- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.321
Sadece ıcıme dogdu.sol da sag da olması fark etmıyo canm x veya y kromozomlu spermın dollemesıne gore degısyo. X olursa kız y olursa erkek oluyo.rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsn.eksı kız tatlı erkek derler genelde hayırlısı ınsNerden anladın canım :) şöyle tiyolar veriyim.
Meleğim sol tarafta
Sürekli ekşi ve tuzlu yiyorm
Tatlı yiyince çıkarıyorum
Kusmam öğürtüm devam
İştahsızlık var
Ama aynı zamanda aşerme de var
Rüyamda hep oğlum olduğunu görüyorum
Pipisini bile gördüm bikaç kez
Karnım çıktı şimdiden
:) bu kadar :)
Hayırlısı abla yaa 2 gün kaldı gidelim görelim inşallah hayırlısıyla büyümüştür ve sağlıklıdır meleğimSadece ıcıme dogdu.sol da sag da olması fark etmıyo canm x veya y kromozomlu spermın dollemesıne gore degısyo. X olursa kız y olursa erkek oluyo.rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsn.eksı kız tatlı erkek derler genelde hayırlısı ıns
Hayırlısı abla yaa 2 gün kaldı gidelim görelim inşallah hayırlısıyla büyümüştür ve sağlıklıdır mel
Ins canm
Ney ne zaman :)Ne zaman
Yanlıs olmus canm kusura bakma.bı sorun yoktur kafana takma .rabbım yıyecek ekmegı varsa hoplasanda dussende korur mınıgınıNey ne zaman :)
Doğru diyosun canm çok haklısınYanlıs olmus canm kusura bakma.bı sorun yoktur kafana takma .rabbım yıyecek ekmegı varsa hoplasanda dussende korur mınıgını
Ben hep tatli yedim ve kizim varSadece ıcıme dogdu.sol da sag da olması fark etmıyo canm x veya y kromozomlu spermın dollemesıne gore degısyo. X olursa kız y olursa erkek oluyo.rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsn.eksı kız tatlı erkek derler genelde hayırlısı ıns
Ay karar veremiyorum ben rüyamda erkek gördüm ama icime birsey dogmadiBende de tutacak mı bakalım tahminin :) erkek mi diyosun son kararın mı :)
Aha işte bende senin gibi bi şoka girer miyim acaba :) bende hep erkek gördüm sadece bi.kez rüyamda kucağımda bi bebek vardı ama.yüzünü görmedim kolunda bilezik vardı hissetmedim kızmı erkekmi diye ama bileziği hatırlıyorum hayırlısı bakalım yaa :)Ay karar veremiyorum ben rüyamda erkek gördüm ama icime birsey dogmadiseda da kiz hissettim.. kendimde de hep erkek goruyordum ve kizim oldugunu duyunca cok degisik olmustum. Erkek sevdigim icin degil de erkek cok gordugum icin ruyamda
kizlar soyleyecegim cok sacma olabikir ama resmen rahmim asagi inmis ister isstemz dokundum asagida sis resmen balon gibi duruyor agri yok adete 3 gunnvar :Bi arkadaşında kızı olacakmış herkes kızdan gidiyoorr :)
ben bu rahimin aşağı inmesi olayını çözemedim gitti adete yakın iner diyorlar her ay kontrol ediyorum yukarıda ama adet oluyorum bir kısım da adete yakın balon gibi yumuşak olur ama aşağıda olur ilk 3 ay hamileyken etk farkı yumuşak olması diyor ki bu bana daha mantıklı geliyor bence aşağıda ve yumuşak olmalı adet olacaksakda sertleşiyor sanırım hayırlısı olsun hakkında :)kizlar soyleyecegim cok sacma olabikir ama resmen rahmim asagi inmis ister isstemz dokundum asagida sis resmen balon gibi duruyor agri yok adete 3 gunnvar :
Evet balon gibi yumusak baya asagida yani ilgincben bu rahimin aşağı inmesi olayını çözemedim gitti adete yakın iner diyorlar her ay kontrol ediyorum yukarıda ama adet oluyorum bir kısım da adete yakın balon gibi yumuşak olur ama aşağıda olur ilk 3 ay hamileyken etk farkı yumuşak olması diyor ki bu bana daha mantıklı geliyor bence aşağıda ve yumuşak olmalı adet olacaksakda sertleşiyor sanırım hayırlısı olsun hakkında :)
Canim ben hamilleik icin dusunmedim ilginc ilk defa oluyor kasik agrisiyla baglantalimi diye sordum .. azaten hamile olmam imkansiz gibi birsey bu ay umidim yok canim :Yaaa o rahim olayına pekte aldanmayın derim. Benim bi gün aşağıda bigün.yukarıda bigün çok sert bigün aşırı yumuşaktı ama hamileydim. Bence o herkese göre değişen bişey
Zannetmiyorum abla bağlantısı olduğunu üşütmüşsündür muhtemelen. Ayaklara dikkat aman haa..Canim ben hamilleik icin dusunmedim ilginc ilk defa oluyor kasik agrisiyla baglantalimi diye sordum .. azaten hamile olmam imkansiz gibi birsey bu ay umidim yok canim :
Zannetmiyorum abla bağlantısı olduğunu üşütmüşsündür muhtemelen. Ayaklara dikkat aman haa..
İmkansız diye bişey yoktur rabbim ol derse korunsan da olur :)
Ben gayet iyiydim canım hazirlamaya falan karışamadim ama yeme konusunda sıkıntım yoktu şükür :)Kurban bayramı bana eziyet geçti birazher.yerde ağır et kokuları eti pek sevmem her yerde haşlamaaa
Siz ne durumdasınız @Sessiz_sedasiz S Satos74 ?
Ay ne güzel canım ya ben sadece köfte şeklinde yiyebiliyorum şuan :) Allahm korusun sizi kuzumBen gayet iyiydim canım hazirlamaya falan karışamadim ama yeme konusunda sıkıntım yoktu şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?