Biz Bize Yeteriz...

Ben fenalardaydım yine dün baygın baygın yattım.durdum bütün gün kafamı kaldıramadım. Ne zaman geçecek şu halsizlik hiç bilmiyorum. Sana takviye vitamin vermiş.miydi doktor Folikasit bitincw?
Az kaldı canım geçer yakında ama doktorunla konuşup vitamin takviyesi alabilirsin aslında vermesi gerekiyordu

Ahh canım benim ya kıyamam az kaldı ama geçecek en rahat döneme gireceksin 2 hafta sonra

Ben ömrümde böyle yoğun yorucu bayram geçirmedim o neydi ya elhamdülillah nasıl bir yoruldum anlatamam işe geldim tatile çıkmış gibi hissediyorum

Az kaldı canım geçer yakında ama doktorunla konuşup vitamin takviyesi alabilirsin aslında vermesi gerekiyordu
Ablam ben 6 haftalıkken gitmiştim.en son bugün 11 doldu bayramdan sonra gel demişti hem test için gittiğimde verir herhalde benim Folikasit bitti şimdi enerji için.ne içsem napsam diye düşünüyorum enerjim sıfır bide grip olcak gibiyim

Ballı tarçınlı süt iç canım tarçın süper enerji veriyor senin ara çok uzamış bayramdan önce çağırsaydı aslında nerdeyse ikili test zamanı gelmiş bebişin

Ballı tarçınlı süt iç canım tarçın süper enerji veriyor senin ara çok uzamış bayramdan önce çağırsaydı aslında nerdeyse ikili test zamanı gelmiş bebişin
Normalde ayda bir kontrolüm ablacm bayram tatili girdiği için gidemedim bayramdan sonra gitçem Allah nasip ederse o yüzden bayram.girdiği.için uzadı anlayacağın hem gelmişken ikili testinide yaparız dedi doktorum çok rahatlatıyo Allahtan kasma fazla ağrıların normal kanama olmadan bişey olmaz dedi bende gün sayıyorm.az kaldı inşallah sağlıklıdır meleğim

Benim de belim ağrıyor bugün ama dünü degerlendiremedik dün takvime göre yumurtlama günümdü oysaki eşimle tartıstik daha da degerlendiremicez sanırım bu ay ümit yok
Ders çalışıyorum bende kpss için bakalım

Takvime guvenmiyorum ben. Takvime göre dundu yumurtlamam ama akintim yoktu dun. zaten degisiyo hep. En iyisi devam etmek gune takilmadan. Bakalm artik ya. Sen niye tartistin buyuk bisi degilse uzatmayin canim bebis calismalarina zarar gelmsn

Ay canim benim ya insallah hemen duzelirsiniz .. Küs kalmayin hic .. Bak evde cocuk yok bence her günü degerlendirmeye calisin oyle takvimlere fazla takilmayin

Kizlar Benim günüm gecti .. Normalde 30 gunde oluyordm bir kac aydir iki gun gecikiyor diye bende 32 gune ayarladim o tarihten bile 7 gün gecti hala gelen giden yok test yaptm dun aksam ama negatif

Fiziksel bişi olmaz ama annenin hisleri bebeğe geçiyor bebekte strese girer bu da doğumdan sonrasını etkiler canım bebiş huysuz ve mutsuz bir bebek oluyor
Anladm ablacm ya kısa süreli sinir geliyo bana özellikle kustuğumda falan oturup ağlıyorum nedensiz bi şekilde bebeğim etkilenir mi merak ettim ilk aylar normaldir gerçi çok hassasım yaa ben

Anladm ablacm ya kısa süreli sinir geliyo bana özellikle kustuğumda falan oturup ağlıyorum nedensiz bi şekilde bebeğim etkilenir mi merak ettim ilk aylar normaldir gerçi çok hassasım yaa ben
Ayy kuzum hamileyken o durumlar herkeste oluyor bende bişi sandım ya :)) o kadardan bişi olmaz tatlım içini rahat tut

Takvime guvenmiyorum ben. Takvime göre dundu yumurtlamam ama akintim yoktu dun. zaten degisiyo hep. En iyisi devam etmek gune takilmadan. Bakalm artik ya. Sen niye tartistin buyuk bisi degilse uzatmayin canim bebis calismalarina zarar gelmsn
Büyük bişey değil cnm ama artık alttan almaktan bıktım kus kalmak istiyorum ağır konuşuyo gidip barışasim yok açıkçası dun bi de sinirliydi beyfendi utanmadan bugün kV geldi bugün benimle konuşmaya çalıştı ben hep tersledim kV bilmiyo tartistigimizi ama anlarsa da anlasın napıyım
Küçük tartışmayı çok büyüttu ağı konuşarak
Aman cnm her şerde bir hayır var bisver demekki bu ay olmaması gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…