Biz Bize Yeteriz...

3 gun var ama hamilelik yok eminim yumurtlama gunu sadece degerendirdim cok dusuk ihtimal yanii soguktan olabilir diye dusunuyorym
Offf ben de iki gundur hastaneye gidiyorum doktor dahiliyeye yonlendirmisti guatr için bi kez daha kan değerlerim ölçüldü bugün
Ve ben adet oldum ama takvime göre 9 gün vardı daha ben yanlış yaptım galiba bişeylerı (((
Ay çok korktum ilk lavaboda kanı görünce noluyor dedim hamilelikten şüphem yok bu ay çünkü şaşırdım ama baktım ardından kasiklarim fena ağrımaya başladı adet olmuşum off nasıl korktum anlatamam :)))

Korkma kuzum film falan çekildin belki onunda etkisi vardır tostos ablanında bi gün erken gelmişti hatırlarsan.

Dualarım seninle canım herzamanki gibi. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Biz bugün bi korku atlattık. Ağlamaktan içim çıktı ama çok şükür şuan daha iyiyim Allahım meleklerimizi ve bizi korusun inşallah.

Erken olmus hemde cok erken degilmi

Korkma kuzum film falan çekildin belki onunda etkisi vardır tostos ablanında bi gün erken gelmişti hatırlarsan.
Bu ilaçlar haplar artık son almıcam artık bıktım cnm ya olacaksa kendi kendine olsun yeter artık şu an ağrım çok fazla zaten yarın guatr için gidicem cuma da doktor ikinci günü gel demişti cuma gitcem
Ya cnm cuma gitsem olur mu bugün akşam hasta oldum sonuçta yarın değil de cuma gitsin bi sıkıntı olur mu ki sonuçta çatlak ignesi vercem sana dedi onun için çağırcak ve catlatma ignesi adet bittikten sonra vuruluyo zaten

Erken olmus hemde cok erken degilmi
cnm ben yanlış hesap yapmışım galiba geçen ay tam 35 gün geçmişti öyle hasta olmuştum .bu ay da 26 gün geçti hasta oldum.mesela önceki ay da 23 gün geçmiş öyle olmuşum .çok değişiyor bnm günler .ama bu ay çok çok değişmiş .zaten takvime göre gittiğim için kesin bu ay da gecikir demiştim bi de adet öncesi kasiklarim ağrısı ama yok.lavaboya bi gittim kanama görünce aklım çıktı. hiç aklıma o an hastalık da gelmedi ama arkasından hemen kasik ağrılarim siddetlenince anladım cnm

Hepinizden Allah razı olsun bitanelerim, rabbim kabul etsin gönlümüzden geçen dualarımızı. Tez zamanda sizinde gelsin minikleriniz hep duamdasınız. İyiki varsınız ya siz kocaman aile olduk görmesekte kalplerimiz bir..
T tostos16 ablam 9.15 te sabah randevum :) zanaa06 diyosun ablacım hadi bakalım görücez yarın inşallah tahmin söyler hayırlısıyla..
S Satos74 hayırdır bitanem ne olduu çok üzüldüm şimdi bak kaza mı geçirdiniz gelirken? Hayır olsun inşallah
@Hayaller_hayatlar sağolasın hayatım..
tinyrose hayatım sağolasın ama adet için hiç bi fikrim yok inan..

Yok canım kaza falan gecirmedik çok şükür yolu rahat geldik. 2 gündür yorgunluktan surekli uyuyorum bugünde uyudum 3 gibi bir uyandım idrarara sıkışmışım uykuda VC gittim idrarla beraber kan geldi bi süre devam etti kanamam

Ahh bitanem kıyamam yaa biliyorm o ne kötü bi histir çok iyi anlıyorum seni
Doktora gittin mi cnm bebeğin ne durumda?
Bazı arkadaşların böyle kanamaları oluyor bebek sağlıklıysa progestan verip kanamayı durduruyorlar gerçi doktora gitmişsen söylemiştir ama ihmal etme btnem
Çok yorma kendini artık yat uzan bol su iç

Arkadaslar bana yardim edrmisiniz. Foruma yeni katildim ve konu acip sormak istedigim seyler var ama yapamiyorum acil cvp yazarsaniz sevinirim tskr ederim simdiden...

ZelGN naptın canım çok heyecanlıyım sanki benim bebeğimmiş gibi :)))) öğleden sonra anca müsait olursun sen gerçi şimdi ikili test için kan da vereceksin :)

ZelGN naptın canım çok heyecanlıyım sanki benim bebeğimmiş gibi :)))) öğleden sonra anca müsait olursun sen gerçi şimdi ikili test için kan da vereceksin :)
Ablaaaaa çoook mutluyum rabbime şükürler olsun meleğim sağlıklı..
Elini ayağını bacağını burnunu ağzını herşeyini gördüm rabbime hamd olsun :))
Veeeeeeeee...
Sanırııım KIZIMIZ geliyorrrr :)
Doktor kıza benziyor bidahaki gelişinde kesin belli olur dedi
O sağlıklı olsunda hiiç problem değil cinsiyeti ama sanırım ZÜMRA mız geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…