- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.301
Benim de hala inanamayıp her akraba ziyaretinde beni açık bekleyenler var ailemdeAyy aynı şeyleri düşünmüşüz aynı şeyleri bende yaşadım herkes şok olmuştu kapanınca :) hala inanamayanlar var :)
Bugün değil ablacım kontrolüm persembe günü :)
Bayramdan sonraki hafta perşembe ablacm eşim 8-4 çalışıyor perşembe 12-8 sabah gideceğiz :)Benim de hala inanamayıp her akraba ziyaretinde beni açık bekleyenler var ailemde
Ben bayramdan sonra deyince bugün sandım canım :)
Sağol cnm inşallah çok istiyorum da bi de cesaret edebilsem çok düşünüyorum namaz kılarken kapanıp dışarıda açık gezmek içime sinmiyo ama yaz sıcaklarına dayanamıyorum inşallah hidayet gelir de bende kapaniveririm hiç açılmamak suretiyle bende ban yemiştim cnm bi kere bu konuda en iyisi susalım :)oo kızlar muhabbet şahaneymiş :)) ben hiç girmiyeyim bu konulara sonra coşup ban yiyorumama tinyrose canım tek bişi söyliyim eski halimi bilenler herhalde dünyada tesettüre girecek son kişinin benim olduğumu düşünürlerdi ama nasip işi bunlar hidayetin ne zaman geleceği belli olmuyor tatlım çoğu şey ise şeytanın vesvesesi kapandıktan sonra anladım ve tesettür özgürlüktür inan bana açık gezmek değil ahh nasıl anlatasım var ama şimdi burası yeri değil :)) Rabbim herkese doğru şekilde tesettüre girmeyi nasip etsin inşallah :)
ZelGN canım kontrolün vardı bugün bizede haber verirsin hayırlı sonuçlar alırsın inşallah :)
Ayy MaşaAllah ne güzel :)) kızım diye seve seve kız oldu :))Kizlarrr bebeğinin cinsiyetini öğrendim kizimiz geliyor :))
Oyy teyzesinin aşkıı yaaa :)Kizlarrr bebeğinin cinsiyetini öğrendim kizimiz geliyor :))
Btnem bulantılar kusmaların ne durumda ben bugün mahvoldum yine 11+3 üm şuan ne zaman geçerKizlarrr bebeğinin cinsiyetini öğrendim kizimiz geliyor :))
Ayyy canim ne guzelKizlarrr bebeğinin cinsiyetini öğrendim kizimiz geliyor :))
Aaaaaa maşallah cnm ne güzel benim de gönlümden geçen o ama Rabbim hayırlısını versin inşallah adına çok sevindim cnm Allah analı babalı büyütsün sağ salim hayırlı bi evlat versin size inşallah Rabbim cnmKizlarrr bebeğinin cinsiyetini öğrendim kizimiz geliyor :))
Bata kaç gün var cnmMrb kizlar cok siddetli kasik agri var
Canim brnim esim makyaji genrl olarak srvmez. Evxe de istemiyo agir makuaji. Oyle olsa disarda yapma evde yap der.Bakma sen doğal kız makyajsız kız seviyorum lafları yalan dolan cnm kendi eşlerine yaptırmazlar dışarda boya küpüne dönmüş kızlara da göz ucuyla bakarlar ben hiç bi erkeğe inanmam bu konuda benim Eşim bile mesela saçlarım sarı benim önceden sarı yapma o ne öyle dersi kötü gözle bakardı sevgiliyken bende bi aragidip sarıya boyadin canım hep sarı yap dedi bunlar varya çok fena :) dışarı makyajsız çıkarsam hiç kendine bakmıyorsun der bana bi eşofman giyiyim evde o ne öyle çingene gibi der :) bende napıyım valla şortla geziyor zaten ona bişey demiyo hem de rahat :)
Ayyy canim cok sevindimmm☺Kizlarrr bebeğinin cinsiyetini öğrendim kizimiz geliyor :))
3 gun var ama hamilelik yok eminim yumurtlama gunu sadece degerendirdim cok dusuk ihtimal yanii soguktan olabilir diye dusunuyorymBata kaç gün var cnm
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim .benimde kizim var kiz cocuklari cokk tatli olur goreceksin ..Kizlarrr bebeğinin cinsiyetini öğrendim kizimiz geliyor :))
Bende de tutacak mı bakalım tahminin :) erkek mi diyosun son kararın mı :)Ayyy canim ne guzelilk defa tahminim tuttu yaşasiinnn
Zelıhacım senınkı de kız bence yuzde 80 hemdeBende de tutacak mı bakalım tahminin :) erkek mi diyosun son kararın mı :)
Nerden anladın canım :) şöyle tiyolar veriyim.Zelıhacım senınkı de kız bence yuzde 80 hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?