küsluk olunca içimden de hiç gelmiyo cnm ya bi de kussek ben yanasmam illa o yanascak ağır konuşuyo çünkü
Cnm bende 25 yaşındayım açığım ay evde hayatta makyajlı olamam dışardan gelince bile hemen yıkarım yüzümü :) bi de zaten namaz kılıyorum o yüzden de makyajlı olmuyo malesef cnm rahatlıga çok önem veririm çok rahatıma düşkünüm ben oyle daralirim:)

Ay ben 22 yasindayim ama 19 yasimda hamile kaldim .. Zaten eşinin eve geldigi saatte makyaj yapip guzel giyinince en fazla bir saat makyajli olursun sonra duş alirsin yani bence eşinle ilgilen .. Bazen bende sen gibi oluyorm evde yorulunca sonra erkekler temiz ev degil bakimli eş gormek isterler sözü aklima geliyor eşimle ilgileniyrm bu dünyada bi eşin var unutma .. Cocugunda olsa evlenip gidecek yine o kalacak sana ..

Cnm haklısın ama şu an kus olduğum için içimden gelmiyor çok ağır konuşuyor çünkü alttan aldıkça şımarır simartmak istemiyorum yoksa makyaj yapmasamda yanına giderim sarılırım öperim koklarım. Falan ama ilişkiyi de her gün her gün istemem haftada bir yeter bana :)

Zaten bebek icin degil canim istedigin icin yapmak mantikli ben bebek dusunmedigim zamanlar cok rahattim mesela

Kızlar muhabbet süpermiş dün gece tam benlik :)
Valla benimde yapmadığm kalmadı herhalde küçüğüz diye böyle oluyor bilemedim bende kapalıyım ve eşim bakıma süse püse çok önem verir onun yanında pijama giymemi bile istemez gün içinde. Tayt olacak şort olacak :) zaten adamın bi karısı var çok haklı istemekte ben bazen rahat olamasam da mini etekleri giyinip otururum onunda gizli gizli li yandan sürmesi hoşuma gider yani :)
Galiba bu biraz içinde olma meselesi :) ama.Hamile kalınca nasıl rahat ediyorsam öyleym şuan çünkü zor geçiyo ona rağmen Allah razı olsun ilgisini sevgisini bakışlarını hissediyorum hep. Ama hrr erkek ister bunu biraz ihmal edeyim eşim sen saldın kendini der :) sinyaller sinyaller :) zaten çocuk büyüyünce olmucak tadını çıkaralım dmi ama :)

Muhabbet cok guzelmis gercekten☺ ben dd kapaliyim kizlar. Eşim kapali olmami cok iatemsti. Bnm de icimde vardi kapandm. Ama evde tabiki isler oyle yurumuyo☺ her ne kadar esim suse onem vermese de her erkegin hosuna gider böyle seyler diye dusunuyorum☺ makyaj istemez mesela. Sevmez. Cok hafif makyaj olcak oyle sever. Dogal olmami istiyo. Evde de. Tabiki sac bas daginik da olmaz yani dogal olcaz diye dimi ama☺

Evet gercekten evde salmayin kendinizi bayanlar.. Yani adamlar bi evlerinde huzur bulacaklar.. Her zaman olmasada dikkat edelim yani.. Ben hamileligimin son anina kadar hep elbiseler taytlar filan giyerdim yani cocuk olduktan sonra kiyafetine hareketlerine dikkat ediyorsn ama yinede erkegin gönlünü yapmak lazim bebek icin kesinlikle degil mutlu olmak icin..

Zaten bebek icin degil canim istedigin icin yapmak mantikli ben bebek dusunmedigim zamanlar cok rahattim mesela
Cnm ilişki konusunda ben istemeyerek oluyo gün aşırı olunca isteksiz oluyorum ama eşim maşallah hiç onun Çakşıra keçi boynuzu pekmezi ihtiyacı yok :) bıktım ay evlilikten sordum sırf bu işler yüzünden :)

Aynen cnm ben rahatıma çok düşkünüm öyle beni sıkacak şeyler gidemem hıç ama mini şortlar falan oh pufur pufur giyerim :))
Makyaj namazdan dolayı yapmam darılırım zaten ama dışarı çıkarsam yaparım
Kızlar sanırım benim de etrafımda gördüğüm konuştuğum kapalı arkadaşlarım evde saçlarına fonlar masalar duzlestiriciler yapiyo sanırım dışarda yapamadığınız için evde o isteğinizi gideriyosunuz dimi yani ben açık olduğum için biktim senelerce duzlestirmekten
Hele ki evlenince banyo olayı beni yildirdi gittim modelli kestirdim kısaçık saçlarımı hem daha genç durdum :) ay bi de bende sinüzit var ya nasıl her gün yapıyoNüz :)))

Son düzenleme:
Bakma sen doğal kız makyajsız kız seviyorum lafları yalan dolan cnm kendi eşlerine yaptırmazlar dışarda boya küpüne dönmüş kızlara da göz ucuyla bakarlar ben hiç bi erkeğe inanmam bu konuda benim Eşim bile mesela saçlarım sarı benim önceden sarı yapma o ne öyle dersi kötü gözle bakardı sevgiliyken bende bi aragidip sarıya boyadin canım hep sarı yap dedi bunlar varya çok fena :) dışarı makyajsız çıkarsam hiç kendine bakmıyorsun der bana bi eşofman giyiyim evde o ne öyle çingene gibi der :) bende napıyım valla şortla geziyor zaten ona bişey demiyo hem de rahat :)

