Biz Bize Yeteriz...

Sadece ıcıme dogdu.sol da sag da olması fark etmıyo canm x veya y kromozomlu spermın dollemesıne gore degısyo. X olursa kız y olursa erkek oluyo.rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsn.eksı kız tatlı erkek derler genelde hayırlısı ıns

Hayırlısı abla yaa 2 gün kaldı gidelim görelim inşallah hayırlısıyla büyümüştür ve sağlıklıdır meleğim

Ben hep tatli yedim ve kizim var

Bende de tutacak mı bakalım tahminin :) erkek mi diyosun son kararın mı :)
Ay karar veremiyorum ben rüyamda erkek gördüm ama icime birsey dogmadi seda da kiz hissettim.. kendimde de hep erkek goruyordum ve kizim oldugunu duyunca cok degisik olmustum. Erkek sevdigim icin degil de erkek cok gordugum icin ruyamda

Ay karar veremiyorum ben rüyamda erkek gördüm ama icime birsey dogmadi seda da kiz hissettim.. kendimde de hep erkek goruyordum ve kizim oldugunu duyunca cok degisik olmustum. Erkek sevdigim icin degil de erkek cok gordugum icin ruyamda
Aha işte bende senin gibi bi şoka girer miyim acaba :) bende hep erkek gördüm sadece bi.kez rüyamda kucağımda bi bebek vardı ama.yüzünü görmedim kolunda bilezik vardı hissetmedim kızmı erkekmi diye ama bileziği hatırlıyorum hayırlısı bakalım yaa :)

kizlar soyleyecegim cok sacma olabikir ama resmen rahmim asagi inmis ister isstemz dokundum asagida sis resmen balon gibi duruyor agri yok adete 3 gunnvar :
ben bu rahimin aşağı inmesi olayını çözemedim gitti adete yakın iner diyorlar her ay kontrol ediyorum yukarıda ama adet oluyorum bir kısım da adete yakın balon gibi yumuşak olur ama aşağıda olur ilk 3 ay hamileyken etk farkı yumuşak olması diyor ki bu bana daha mantıklı geliyor bence aşağıda ve yumuşak olmalı adet olacaksakda sertleşiyor sanırım hayırlısı olsun hakkında :)

Evet balon gibi yumusak baya asagida yani ilginc

Yaaa o rahim olayına pekte aldanmayın derim. Benim bi gün aşağıda bigün.yukarıda bigün çok sert bigün aşırı yumuşaktı ama hamileydim. Bence o herkese göre değişen bişey

Yaaa o rahim olayına pekte aldanmayın derim. Benim bi gün aşağıda bigün.yukarıda bigün çok sert bigün aşırı yumuşaktı ama hamileydim. Bence o herkese göre değişen bişey
Canim ben hamilleik icin dusunmedim ilginc ilk defa oluyor kasik agrisiyla baglantalimi diye sordum .. azaten hamile olmam imkansiz gibi birsey bu ay umidim yok canim :

Canim ben hamilleik icin dusunmedim ilginc ilk defa oluyor kasik agrisiyla baglantalimi diye sordum .. azaten hamile olmam imkansiz gibi birsey bu ay umidim yok canim :
Zannetmiyorum abla bağlantısı olduğunu üşütmüşsündür muhtemelen. Ayaklara dikkat aman haa..
İmkansız diye bişey yoktur rabbim ol derse korunsan da olur :)

Kizlar nolur acil cevap verin benden adet kanaması gibi kanama geldi çok korktum hayatımda ilk kez geldi bu başıma bu ne ....
Hamilelik sanmıyorum ben ya
BAt a 9 gün var
Bugün kan aldırdım hatta guatr için doktora gitmiştim ve kan değerlerine tekrar bakıldı noluyor ya (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…