- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.261
Az kaldı canım geçer yakında ama doktorunla konuşup vitamin takviyesi alabilirsin aslında vermesi gerekiyorduBen fenalardaydım yine dün baygın baygın yattım.durdum bütün gün kafamı kaldıramadım. Ne zaman geçecek şu halsizlik hiç bilmiyorum. Sana takviye vitamin vermiş.miydi doktor Folikasit bitincw?
Ahh canım benim ya kıyamam az kaldı ama geçecek en rahat döneme gireceksin 2 hafta sonraGıslaaaarrr..
Ben yine fenalardayım, mutfağa giremiyorum, mutfağımdan soğudum. Hatta dışardan eve girince evim kokuyo. Tek silahım oda spreyim nereye gireceksem onla geziyorum şaka gibidün gece et kokularından en sonunda kurban kesme muhabbetinden dayanamayarak dayımlarda wc koşup çıkardım
Nolur dua edin biran önce geçsin, benim için değil, yemek yiyemiyorum yemem lazım öğün atlamamam lazım.meleğim için ama yiyemiyorum kokulardan. İnşallah yiyebilirim bebeğime vitamin gider.
Öpüyorum hepinizi
Ablam ben 6 haftalıkken gitmiştim.en son bugün 11 doldu bayramdan sonra gel demişti hem test için gittiğimde verir herhalde benim Folikasit bitti şimdi enerji için.ne içsem napsam diye düşünüyorum enerjim sıfır bide grip olcak gibiyimAz kaldı canım geçer yakında ama doktorunla konuşup vitamin takviyesi alabilirsin aslında vermesi gerekiyordu
Ballı tarçınlı süt iç canım tarçın süper enerji veriyor senin ara çok uzamış bayramdan önce çağırsaydı aslında nerdeyse ikili test zamanı gelmiş bebişinAblam ben 6 haftalıkken gitmiştim.en son bugün 11 doldu bayramdan sonra gel demişti hem test için gittiğimde verir herhalde benim Folikasit bitti şimdi enerji için.ne içsem napsam diye düşünüyorum enerjim sıfır bide grip olcak gibiyim
Normalde ayda bir kontrolüm ablacm bayram tatili girdiği için gidemedim bayramdan sonra gitçem Allah nasip ederse o yüzden bayram.girdiği.için uzadı anlayacağın hem gelmişken ikili testinide yaparız dedi doktorum çok rahatlatıyo Allahtan kasma fazla ağrıların normal kanama olmadan bişey olmaz dedi bende gün sayıyorm.az kaldı inşallah sağlıklıdır meleğimBallı tarçınlı süt iç canım tarçın süper enerji veriyor senin ara çok uzamış bayramdan önce çağırsaydı aslında nerdeyse ikili test zamanı gelmiş bebişin
Hadi yaaZelıhacım benım kırmızılar yıne geldı sorma.artık onumuzdekı aya kaldık.
Aynen oyle yapıcaz rabbım buyuk ıns bı gun olacak.Hadi yaaolsun canım yine yolumuza bakacağız artık..
Takvime guvenmiyorum ben. Takvime göre dundu yumurtlamam ama akintim yoktu dun. zaten degisiyo hep. En iyisi devam etmek gune takilmadan. Bakalm artik ya. Sen niye tartistin buyuk bisi degilse uzatmayin canim bebis calismalarina zarar gelmsnBenim de belim ağrıyor bugün ama dünü degerlendiremedik dün takvime göre yumurtlama günümdü oysaki eşimle tartıstik daha da degerlendiremicez sanırım bu ay ümit yok
Ders çalışıyorum bende kpss için bakalım
Ay canim benim ya insallah hemen duzelirsiniz .. Küs kalmayin hic .. Bak evde cocuk yok bence her günü degerlendirmeye calisinBenim de belim ağrıyor bugün ama dünü degerlendiremedik dün takvime göre yumurtlama günümdü oysaki eşimle tartıstik daha da degerlendiremicez sanırım bu ay ümit yok
Ders çalışıyorum bende kpss için bakalım
Fiziksel bişi olmaz ama annenin hisleri bebeğe geçiyor bebekte strese girer bu da doğumdan sonrasını etkiler canım bebiş huysuz ve mutsuz bir bebek oluyorKızlar çok stresten ve sinirden bebeğe birşey olur mu?
Anladm ablacm ya kısa süreli sinir geliyo bana özellikle kustuğumda falan oturup ağlıyorum nedensiz bi şekilde bebeğim etkilenir mi merak ettim ilk aylar normaldir gerçi çok hassasım yaa benFiziksel bişi olmaz ama annenin hisleri bebeğe geçiyor bebekte strese girer bu da doğumdan sonrasını etkiler canım bebiş huysuz ve mutsuz bir bebek oluyor
Ayy kuzum hamileyken o durumlar herkeste oluyor bende bişi sandım ya :)) o kadardan bişi olmaz tatlım içini rahat tutAnladm ablacm ya kısa süreli sinir geliyo bana özellikle kustuğumda falan oturup ağlıyorum nedensiz bi şekilde bebeğim etkilenir mi merak ettim ilk aylar normaldir gerçi çok hassasım yaa ben
Bide sancı giriyo iyice tırsıyorum :)Ayy kuzum hamileyken o durumlar herkeste oluyor bende bişi sandım ya :)) o kadardan bişi olmaz tatlım içini rahat tut
Büyük bişey değil cnm ama artık alttan almaktan bıktım kus kalmak istiyorum ağır konuşuyo gidip barışasim yok açıkçası dun bi de sinirliydi beyfendi utanmadan bugün kV geldi bugün benimle konuşmaya çalıştı ben hep tersledim kV bilmiyo tartistigimizi ama anlarsa da anlasın napıyımTakvime guvenmiyorum ben. Takvime göre dundu yumurtlamam ama akintim yoktu dun. zaten degisiyo hep. En iyisi devam etmek gune takilmadan. Bakalm artik ya. Sen niye tartistin buyuk bisi degilse uzatmayin canim bebis calismalarina zarar gelmsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?