Of kızlar bata 12 gün var benim ve normalde takvime göre 16 si yumurtlama günümdu bayramdan önce ilişki olmuştu ama bayramdan bu yana tık yok bizde öküz hiç yanasmiyoki
Neşe bugün bende bi tuhaflık var sabah kalktim göğüslerim çok fena agriyodu şimdi hafifledi ama siş ve göğüs uçları belirgin soldaki özellikle bi de bel ağrım var bunlar yumurtlama belirtisi mi belki de takvim yanlış söylemiş olabilir mi ki

Biz olması gerekeni yapıyoruz bitanem dinimiz bize bunu emrediyor :) dışarıda kapalı olabilirim ama ev benim kişisel alanım ve bana herşey serbest. Ben neden.elelemin adamı beni Güzel görsün isteyim ki ben kocama güzelim. Eskiden bende açıktım dediğin gibi eve girince makyajı.siler çıkarken yapardım ama şmdi tamtersi çok şükür yanlışın farkına varabildim :) şimdi istediğim zaman saçıma.maşa da yapıyorum, saçımıda boyatıyorum, fönümüde çekiyorum her şey yapıyorum ve inan evde yapılması daha zevkliymiş :) makyaj dediğinde bi kalem bi allık bi ruj genelde evde öyleyim, bende namaz kılıyorum tabi çoğu zaman yapamıyorm akıyor ama zaten kocişim öyle daha bile Güzelsin dediği için sıkıntı yok :) önemli olan makyajlı.değil bakımlı olmak, temiz olmak..

Cnm sanırım yanlış anladın dinimizde zaten tesettür farz evet ama nefisimize yenik düşebilsek keşke insallah bi gün bende tesettüre girerim ve tesettürü hakkıyla taşıyanlardan olurum inşallah
Benim demek istediğim dışarda kapanınca saçlara şekil vermek istenebiliyo evde bu çok normal yani dışlamadim cnm kesinlikle belki bende kapalı olsaydım bende aynı şeyleri yapardım doğal karşılıyorum ben sonuçta evin senin mahremin eşine yapmican da kime yapcan tabi ki bende öyle düşünüyorum zaten

Yok btnem asıl.sen beni yanlış anlamışsın ben sen bana laf söylediğin.için açıklama yapmadım, gerçekten olanı anlattım sadece :) böylesi daha güzel.onu demeye.çalıştım asla senide yargılamam çünkü bende öyleydim bu Allahın verdiği hidayet ile alakalı rabbim hepimize hidayet versin inşallah sana da tez zamanda sevdirsin kuzucum inşallah çok zor bişey değil yapılabilir hayatım :)

O zmn no problem cnm :) ah cnm ya keşke kolay olsa açıklık kapaliliktan ziyade benimki artık bi alışkanlık senelerdir açığım açık derken çok açık giyinen biri değilim aslinda dışarda şort mini etek askılı giymem ama iş baş örtüsüne gelince değişiyor evde namaz kılarken bile biter bitmez hemen çıkartıyorum tulbentimi kışın sorun değilde yazın afakanlar basıyo namaz kılarken terliyorum cnm resmen belki de guatrdan bilmiyorum soğuk ter yapiyomus guatr ve sıcaklara gelmemek de ondan mis nette okumuştum Allah yeterki istesin cnm bazıları diyo kapalıyken daha ferah oluyorum diye saşıp kalıyorum inanamıyorum yaz sıcakları olmasa ben çok tan kapanmistim cnm işte nefsime yenik düşüyorum ondan
Hayırlısı cnm dini konular da yasak daha detaylı yazardım da kesiyim artık cnm burda

Allah sana onun kolaylığını veriyor bitanem yazlık bir sürü ince kıyafetler elbiseler şallar var :) aynen canım ben bi kez bu.konuda uyarı yedim bidaha yemiyim :)

oo kızlar muhabbet şahaneymiş :)) ben hiç girmiyeyim bu konulara sonra coşup ban yiyorum ama tinyrose canım tek bişi söyliyim eski halimi bilenler herhalde dünyada tesettüre girecek son kişinin benim olduğumu düşünürlerdi ama nasip işi bunlar hidayetin ne zaman geleceği belli olmuyor tatlım çoğu şey ise şeytanın vesvesesi kapandıktan sonra anladım ve tesettür özgürlüktür inan bana açık gezmek değil ahh nasıl anlatasım var ama şimdi burası yeri değil :)) Rabbim herkese doğru şekilde tesettüre girmeyi nasip etsin inşallah :)

ZelGN canım kontrolün vardı bugün bizede haber verirsin hayırlı sonuçlar alırsın inşallah :)

Ayy aynı şeyleri düşünmüşüz aynı şeyleri bende yaşadım herkes şok olmuştu kapanınca :) hala inanamayanlar var :)
Bugün değil ablacım kontrolüm persembe günü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…