- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.341
Offf ben de iki gundur hastaneye gidiyorum doktor dahiliyeye yonlendirmisti guatr için bi kez daha kan değerlerim ölçüldü bugün3 gun var ama hamilelik yok eminim yumurtlama gunu sadece degerendirdim cok dusuk ihtimal yanii soguktan olabilir diye dusunuyorym
Korkma kuzum film falan çekildin belki onunda etkisi vardır tostos ablanında bi gün erken gelmişti hatırlarsan.Offf ben de iki gundur hastaneye gidiyorum doktor dahiliyeye yonlendirmisti guatr için bi kez daha kan değerlerim ölçüldü bugün
Ve ben adet oldum ama takvime göre 9 gün vardı daha ben yanlış yaptım galiba bişeylerı(((
Ay çok korktum ilk lavaboda kanı görünce noluyor dedim hamilelikten şüphem yok bu ay çünkü şaşırdım ama baktım ardından kasiklarim fena ağrımaya başladı adet olmuşum off nasıl korktum anlatamam :)))
Canımm inşaAllah hayırlı sonuçlar güzel haberler getirirsin bize bende heyecanla senin kontrolü bekliyorum saat kaçta sabahtan mı
Dualarım seninle canım herzamanki gibi. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Biz bugün bi korku atlattık. Ağlamaktan içim çıktı ama çok şükür şuan daha iyiyim Allahım meleklerimizi ve bizi korusun inşallah.
Erken olmus hemde cok erken degilmiOfff ben de iki gundur hastaneye gidiyorum doktor dahiliyeye yonlendirmisti guatr için bi kez daha kan değerlerim ölçüldü bugün
Ve ben adet oldum ama takvime göre 9 gün vardı daha ben yanlış yaptım galiba bişeylerı(((
Ay çok korktum ilk lavaboda kanı görünce noluyor dedim hamilelikten şüphem yok bu ay çünkü şaşırdım ama baktım ardından kasiklarim fena ağrımaya başladı adet olmuşum off nasıl korktum anlatamam :)))
Canim bence kiz bebegin ..insallah guzel haberlerle donersin
Hayır olsun canım noldu kiDualarım seninle canım herzamanki gibi. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Biz bugün bi korku atlattık. Ağlamaktan içim çıktı ama çok şükür şuan daha iyiyim Allahım meleklerimizi ve bizi korusun inşallah.
Bu ilaçlar haplar artık son almıcam artık bıktım cnm ya olacaksa kendi kendine olsun yeter artık şu an ağrım çok fazla zaten yarın guatr için gidicem cuma da doktor ikinci günü gel demişti cuma gitcemKorkma kuzum film falan çekildin belki onunda etkisi vardır tostos ablanında bi gün erken gelmişti hatırlarsan.
cnm ben yanlış hesap yapmışım galiba geçen ay tam 35 gün geçmişti öyle hasta olmuştum .bu ay da 26 gün geçti hasta oldum.mesela önceki ay da 23 gün geçmiş öyle olmuşum .çok değişiyor bnm günler .ama bu ay çok çok değişmiş .zaten takvime göre gittiğim için kesin bu ay da gecikir demiştim bi de adet öncesi kasiklarim ağrısı ama yok.lavaboya bi gittim kanama görünce aklım çıktı. hiç aklıma o an hastalık da gelmedi ama arkasından hemen kasik ağrılarim siddetlenince anladım cnmErken olmus hemde cok erken degilmi
Dualarımız seninle cnm ve hepimize cnm inşallah hayırlı haberler alırsın cnm stres yapma hiç meleğin etkilenmesin :)
Kanamam oldu canım çok korktum sabah akşam iğne verdi doktor cumartesi kontrol istedi tekrar inşallah kötü bişey olmaz kanama sonrası hemen kostum doktora bebeğim iyi görünüyo du onu görünce rahatladımHayır olsun canım noldu ki
Yok canım kaza falan gecirmedik çok şükür yolu rahat geldik. 2 gündür yorgunluktan surekli uyuyorum bugünde uyudum 3 gibi bir uyandım idrarara sıkışmışım uykuda VC gittim idrarla beraber kan geldi bi süre devam etti kanamamHepinizden Allah razı olsun bitanelerim, rabbim kabul etsin gönlümüzden geçen dualarımızı. Tez zamanda sizinde gelsin minikleriniz hep duamdasınız. İyiki varsınız ya siz kocaman aile olduk görmesekte kalplerimiz bir..
T tostos16 ablam 9.15 te sabah randevum :)zanaa06 diyosun ablacım hadi bakalım görücez yarın inşallah tahmin söyler hayırlısıyla..
S Satos74 hayırdır bitanem ne olduu çok üzüldüm şimdi bak kaza mı geçirdiniz gelirken? Hayır olsun inşallah
@Hayaller_hayatlar sağolasın hayatım..
tinyrose hayatım sağolasın ama adet için hiç bi fikrim yok inan..
Ahh bitanem kıyamam yaa biliyorm o ne kötü bi histir çok iyi anlıyorum seniYok canım kaza falan gecirmedik çok şükür yolu rahat geldik. 2 gündür yorgunluktan surekli uyuyorum bugünde uyudum 3 gibi bir uyandım idrarara sıkışmışım uykuda VC gittim idrarla beraber kan geldi bi süre devam etti kanamam
canım ana sayfada konu aç diye bir buton var ona basınca açabilmen lazımArkadaslar bana yardim edrmisiniz. Foruma yeni katildim ve konu acip sormak istedigim seyler var ama yapamiyorum acil cvp yazarsaniz sevinirim tskr ederim simdiden...
Ablaaaaa çoook mutluyum rabbime şükürler olsun meleğim sağlıklı..ZelGN naptın canım çok heyecanlıyım sanki benim bebeğimmiş gibi :)))) öğleden sonra anca müsait olursun sen gerçi şimdi ikili test için kan da vereceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?